Horoskops 6.septembrim – mācieties diplomātiju!

Šodien emocijas būs pastiprinātas, tāpēc centieties visur rast kompromisu. Izvairieties no nevajadzīgas spēku tērēšanas. Nepadodieties ilūzijām un nelidinieties mākoņos. Labāk izmantojiet laiku, lai atpūstos. Šīs dienas akmeņi: dzeltenais nefrīts, žadeīts, hrizoprazs.

Auns

Labvēlīgs periods, kas dod iespēju pārdomāt iepriekšējo pieredzi un veidot veiksmīgus nākotnes plānus. Tomēr šodien jums nevajadzētu sākt jaunu biznesu – labāk sadzīvot ar veco. Mīlestības vilšanās būs smaga. Reālisms un praktiskums noslēps jūsu jūtīgumu un izsmalcinātību. Daži neveiksmes var izraisīt pašapziņas zaudējumu. Jums jātiek galā ar negatīvām emocijām. Neatsakieties no ģimenes un draugu palīdzības un atbalsta.

Lasi arī: 6 zīmes, ka tā nav mīlestība, bet tikai akla aizraušanās!

Vērsis

Visas izjūtu izpausmes ir saskaņotas, atjaunota stabilitāte un mierīga dvēsele. Šodienas horoskops iesaka nopietni novērtēt partneru nopelnus un neņemt vērā realitāti. Iespējams, ka jūsu tradīciju ievērošana un nevēlēšanās mainīt ieradumus atsvešinās no dažām paziņām, taču tie ietaupīs jūs no daudzām nepatikšanām.

Dvīņi

Iespējams, ka daudzi Dvīņi sajutīs enerģijas pieaugumu un entuziastiski uzņemsies visas darbības uzreiz. Spēja atrast pareizo risinājumu problēmām un neatlaidība mērķa sasniegšanā dos panākumus. Zvaigznes jūs tik ļoti atbalstīs, ka jebkurš bizness veiksies ar pirmo reizi. Noderīga diena vingrinājumiem, koncepcijai, ārstēšanai.

Vēzis

Apsvēramām darbībām ir ievērojamas izredzes gūt panākumus. Nav izslēgts, ka jums būs vēlēšanās pielāgot jūsu personīgo dzīvi. Bet nesteidzoties – viss var mainīties pēdējā brīdī. Apziņas un zemapziņas ciešais savienojums, milzīgā intuīcija ļaus pareizi novērtēt sevi un apkārtējos. Iespējams, veco sirsnīgo kontaktu atjaunošana. Uzmanība un piesardzība palīdzēs izvairīties no daudzām kļūdām.

Lasi arī: Lietas, kas jāizdara līdz 30 gadiem, lai nebūtu nožēlas

Lauva

Horoskops šodien liek domāt, ka Lauvas izrāda pacietību un apzinīgumu – nelabvēlīga planētu kombinācija var radīt dažādas nepatikšanas profesionālās darbības jomā. Iespējams, dienas notikumi neattīstās tā, kā jūs gribējāt: var rasties nepieciešamība pēc neparedzētām finansiālām izmaksām, vai attiecības ar mīļoto cilvēku nonāks pie beigām.

Jaunava

Iespējams, ka jūs gaida kļūdas un vilšanās savā personiskajā dzīvē. Esiet kritiski par sevi un esiet godīgi pret saviem mīļajiem. Kontrindicēta noturība un fiziska piepūle – var radīt pēkšņas izmaiņas garastāvoklī, sāpīgi sapņi, galvassāpes vai saindēšanās. Intīmo attiecību jomā vajadzētu izvairīties no pieaugošām prasībām pret partneri vai riskantām darbībām, par kurām viņiem būs jāmaksā dārgi.

Svari

Pēkšņi un neparedzēti izdevumi vai finansiālie zaudējumi, kas saistīti ar risku komercdarījumos, negatīvi ietekmēs ģimenes budžetu. Pievērsiet uzmanību jūsu Vese***ai: var būt viegla depresija, nespēks, galvassāpes. Centieties neņemt vērā iespējamo kritiku – jūs nevarēsiet mainīt negatīvās tendences dienā, jo šodien no jums nekas nav atkarīgs.

Lasi arī: Kā dzimšanas secība ģimenē var ietekmēt jūsu personību

Skorpions

Pirmā dienas puse dos mieru. Palielināta efektivitāte, kas labvēlīgi uzlabos iestādi. Būs iespēja novērtēt visas partneru priekšrocības un trūkumus, kritiski izvērtēt sasniegtos rezultātus un izklāstīt veiksmīgus plānus nākotnei. Iespējams, ka vakarā jums būs jāsaskaras ar nelielām iekšējām problēmām vai jāatrisina finansiālas problēmas.

Strēlnieks

Problēmas un rūpes jūs aizņems. Pievērsiet uzmanību mīļotajam un bērniem. Ja iespējams, atturēties no smagiem ēdieniem un stipru alkoholisko dzērienu ļaunprātīgas lietošanas. Pārmērīga ēšana negatīvi ietekmēs labklājību.

Mežāzis

Iespējamas problēmas, kurām nepieciešams kompromisa risinājums. Protams, šodien jums ir jāatrisina tikai viens no šādiem jautājumiem. Šodien pārslodze ir īpaši bīstama, jo strauji samazinās dzīvotspēja. Samaziniet kontaktus līdz minimumam, izslēdziet gadījuma paziņas. Plaša saziņa ar cilvēkiem var radīt negatīvas sekas. Iespējamas jebkādas kļūdas un pārpratumi.

Lasi arī: Šīm zodiaka zīmēm 2018. gads sola īpaši daudz veiksmes dažādās dzīves jomās

Ūdensvīrs

Šodien horoskops atgādina Ūdensvīram – sapņiem ir jāatbilst realitātei, kā arī dzīvības principu neatņemamam raksturlielumiem un komunikācijas elastīgumam. No jūsu pašpārbaudes un piesardzības atkarīgs visu turpmāko darbu un uzņēmumu veiksme. Centieties neizrādīt agresiju pret citiem cilvēkiem un tajā pašā laikā ne tik sāpīgi reaģēt uz kritiskajām piezīmēm savā adresē.

Zivis

Šodien jums draud pārpratumi pakalpojumos. Nepamatotu apsūdzību vai kritiku dēļ jūsu pacietība un spēja strādāt produktīvi pat vissarežģītākajos apstākļos var izsīkt. Esiet modri un neizdariet nekādus pārsteizīgus secinājumus. No jūsu kopsavilkuma atkarīgs daudz. Nav izslēgts, ka jūsu pieticība neļauj jums ieņemt vietu, ko jūs esat pelnījuši.

Avots

 

Leave a Comment