Sieviešu horoskops nedēļai no 7. līdz 13. janvārim: radīsies enerģija mainīt savu dzīvi

Planētas patronu enerģija palīdzēs sievietēm papildināt savas enerģijas rezerves un dot pozitīvas pārmaiņas viņu dzīvē. Nākamā nedēļa būs veiksmīga, izmantojiet nedēļas horoskopa ieteikumus.

Svētku laikā sieviešu enerģija varētu vājināties, tāpēc šonedēļ ir nepieciešams papildināt enerģiju. Tagad zvaigznes ir jūsu pusē, un grūtos laikos jūs varat paļauties uz viņu palīdzību un atbalstu. Daudzas Zodiaka zīmes var mainīt savu dzīvi no 7. līdz 13. janvārim, un palīdzēs sievietes horoskops.

Auns

Marsa ietekme stiprinās Aunu sieviešu enerģiju, bet nav vērts veltīt daudz pūļu uz darbu. Astrologi ziņo, ka tas ir labs laiks atpūtai, jaunām paziņām un uzsāktā darba pabeigšanai, un labāk ir atlikt smago darbu uz nākamo nedēļu. Marsa un Merkura aspekts 8. janvārī radīs neparedzētus izdevumus. Lai to novērstu, jums ir nepieciešams ieplānot pirkumus šai dienai un iegādāties tikai nepieciešamās preces.

LASI ARĪ: Izvēlieties spoguļu skaitļu pāri un uzziniet, par ko Visums vēlas jūs brīdināt!

Vērsis

Šonedēļ horoskops iesaka Vēršu sievietēm nebūt atklātām ar citiem, citādi sarunas laikā jūs varat teikt daudz pārmērīga. 10. un 11. janvārī Mēness tiks nostiprinātas Zivju zvaigznājā. Patrona ietekmē Vērsis varēs atjaunot emocionālo līdzsvaru un  piesaistīt pozitīvas pārmaiņas. Arī šajās dienās Vēršu sievietes var saņemt negaidītu dāvanu vai satikt interesantu personu.

Dvīņi

Nākamā nedēļa būs liktenīga vientuļajām sievietēm Dvīņiem. Venēras ietekme dos viņiem iespēju satikties ar savu sapņu cilvēku, izvedot attiecības, kurās būs patiesa laime. Tomēr šīs konstelācijas ģimenes pārstāvji ir gatavi gūt panākumus personīgā sfērā: tām ir jāpievērš uzmanība savam mīļotājam un, iespējams, jāorganizē romantisks randiņš. Iespējams, ka nedēļas beigās Dvīņu sievietēm būs jānodarbojas darbā, tāpēc eksperti iesaka visas trīs pirmās dienas veltīt personīgajai dzīvei.

Vēzis

Šajā periodā sievietes Vēzis ievērojami uzlabo garastāvokli un labsajūtu, tāpēc astrologi iesaka pavadīt jaunā gada brīvdienas labi. Aktīvā atpūta palīdzēs  atjaunot enerģiju pēc brīvdienām un strādāt ar jauniem spēkiem. 10. un 11. janvārī sievietes Vēzis varēs saņemt vilinošu darba piedāvājumu. Nepadodieties, jo tā ir laba iespēja panākt karjeras izaugsmi un palielināt savus ienākumus.

LASI ARĪ: Horoskops 2019. gada janvārim – spilgts un nemierīgs mēnesis!

Lauva

Pavisam nesen Lauvas ir atguvušas Marsa atbalstu, tāpēc tagad ir labākais laiks, lai pabeigtu lietas un radītu jaunus sākumus. Neapšaubāmi, šīs konstelācijas pārstāvēm jau ir idejas, ko viņas vēlas īstenot šajā gadā, un pirmie soļi to īstenošanai būtu jāveic jau šonedēļ. Venēras ietekmes dēļ Lauvām var būt konflikti un pārpratumi ar radiniekiem un tuviniekiem, bet astrologu ieteikumi palīdzēs atrisināt tos.

Jaunava

8. janvārī Merkurs būs aspektā ar Marsu, tāpēc šajā dienā sievietēm-Jaunavām var būt idejas par to, kā atrast papildu ienākumu avotu un palielināt ikmēneša ienākumus. Šādā gadījumā jūs varat lūgt palīdzību no saviem draugiem, meklēt nepilnu darba laika darbu vai izmantot efektīvas rituālus. No 7. līdz 13. janvārim šīs konstelācijas pārstāves var pārāk bieži domāt par monetārajām problēmām un atbrīvošanas veidiem, kas var izraisīt konfliktus ar ģimeni vai mīļāko. Lai izvairītos no strīdiem, ir labāk atklāti izrādīt savas jūtas ar tuvajiem.

Svari

Saturna ietekme palielinās sieviešu intuīciju un palielinās Svaru darbību. Šonedēļ ir nepieciešams pakāpeniski nokļūt biznesā. Šajā laikā parādīsies daudzas jaunas iespējas, iespējams, būs priekšlikumi par darba vietu maiņu. Jums nevajadzētu nekavējoties atteikties: varbūt Svaru sievietēm jāsāk gads ar izmaiņām un izmēģināt sevi jaunā darbības jomā. Venēras labvēlīgā ietekme aizsargās šīs konstelācijas pārstāvjus no personīgām problēmām un ģimenes konfliktiem, tāpēc nekas neliedz viņiem ieiet darbā.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops 2019. gada janvārim – iespējamas problēmas attiecību un profesionālajā sfērā!

Skorpions

Nākamajās septiņās dienās Skorpionu sievietes var saskarties ar grūtībām finansēs un darbā. Darbā var būt neparedzēti izdevumi vai liels skaits atbildīgu uzdevumu, kurus būs grūti sākt pēc brīvdienām. Lai ātri atgūtu un iepazītos ar pazīstamu ritmu, varat izmantot īpašas metodes. Venēra – antagonists ietekmēs personīgās dzīves sfēru. Jums nevajadzētu būt pretrunā ar partneri, pat ja viņš ir nepareizs, lai izvairītos no lieliem strīdiem.

Strēlnieks

Svētku centieni vājinās Strēlnieku sievietes tik daudz, ka viņas gribēs būt vienas un atpūsties no iekšējām problēmām. Kamēr darbs nav priekšplānā, jūs varat veltīt savu laiku hobijiem vai veikt atjaunojošas meditācijas. Tādā veidā sievietes-Strēlnieks varēs papildināt savu enerģiju un sākt savus pienākumus ar jauniem spēkiem. Nedēļas nogalēs labāk ir būt vienatnē ar savu mīļoto vai pavadīt laiku kopā ar ģimeni un draugiem.

Mežāzis

Marss – patrons ir kļuvis aktīvs, un jau šonedēļ Mežāžu sievietes gaida veiksmīgas pārmaiņas, kaut arī nelielas. Uzticība pārspēs šīs Zīmes pārstāvjus visu nedēļu. Jūs varat droši doties pie priekšniecības, lūgt algas palielinājumu vai pārcelties uz jaunu amatu. Līdz nedēļas beigām Mežāžu sievietes varēs redzēt savus centienus. Sestdienu un svētdienu var veltīt atpūtai un būt radinieku un draugu sabiedrībā.

LASI ARĪ: Kāds būs 2019. gads austrumu horoskopa zīmēm – dažs atradīs vietiņu saulītē!

Ūdensvīrs

Šonedēļ Ūdensvīra sievietes var būt sarautas starp darbu un ģimeni. Tuvumā esošie vēlas lielāku uzmanību, un biznesa jautājumiem būs nepieciešams steidzams risinājums. Lai saglabātu gan darbu, gan harmoniskas attiecības ar tuviniekiem, ir nepieciešams plānot lietas visu nedēļu, neaizmirstot vismaz pāris stundas atstāt saviem hobijiem. Tūlīt pēc Jaungada brīvdienām, Ūdensvīra sievietes var saņemt reklāmas vai biznesa brauciena piedāvājumu. Ir vērts vienoties, ja ir uzticība viņu spējām.

Zivis

Šonedēļ sievietēm Zivīm var būt domas par profesionālās darbības maiņu. Tagad varat sākt īstenot plānus. 10. un 11. janvārī astrologi iesaka Zivs sievietēm meklēt vakances, izmēģināt sevi jaunās jomās un attīstīt talantus, kas tuvākajā laikā palīdzēs atvērt jaunas iespējas.

avots: dailyhoro

Leave a Comment