Horoskops 9. decembrim – kāds saņems mīlestības vēstuli vai atklātu atzīšanos!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 9. decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Ceļojumos, komandējumos un sanāksmēs tiek piedāvāts labvēlīgs periods, kā rezultātā Auns spēs uzlabot savu finansiālo stāvokli. Būtiski palielināsies personīgais šarms un seksuālais potenciāls. Dodiet saviem mīļajiem visu laipnību un maigumu, ko spējat. Plašs viedoklis, godīgums un integritāte, apzinīgums un uzticība palīdzēs stiprināt jūsu ietekmi un autoritāti jūsu ģimenē un darbā.

LASI ARĪ: 3 Zodiaka zīmes, kuras visu dzīvi atrodas zem sargeņģeļa spārna

Vērsis

Jūs varēsiet veiksmīgi pabeigt visus darbus, jo iedvesmas vilnis to veicinās. Iespēja satikties ar veco draugu. Saziņa ar pretējo dzimumu jums radīs dziedinošo efektu, tāpēc laiku pa laikam lietojiet šīs zāles.

Dvīņi

Pirms jūs izlemjat par lielu darījumu, jums ir jāizvairās no jebkāda riska un jāanalizē to darbība. Pretējā gadījumā jūs riskējat zaudēt visu uzreiz. Rūpīgi rūpējieties par saviem pienākumiem. Skaties uz sevi. Esi uzmanīgs, neveiciet svarīgus lēmumus un pagaidiet. Iespējamo konfliktu var atrisināt tikai atklātā un sirsnīgā sarunā.

Vēzis

Šodien tev veiksies pašrealizācija. Pirms jums atvērsies plašas vietas radošumam un pašizpausmei. Šķēršļus pārvarēs noturība, kuras pamatā ir prātīgs un visaptverošs novērtējums. Labvēlīga diena pirkumiem, līgumiem, darījumiem un laulībām. Brīnišķīga diena mīlestībai un romantiskām tikšanām. Attiecības starp jums un apkārtējiem būs labs un siltas, jo pretinieki uz laiku ir nolēmuši atstāt tevi vienu.

LASI ARĪ: Brīdinājuma horoskops: par ko var pārstāt mīlēt dažādi Zodiaka zīmes pārstāvji

Lauva

Rūpējieties par sevi šodien. Šī diena ir raksturīga ar traumu pieaugumu. Daudzi būs spiesti tikt galā ar ģimenes jautājumiem, kas saistīti ar īpašumu vai mantojumu. Nekādā gadījumā nezaudējiet optimismu un entuziasmu – tie būs nepieciešami, lai pārvarētu sarežģītos šķēršļus jūsu dzīvē. Neievērojiet kāda cita padomu – tie var kaitēt tikai. Paļaujieties uz savu intuīciju.

Jaunava

Diena var būt smaga, ja jūs neredzat veidus, kā nostiprināt savas pozīcijas, parādīt iniciatīvu un neatlaidību. Nevajadzētu sabojāt jūsu attiecības ar savu priekšnieku, tas var liegt jums izpildīt savus plānus, kas saistīti vai nu ar jaunu darbu, vai ar kāpšanu pa karjeras kāpnēm. Būs tendence uz depresiju. Ja jums ir iespēja doties atpūtā, izmantojiet to. Izprotiet savas jūtas un domas, jūs varat plānot savas uzvedības stratēģiju un taktiku.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment