Horoskops 10. decembrim – kādam nāksies saskarties ar optimistisku situāciju, kas tagad sagādās sāpes!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 10. decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Daudzi izdevumi, kā arī ienākumi ir augsti. Centies panākt atmaksu pat ar parādiem, atmaksāt aizdevumus, samaksāt visus rēķinus. Periods iepriecinās ar interesantiem karjeras piedāvājumiem un finansiālo stabilitāti.

LASI ARĪ: Brīdinājuma horoskops: par ko var pārstāt mīlēt dažādi Zodiaka zīmes pārstāvji

Vērsis

Iespējami pēkšņas garastāvokļa svārstības, galvassāpes. Nemeklējiet pestīšanu tabletes un alkoholā – jums tikai jānogaida šis periods. Un, starp citu, darbs nebūs maz.

Dvīņi

Daudz darba, kas ir labi apmaksāts. Un jūs gribat atbrīvoties no visa un doties atpūtā. Mēs neiesakām: palaidīsiet garām lieliskas iespējas. Rūpējieties par māju: atjauniniet visu, kas ir salauzts, nopērciet kaut ko noderīgu, atjaunojiet kārtību.

Vēzis

Attiecības ar mīļajiem atstāj daudz brīvas vietas, lai vēlētos labāko. Esiet taktiski un ierobežojiet savas emocijas līdz perioda beigām!

LASI ARĪ: Horoskops 2019. gadam, katrai Zodiaka zīmei – vajadzēs paļauties uz loģiku un saviem instinktiem!

Lauva

Atsakieties pieņemt lēmumus, atlieciet sanāksmes un sarunas. Esi uzmanīgs ar naudu. Ir iespējams noslēgt ienesīgu līgumu, bet tas prasīs ilgu laiku līdz iespējai atpūsties: jums būs jābūt pacietīgam.

Jaunava

Jūs gribēsiet uzņemties iniciatīvu, lai pierādītu visiem, cik labi jūs esat. Bet labāk nogaidiet: šodien ir sodāmi jebkuri vērienīgi impulsi.

Svari

Visapkārt cilvēki nav pietiekami laipni. Un jūs, gluži pretēji, esiet pieklājīgi un pacietīgi. Alkohols ir stingri kontrindicēts.

LASI ARĪ: 3 Visuma vēstules katrai Zodiaka zīmei, kas dos īpašu veiksmi dzīvē

Skorpions

Sociālie nemieri, katastrofas, nemieri, demonstrācijas, politiskie sabrukumi un citas neprātības. Mēs ceram, ka nevēlaties piedalīties šajās spēlēs? Tas ir pareizi.

Strēlnieks

Maiga, mierīga, harmoniska diena – kas jau ir jauka. Un šodien visur ir vilinoši piedāvājumi. Laiks radīt draugus, slēgt līgumus, veikt uzņēmējdarbību partnerības apstākļos. Īsāk sakot, izdzīvot un būt laimīgam.

Mežāzis

Lielisks brīdis, lai parādītu savas vislabākās īpašības, gūtu ticamību, pārtrauktu sapņošanu un realizētu savus vērienīgos plānus.

LASI ARĪ: Kā katras Zodiaka zīmes pārstāvis raksta vēstuli Ziemassvētku vecītim

Ūdensvīrs

Ceļā uz panākumiem būs šķēršļi, taču tas nav slikti: šķēršļu pārvarēšana padarīs jūs spēcīgāku. Galvenais ir nestagnēt, ne pārāk ilgi apsvērt dzīves uzdevumus – jums jārīkojas ātri un bez nevajadzīgām izjūtām.

Zivis

Ir pienācis laiks kaut ko darīt neparastu – nelielu izaicinājumu, nelielu atklājumu. Un jā, jūs nevarat iegūt medaļu vai Nobela prēmiju – bet jūs veiksiet milzīgu soli uz priekšu, uzvarot sevi. Pārvariet slinkumu, inerci, bailes un kompleksus. Kopumā mēģiniet kļūt par varoni – un dzīve sāks mainīties uz labo pusi.

avots: vedmochka

Leave a Comment