Horo***ps 9. jūlijam – centieties rast stabilitāti!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 9. jūlijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Auns var ieņemt pjedestālu, un visi apkārtējie apbrīnos viņu talantus un spējas. Starp fanu pūļiem, viņi var izpildīt “savu pusi.” Neaizmirstiet citu uzmanību un neņemiet likteni par kaut ko pašsaprotamu. Esiet pateicīgi par visu.

Vērsis

Diena simbolizē pārmaiņas – jaunu dzīves posmu. Iespējams, ka pašu Vēršu raksturs mainīsies – viņi kļūs nopietnāki, atbildīgāki un spēs novērtēt sevi un apkārtni. Mēģiniet adekvāti novērtēt sevi, citus un visu, kas notiek.

Dvīņi

Šodien izrunātajam vārdam var būt pasūtījuma spēks. Iespējamas krīzes situācijas, kuru risinājums nodrošinās apmierinātību ar vērienīgajiem Dvīņiem. Jums ir rūpīgi jādomā par savu runu. Šajā dienā ir bīstami melot un zvērēt. Ir jādara viss ātri, nevajag būt slinkam, daudz gulēt un izbaudīt izmisumu.

Vēzis

Diena simbolizē egoismu, sevis gribu. Iespējams, šodien daudzus Vēžus neinteresēs tas, ko citi domā un jūt. Viņi mēdz apskatīt pasauli kā sevis piesaisti. Esiet dabiski un sirsnīgi visās tās izpausmēs, tas nedaudz atdzīvinās jūsu egoismu un agresivitāti. Bet neatstājiet apņēmību sasniegt augstu mērķi.

LASI ARĪ: Visveiksmīgākās un visneveiksmīgākās Zodiaka zīmes

Lauva

Diena simbolizē melus un maldināšanu. Lauva ir pakļauta tenkām, kas spēj sadalīt visus cilvēkus labos un sliktos. Viņa paletē ir tikai divas krāsas – balta un melna. Centieties neizmantot pat nevainīgus melus, jo jūsu meli vienmēr ir pamanāmi. Ja jūs nolaidīsiet visus virspusējus, jūs varat pāriet uz laicīgās ārstēšanas, viesmīlības modeli.

Jaunava

Haotiska, neskaidra diena, kas simbolizē dzīvi. Jaunavas var pilnībā absorbēt savus “es” un tās aizņem tikai paši. Jums ir jāsaprot, ka egocentrisma stāvoklis ir destruktīvs, ka jūsu intereses ir cieši saistītas ar apkārtējo personu interesēm. Pazemojot viņus, jūs pazemojat sevi.

Svari

Diena simbolizē mērķu un prioritāšu izvēli. Naudas tērēšana nav Svaru dzīves galvenais mērķis. Pāriet dzīvē, rūpējieties par mīļoto jūtām un interesēm. Parādiet viņiem līdzjūtību un dāsnumu.

LASI ARĪ: Lielākā kļūda, ko jūsu zodiaka zīme rada attiecībās!

Skorpions

Enerģiski spēcīga diena. Daudziem Skorpioniem tiks piešķirta milzīga enerģija, lai palielinātu savu autoritāti un stiprinātu viņu varu sabiedrībā. Tas ir noderīgi, pirms sākat lielo biznesu, lai apmeklētu templi. Labi būt dabā. Ieteicamā sarakste, kontakti, jauni savienojumi.

Strēlnieks

Iespējams, ka jūsu liktenī piedalīsies cilvēki, kas ir vecāki par vecumu vai amatu, un tas visvairāk pozitīvi ietekmēs jūsu aktivitātes. Komerciālie ceļojumi šajā dienā ir nevēlami.

Mežāzis

Šīs dienas notikumi prasīs no Mežāžiem tādu pašu attieksmi pret citiem, tāpat kā māte vienlīdzīgi izturas pret saviem bērniem, neizceļot nevienu. Visas domas var pārvērst realitātē. Esiet uzmanīgi no maldināšanas un kārdinājumiem. Jums viss ir jāārstē pacietīgi. Nepieciešams kontrolēt savas jūtas un emocijas.

LASI ARĪ: 5 pazīmes, ka persona ir laba un 5 pazīmes, ka persona ir slikta

Ūdensvīrs

Gudrības, mācīšanās, garīgās devības diena. Jebkuras zināšanas ir viegli sagremojamas. Labvēlīgas iegādes, darījumi, biznesa dokumentu parakstīšana, viesmīlība, bet ir bīstami izdarīt piedzīvojumus, uzspiest savas idejas citiem. Ņemiet laiku, padomājiet par visām savām darbībām.

Zivis

Zivju dzīves potenciāls ir zems, kas neļaus pietiekami aktīvi un dinamiski parādīt savus talantus un spējas. Zvaigznes norāda uz labas atpūtas nepieciešamību.

avots: vedmochka

Leave a Comment