Horo***ps nedēļai: 12.-18.februārim – mīlestības un siltu jūtu laiks

Daudz šajā ziemas periodā būs atkarīgs no jūsu aktivitātes un neatkarības. Galvenais ir ievērot tuvu cilvēku atbalstu un ievērot sabiedrībā pieņemtos noteikumus. Sarežģīta diena būs ceturtdiena – šoreiz būs saules aptumsums, un dažas situācijas būs neiespējami kontrolēt. Bet kopumā nedēļa būs veiksmīga, un šajās februāra dienās piedzīvos neticamu radošu iespaidu. Nedēļas nogalēs vislabāk pavadīt mājās, ar tuviem radiniekiem, bet arī no dabas izbraucieniem nevajag atteikties.

Auni

Profesionālajā sfērā nopietnas kaislības radīsies šajās ziemas dienās, bet Auniem nav jāuztraucas par neko – tā nebūs jūsu vaina šeit, un visas konflikta situācijas darbā ir diezgan viegli atrisināsies. Tomēr mēģiniet dalīties savos plānos tikai ar uzticamiem kolēģiem – starp kolēģiem ir cilvēki, kuri sapņo par jūsu ideju piesavināšanos. Otrdien jūs varat saņemt interesantu vadības priekšlikumu – komandējumu vai pārrunas citā pilsētā, būs nozīme jūsu turpmākajā progresā. Šajā februāra periodā vispirms vajadzētu pievērsties ģimenes vērtībām, un piektdien Auniem būs jāizvēlas starp skaistiem romantiskiem randiņiem un pazīstamiem mājas pulcēšanās gadījumiem.

Lasīt arī: Kā atjaunot sieviešu enerģiju

Vērsis

Jūs prasmīgi apiesiet asos stūrus, taču šī februāra nedēļā viena ar prasmi nebūs pietiekami, lai rastu kompromisu. Tumši mākoņi pulcēsies ap Vērsi, un jūsu konkurenti to nopietni interesēsies – turiet muti aizvērtu, un situācija būs normāla. Pirmdiena ir laba biznesa sarunām – partneri priecīgi klausīsies visus jūsu priekšlikumus, pats svarīgākais, neuzspiest savu viedokli. Bet ceturtdien, aktivitāte ir vēlama, lai samazinātu stresu – Saules aptumsuma laikā daudzi cilvēki būs iekaisuši, un Vērsis nav izņēmums. Sestdien nervozitāte samazināsies, un jūs varat organizēt svētkus mājsaimniecības godam. Un, ja jūs pieslēdzat bērnus pasākuma organizēšanai, šīs nedēļas nogales atcerēsies draugi un kaimiņi.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment