Horoskops nedēļai: 12.-18.februārim – mīlestības un siltu jūtu laiks

Dvīņi

Februāra perioda galvenā problēma būs nesaskaņas ar kolēģiem – mēģiniet nekonfliktēt, jo radīsies nepatikšanas, un biežāk organizējiet sarunas neoficiālā atmosfērā. Finanšu stāvoklis būs nestabils, un Dvīņi sāks domāt par darba maiņu – zvaigznes iesaka nesteigties, jo pēc saules aptumsuma viss notiks. Dvīņu personīgajā dzīvē ir sagaidāms liels satraukums – negaidīta tikšanās ar pagātni, ir iespējama otrdien. Centieties saglabāt sevi rokās, un neatsakieties no kārdinājuma sākt dzīvi no jauna – viegls flirts var radīt nopietnas problēmas. Nu, sestdiena būs ģimenes diena – attiecības ar izvēlēto, un Dvīņi atkal pateiksies likteni par pareizo izvēli.

Lasīt arī: Kā atbrīvoties no parādiem un naudas trūkuma

Vēzis

Mēģiniet mazināt apgalvojumus apkārtējiem cilvēkiem – šajā sarežģītajā februāra periodā vien nevar saprast, un ir svarīgi uzticēties kolēģiem un biznesa partneriem. Situācija finanšu jomā bez nekāda progresa, bet prēmija vai dārga dāvana noteikti paaugstinās jūsu garu. Ceturtdien ir paredzams saules aptumsums, un ir ieteicams pavadīt dienu vienatnē. Bet, ja jūs nevarat atstāt savu darbu, vislabāk ir darīt lietas, kas neprasa ātrus lēmumus. Mīlestības un ģimenes problēmas tiks atstātas aiz muguras – Vēzis viegli satieksies kopā ar radiniekiem un pat izdosies vienoties ar pielūdzējiem, jo ​​jūsu diplomātiskie talanti šajās ziemas dienās ir visaugstākajā līmenī.

Lauva

Šajās februāra dienās jūsu uzmanība tiks pievērsta kopīgām darbībām. Komandas darbs ir labs, bet mēģiniet neaizmirst par saviem plāniem. Idejas pie Lauvām ir pietiekami uzkrājušās, un šajā ziemas periodā jūs varat droši uzsākt savu iemiesojumu. Tomēr neuzticieties dažu kolēģu skaistajām runām – varbūt šonedēļ kāds no kolēģiem gribēs izmantot jūsu darbu. Situācija finanšu jomā nebūs ļoti rosīga, bet pēc saules aptumsuma viss var mainīties – Lauvas atkal sajutīs vēlēšanos iepirkties un jautras izklaides. Centieties biežāk sazināties ar saviem radiniekiem, lai jūsu tērzēšana nekļūtu par ģimenes diskusiju galveno tēmu.

Jaunava

Jūsu vadības īpašības ir augstumā, un šajā laikā jūs varēsiet veidot kontaktus ar jebkura līmeņa valdības struktūrām. Jaunava apmierinās savas ambīcijas, un daudzi no jūsu plāniem sāks īstenoties. Februāra dienas ir labvēlīgas uzņēmējdarbībai, taču, lai izvairītos no nesaskaņām, ir vēlams atrisināt naudas problēmas kopā ar partneriem. Mīlestības sfērā grūtības ir iespējamas, bet nepatīkamie mirkļi ļaus Jaunavām izprast sevi. Zvaigznes iesaka nepieņemt svarīgus lēmumus saules aptumsuma dienā – ceturtdien jums jāizvairās izskaidrot attiecības ar izvēlēto. Sestdien, ir lietderīgi nodarboties radoši, un, ja Jaunavas ir saistītas ar mājsaimniecību procesu, nedēļas nogale būs spilgta un jautra.

Lasīt arī: Pie kā noved dusmas enerģētiskā līmeni

Svari

Sakarā ar veiksmīgo planētu atrašanās vietu, Svari varēs sasniegt labus rezultātus, un šī februāra periodu atcerēsies pozitīvos mirkļus. Galvenais ir rīkoties saskaņā ar plānu, nevis domāt par konkurentu intrigām – šonedēļ jūsu konkurenti ir diezgan nekaitīgi un spēj tikai uz maziem netīriem trikiem. Svari pārsteigs partnerus ar nestandarta pieeju problēmu risināšanai, un jūs kļūsiet par piemēru. Otrdien Svari saņems labvēlīgu sadarbības priekšlikumu, un trešdien par jums interesēsies ietekmīgie sponsori. Piektdien jūs varat lepoties ar personīgiem sasniegumiem – draugi vienkārši plāno jautru pasākumu, taču jums nav jāaicina pielūdzēji uz ballīti (viņi vienkārši nederēs).

Skorpions

Šis ziemas periods var izrādīties krīze, bet ne Skorpioniem – jums viss notiks saskaņā ar plānu, un nebūs pārsteigumu, un nav paredzams. Bet, ja jūs baudāt idilli no pirmdienas līdz trešdienai, tad ceturtdien jums jākoncentrējas – saules aptumsuma dienā ir iespējamas grūtības sazināties ar biznesa partneriem. Piektdien situācija atgriezīsies normālā līmenī, un Skorpions atkal pateiksies savai intuīcijai par efektīvām uzvednēm. Nedēļas nogalē Skorpions var saskarties ar problēmām, kas saistītas ar mīlestības sfēru – ja rodas panikas pazīmes šādās situācijās, tas tikai liek justies nervozam.

Strēlnieks

Jūs vienmēr cenšaties padarīt savu dzīvi skaistu un interesantu, un šajās februāra dienās Strēlnieks izkliedējas nopietni. Jūs kļūsiet par biežiem viesiem sociālajos pasākumos un ērti izveidosiet kontaktus ar vērtīgiem ietekmīgajiem cilvēkiem. Bet mēģiniet neizmantot savus biznesa savienojumus, lai gūtu peļņu, un nepaļaujieties uz svarīgām paziņām – tas var kaitēt jūsu reputācijai. Finanšu stāvoklis būs labs, bet ceturtdien vajadzētu atturēties no svarīgu lēmumu pieņemšanas, un šai dienai paredzētās finanšu operācijas ir labāk atlikt. Piektdien, var rasties nepieciešamība pēc lieliem izdevumiem – teiksim, pateicoties radiniekiem, un ar prieku aiziet iepirkties.

Lasīt arī: Pasīvā agresija: smaidot iegrūst dunci mugurā. Raksturīgi vīramātēm!

Mežāzis

Mežāzis nevēlēsies mainīt savus ieradumus, un jūs nevarēsiet pierast pie jautriem cilvēkiem un izklaidēm. Tomēr šajā ziemas periodā situācija var mainīties, un jums būs jāaizmirst par nopietno attieksmi pret dzīvi. Jums nedēļa būs pārpludināta ar vilinošiem priekšlikumiem par ārzemju darījumu braucieniem – piekrītiet un nepievērsiet uzmanību mazāk veiksmīgiem kolēģiem. Personīgajai dzīvei šī gada februāra nedēļā būs nepieciešami ātri pieņemti lēmumi, taču ar problēmām zvaigznes iesaka rīkoties pirmdien vai trešdien – pielūdzēji būs vairāk pielāgojami. Nedēļas nogalē Mežāzis nevar ne ko plānot – radiniekiem ir viss, kas ir pakļauts kontrolei, un ģimenes sanāksmes atcerēsies tikai pozitīvi mirkļi.

Ūdensvīrs

Pievērsiet uzmanību attiecībām ar cilvēkiem, uz kuriem atkarīgs ir jūsu plānu iemiesojums. Mēģiniet uzlabot komunikācijas kvalitāti ar dažiem kolēģiem, ar priekšniekiem un ar ietekmīgām paziņām. Bet nepārspīlējiet to un rīkojieties kārtīgi – glaimojošs un pazīstamākais, šajās ziemas dienās jums vairs nebūs vajadzīga. Daudzi Ūdensvīri vēlēsies izmēģināt sevi jaunā darbībā – viņi neredzēs šķēršļus, bet atgādinās, ka Saules aptumsuma laikā no pēkšņām kustībām ir vēlams atturēties. Esiet veiksmīgs, īstenojot radošās idejas trešdien, vai atlieciet visus nozīmīgos notikumus piektdien. Nu, brīvdienās, Ūdensvīri var vienkārši atpūsties – draugi jau ir pusceļā, tāpēc gaidiet jautrību.

Zivis

Zivju dzīvi varētu saukt par pasakainu, ja ne par mazajām problēmām, kas saistītas ar profesionālo sfēru. Šajā ziemas nedēļā tiek sagaidīti pakalpojumu konflikti, un kolektīvās atšķirības – palieciet ēnā un nemēģiniet paši atrisināt visas problēmas. Finanšu jautājumi būs veiksmīgi – pirmdienā Zivis var veikt iepirkšanos. Bet necentieties tērēt naudu un atlieciet iepirkšanos uz piektdienu vai sestdienu. Starp citu, šajās dienās paredzama viesu ierašanās no tālienes. Mīlestības sfērā, Zivis sagaida brīnumus un jautrus piedzīvojumus.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment