7 veidi kā piesaistīt naudu

Senais Ķīnas dokuments par fen šuj palīdz saskaņot jebkuru dzīves jomu, tostarp finanšu. Sekojiet ieteikumiem – un ļoti drīz jūs aizmirsīsiet to, kas ir trūkums!

Nauda nav tikai monētas un rēķini: to plūsmas kontrolē īpaša veida enerģija, kas jāpiesaista savās mājās. Kas jums ir jādara šim nolūkam?

Lasīt arī: Pie kā noved dusmas enerģētiskā līmeni

• Cienīt naudu: glabājiet uzskaiti par izdevumiem un ienākumiem, biežāk pārskaitiet monētas un papīra naudu – tiem patīk, kad tiem tiek pievērsta uzmanība.
• Izmetiet postošas domas, piemēram: “Es to nevaru atļauties” vai “Es zinu, kā būt apmierinātam ar mazumu”. Domājiet tikai šādā veidā: “Esmu veiksmīga persona.”
• Mēģiniet vairāk uzturēties bagātu cilvēku sabiedrībā, kurus jūs cieniet: bagātības enerģija ir “lipīga”.

Naudas enerģijas plūsmai, kas nāk uz jūsu mājām, jābūt brīvas apgrozības iespējai. Izmetiet visu, kas nepieciešams, iztīrīt visas istabas. Pievērsiet īpašu uzmanību gaitenim, jo citādi enerģija nespēs iekļūt jūsu mājās. Dodiet-enerģiju “zaļā gaisma”! Mēs pārbaudām vannas istabu un tualeti

Drenāžas caurumi ir ļoti bīstami naudas enerģijai: ja tie ir atvērti, jūsu labklājība, taisni aiziet pa kanalizācijas sistēmu kopā ar ūdeni. Tualetes un vannas istabu durvis aizver, vienmēr nolaidiet tualetes vāku, ja iespējams, izskalojiet izlietnes caurumus izlietnē un vannā.

Uzmanību! Neļaujiet viesiem mazgāt traukus savā mājā – tas arī atņem naudas enerģiju.

Lasīt arī: Kā atjaunot sieviešu enerģiju

Naudas talismani no Fen Šuj

Hotei

Jautrs resns vīrietis Hotei, ir visspēcīgākais bagātības talismans. Aiz viņa ir naudas soma, un rokās – monētas vai persiki. Noteikti ielieciet mājā šādu figūru.
Vēlaties paātrināt jūsu vēlmi kļūt finansiāli veiksmīgam? Katru dienu glaudiet Hoteja lielo vēderu, pastāvīgi domājot par savu vēlmi. Neslinkojat: katrai sesijai ir nepieciešami vismaz 300 glāsti. Starp citu, šāds rituāls palīdz izpildīt visas vēlmes.

Pūķis

Pūķis ir tik noskata briesmīgs – patiesībā tas kļūs par jūsu laipnu draugu un palīdzēs uzņemt naudas plūsmas mājā. Vienkārši uzlieciet attēlu ar zelta monstru uz sarkanā fona pretī ieejas durvīm.

Trīs ķepu krupis

Trīs ķepu “zelta” krupis ar monētu mutē – vēl viens labklājības simbols. Bet tam ir savi ieradumi. Piemēram, to nevar likt pretī durvīm ar purniņu (pret jeb kuru, ne tikai ieejas), bet arī pret logu: tas var izraisīt naudas plūsmas noplūdi. Tam vajadzētu lūkoties jūsu mājās vai uz jums, ja tas ir uz jūsu darbagalda.

Lai uzlabotu efektu, ieteicams novietot krupja figūriņu ap ūdens elementa simboliem – akvāriju vai strūklaku. Tie var būt vai nu reāli, vai arī fotogrāfiju vai ilustrāciju veidā – jebkurā gadījumā būs pozitīvs rezultāts.
Kad jūs ievedat krupi mājā, vispirms to “aktivizējiet”: iegremdējiet ūdenī un, nenoslaukot, ielieciet to izvēlētajā vietā.

Lasīt arī: Kā atbrīvoties no parādiem un naudas trūkuma

Apelsīni un mandarīni

Apelsīni un mandarīni arī piesaistīs naudas plūsmas un palīdzēs jums atrast vieglu naudu. Un tie dod ietekmi ne tikai dabīgā, ēdamā formā: pietiek ar to, lai pakārtu attēlus mājā ar to attēlu, uzliktu modeļus vai statuetes. Var būt vairāki, bet ne 4: šis numurs neļaus bagātību iekļūt mājā.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment