Horoskops nedēļai: 19. – 25. februārim: būs iespēja atbrīvoties no nomākta garastāvokļa!

Pārsteigumi vienmēr notiek – jums vienkārši ir jāsaprot, kur viņi vada un ko viņi domā.
Šī nedēļa nav izņēmums, jo viss ir nepieciešams, lai meklētu zemūdens akmeņus, noslēpumainas likteņa zīmes.

Šonedēļ viss būs pārāk mierīgs. Saules vai planētu pāreja uz citu Zodiaka zīmi nenotiks. Retrograda planētas no jauna neparādīsies. Tas ir labākais laiks ikdienas darbiem. Pat Mēness būs stabilāks nekā parasti.

Auns

Šonedēļ jums ir jāpiespiež sevi strādāt, jo šāda iespēja vairs nevar rasties. Fiziskais nogurums nenāks pat pie noguruma. Jums būs priecīga visa nedēļa. Tas ietekmēs ne tikai fizisko stāvokli, darbu un garastāvokli, bet arī intīmo dzīvi, jo jūs varat droši doties uz jebkuru randiņu un nebaidīties no pārpratumiem.
Flirts, mīlestība, kopīgu lietu plānošana – viss, par ko tu vari vēlēties. Īsi sakot, jums ir jābūt pašam, bet nedaudz biežāk skatīties uz nākotni, nenāktu par sliktu. Spēcīgā mēness dēļ jūs varat kļūt neaizsargātāki kādu laiku, proti, 21. un 22. februārī, kad mēness būs Vērsī. Uzticieties saviem instinktiem, lai nezaudētu motivāciju, jo tā, visticamāk, jūs nepievils tik saulainā laika.

Lasīt arī: “Ekstrasensu ciņu” uzvarētāja Svami Daši ieteikums, kā palielināt ienākumus un piesaistīt veiksmi

Vērsis

Vērsim būs jāiziet ārpus savas komforta zonas, jo šī nedēļa jums būs ļoti produktīva. Nepalaidiet savas iespējas tagad, kad zvaigznes un planētas ir harmonijā un uzvedas pareizi. Spēcīgs mēness ir tavā pusē, tāpēc veiksme tevi nepametīs.

Nelielas problēmas var rasties tikai tādēļ, ka ir vājš Merkūrijs, kas nevar palielināt jūsu pašapziņu. Sekojiet instrukcijām un pēc iespējas mierīgāk. Ja jūs esat izraisījis negatīvu, neatbildiet uz agresiju. Mēģiniet pārsteigt cilvēkus, nedarot to, ko viņi sagaida no jums. Jums izdosies, jo tas ir jūsu laiks, viena no labākajām nedēļām 2018. gada pirmajā pusē.

Turpināt lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment