Horoskops nedēļai: 19. – 25. februārim: būs iespēja atbrīvoties no nomākta garastāvokļa!

Dvīņi

Sadzīviskās problēmas var patraucēt negaidīti, bet šādas attīstības varbūtība ir diezgan maza. Vienīgā lieta, kuru jums iesaka astrologi, šonedēļ, parūpēties par “B” plāna pastāvēšana jebkurā situācijā. Nenojauciet tiltus, nenotrauciet no pleciem, nedodiet saviem ienaidniekiem iemeslu ienīst jūs vēl vairāk. Uzziniet, kā aiziet ēnā, kad jums vajag. Ar pareizo pieeju šī nedēļa būs neticami produktīva.

Mīlestībā var nākt mierīgs laiks. Daži no jums var domāt, ka sajūtas ir novecojušas, bet tās nav aizgājušas kaut kur. Viss ir kārtībā, tikai tagad jūsu otrā puse var mainīt savu prātu no attiecībām uz kaut ko citu. Cieniet cilvēka intereses kuru jūs mīlat, ar visu savu sirdi. Tikai šādā veidā viss paliks savā vietā.

Lasīt arī: “Ekstrasensu ciņu” uzvarētāja Svami Daši ieteikums, kā palielināt ienākumus un piesaistīt veiksmi

Vēzis

Jūs gaida lielas pārmaiņas 2018. gadā, taču šonedēļ var būt daudz dažādu notikumu, kas nebūs jūsu labā. Viss, kas jums tagad nepieciešams, ir jāgaida. Esiet piesardzīgs, jo nepareizas kustības var izraisīt sabrukumu. Agrāk pieņemto noteikumu ievērošana palīdzēs jums neciest fiasko gan mīlestībā, gan finanšu lietās.

Starp citu, par finansēm. Šonedēļ ir gadījuma ienākumi. Jūs varat ievērot milzīgas atlaides veikalos, bet neraus visu no plauktiem – domā divreiz par nepieciešamību konkrētā pirkuma gadījuma, un tikai tad pieņem lēmumu. Tas ir labāk darīt to pašu mīlestībā, biznesā. Nesteidzieties.

Lauva

Lauvas Visums brīdinās par problēmu klātbūtni vai pietuvošanos visu nedēļu. Rūpīgi klausieties, ko citi cilvēki saka par tevi. Uzklausiet arī savu sirdi, kas darbosies kā uztvērējs attiecībā uz zvaigznēm un planētām. Saule ir mēreni aktīva, viss, kas jums nepieciešams, saglabāt vadību. Tas ir tavs laiks, jo, kad viss ir kluss, tu esi zirgā.

Stabilitāte planētu uzvedībā, Saule un Mēness ir liela likteņa dāvana jums. Izmantojiet to, kamēr ir šāda iespēja. Atsevišķi ir vērts pieminēt spēcīgo Mēnesi, kura enerģija būs maksimālā vērtība trešdienā un ceturtdienā. Tās ietekme uz jums būs negatīva, bet pastāvīga, tāpēc viss, kas jums ir nepieciešams, lai atbrīvotos no iespējamām problēmām, ir nomierināt jūsu kaprīzes.

Jaunava

Jaunavām tagad vajag vairāk laika pavadīt svaigā gaisā. Smadzenes aktivitāte tiks palielināta, tādēļ izturēsiet visu, kas ir nepieciešams. Atrisiniet problēmas ar viltīgu, prātu. Jūsu radošā produktivitāte arī pieaugs, tāpēc uzticieties savai intuīcijai. Nestandarta risinājumi palīdzēs jums izvairīties no nevajadzīgas uzņēmējdarbības. Esi gudrāks par saviem ienaidniekiem un sāncenšiem.

Šī nedēļa ir ideāli piemērota darbam, romantikai un jaunām paziņām. Harmonija starp zvaigznēm un planētām pozitīvi ietekmēs jūsu garastāvokli, kas būs stabils. Tas palīdzēs jums palielināt produktivitāti un baudīt dzīvi neatkarīgi no tā. Mēģiniet neuztraukties par sīkumiem – skatieties uz nākotni, jo pārmaiņas uz labāko jau ir tuvu.

Lasīt arī: Kā apburt savu sapņu vīrieti

Svari

Svariem ir ieteicams mēģināt atrast savu patieso likteni dzīvē. Ja jums jau ir iecienīts hobijs un darbs, tad to varēs papildināt ar kaut ko citu. Šī ir laba nedēļa intervijām, dokumentu parakstīšanai, lai pieņemtu svarīgus lēmumus. Jums vajadzētu sākt virzīties uz priekšu, ja jūtaties nemainīgs, stāvošs. Pievienojiet savu iztēli – tas jums palīdzēs.

Attiecībās ar cilvēkiem paļauties uz empātiju un taisnīgumu. Neaizmirstiet ienaidnieku uzbrukumus un skaudīgos cilvēkus. Esi uzmanīgs ar vārdiem tiem, kas jums patīk. Mainiet situāciju, ja jūtat, ka esat noguris no visa. Patērējiet vairāk naudas un laiku uz saviem mīļajiem.

Skorpions

Skorpioniem būs jāpievērš uzmanība Visuma padomiem, lai atgrieztu mīļoto, zaudēto mīlestību, draudzību un autoritāti. Jūs domājat, ka viss ir noslīdējis aizmirstībā, bet tas tā nav, jo jūs vienmēr varat visu atdot, jo īpaši tādos maģiskajos laikos kā šonedēļ. Stabilitāte ir laba jums. Jūs varat labāk izprast savas vēlmes, savus patiesos mērķus dzīvē.

Nekritizējiet nevienu par neparastām darbībām, jo jums pašam nedēļas beigās, iespējams, būs jārīkojas ārpus rāmjiem. Pieņemiet apkārtējo cilvēku kritiku saprātīgi, neatlaidieties, lai kāds nosodītu un izvairītos no dialoga. Diplomātiskā attieksme tagad jums ļoti palīdzēs visu saistīt kopā. Elastīgums ir līme, kas savienos jūsu intereses ar vidi.

Strēlnieks

Strēlniekiem šajā nedēļā, zvaigznes un planētas ar savu drošo mieru palīdzēs noskaidrot, vai jūsu mīlestība vai draudzība ir karmiska. Fakts ir tāds, ka mēness izceļas uz visu kosmosa objektu fona, kas jums nav vislabākā sakritība, jo tagad tas ir spēcīgs un stabils.

Tā būs brīnišķīga nedēļa garīgai meklēšanai un atpūtai. Arī pašnovērtējumam ir laiks, tādēļ nemēģiniet izvairīties no iekšējām problēmām. Neitralizējiet savas dusmas, naidu, apātiju. Strādājiet ar sevi, lai sāktu pavasara periodu 2018. gadā. Tuvākajā laikā kaut kam ļoti jāmainās.

Lasīt arī: Kāpēc visas meitenes vēlas apprecēties

Mežāzis

Lai jūsos iemīlētos, šonedēļ vajadzēs iemīlēt sevi. Tikai augsta pašcieņa palīdzēs jums piesaistīt mīlestību savā dzīvē. Tas ir lielisks laiks flirtam un romantikai, kā arī uzturēšanās ar savu otro pusi vieniem. Kopīga plānošana var būt ļoti veiksmīga, tāpēc neaizmirstiet skatīties uz priekšu, kaut ko darot.

Nedariet to, par, ko jūs varētu nožēlot nākotnē. Šonedēļ ir nopietnas problēmas ar varas iestādēm. Ja esat komandas līderis, jums vajadzētu domāt par savu reputāciju. Iespējams, ka kāds ļoti vēlas iejaukties jūsu darbā. Neuzņemties pārāk lielu atbildību tagad.

Ūdensvīrs

Šī nedēļa ir lieliski piemērota jebkura izmēra ceļojumiem. Jūs varat droši doties komandējumā, jūs varat atstāt visu atvaļinājumā. Tiek ieteikts daļu laika pavadīt vecāku mājās. Iet kur tu neesi bijis, bet patiešām gribi iet. Tas palīdzēs jums izkļūt no aizslēgtā riņķa un slikta garastāvokļa.

Viss, kas jums tagad nepieciešams, ir blakus jums. Jums vienkārši jāatver savas acis, atveriet savu sirdi un dvēseli, lai jūsu veiksme ienāk dzīvē. Palieciet pie cilvēkiem, kuri jūs ciena un mīlu. Viņi dos jums neaizmirstamu laiku. Vienaldzība jums nenāks tagad par labu, tāpēc mēģiniet atrast veidu, kā paslēpties no visa, kas jūs aizkaitina.

Zivis

Zivīm nāksies aizvadīt februāri darbos. Tas būtu pat labāk, ja viņi paši nāk bez uzaicinājuma. Labāk ir atrast sev svarīgu profesiju. Iespējams, ka jūs ilgi gribējāt kaut ko svarīgu darīt. Tas var būt remonta sākums vai tā pabeigšana, tīrīšana, iepirkšanās. Ļaujiet pavadīt laiku ar labumu.

Ja jūs veicat to, kas no jums prasīts, tas radīs labus rezultātus, bet tas būs vēl labāk, ja jūs varat darīt to, kas jums patiešām patiks. Apvienojiet biznesu ar prieku. Piesardzīgi pievērsiet uzmanību, jo spēcīgais Mēness tagad atrodas tavā pusē, bet tā spēks ne vienmēr būs pietiekams, lai piepildītu savu energoapgādi. Visuma likumi jums palīdzēs sarežģītās situācijās, lai nezaudētu pavedienu, kas ved uz patiesiem panākumiem.

 

Avots dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment