Finanšu horoskops nedēļai: 19.-25.februāris: vajadzēs paļauties uz intuīciju!

Šonedēļ lielā mērā būs jāpaļaujas uz iekšējo balsi. Planētu enerģija būs mierīga, tāpēc nenotiks pēkšņas izmaiņas un lēcieni noskaņojumā. Šī situācija palīdzēs izslēgt daudzus izdevumus par nevajadzīgām lietām, bet arī neļaus riskēt un laimēt džekpotu. Esiet modrs, lai pamanītu zīmes , kas parādīs pareizo ceļu uz bagātību un labklājību.

Februāra beigās katrs zodiaka apļa pārstāvis varēs atbrīvoties no izmisuma un sākt aktīvi sagatavoties pirmās pavasara dienas sanāksmei. Dabas atmoda ir laba garastāvoklim, tāpēc ņem visu no dzīves un pārmaiņām ar laika apstākļiem. Atjauniniet drēbju skapi un apmeklējiet skaistum kopšanas salonu, lai jums visur būtu teicams noskaņojums.

Auns

Šonedēļ Auni varēs palielināt kapitālu, aktīvi strādājot. Šāda iespēja parādīsies, pateicoties stabilai planētu enerģijai. Lai nepalaistu garām savu iespēju, ugunīgā zvaigznāja pārstāvjiem nāksies atstāt domu par atpūtu un ambiciozi panākt to, ko jūs esat saplānojis.

Auniem, no 19. līdz 25. februārim būs svarīgi strādāt ar nākotnes perspektīvu prātā, tāpēc astrologi iesaka neatteikties no ienākošajiem priekšlikumiem, pat ja tie šķiet sarežģīti. Jūs varat pārvarēt jebkādas grūtības, ja pārtrauksiet šaubīties par savām spējām. Trešdien un ceturtdien Mēness var ietekmēt emocijas, un šoreiz pārbaudīs jūs uz izturību un spēju pielāgoties mainīgajiem apstākļiem.

Lasīt arī: “Ekstrasensu ciņu” uzvarētāja Svami Daši ieteikums, kā palielināt ienākumus un piesaistīt veiksmi

Vērsis

Vērsim ir svarīgi aktīvi darboties, lai sasniegtu pozitīvus rezultātus finanšu lietās. Jūsu vēlme nopelnīt slavu, bet bez pūlēm ir grūti panākt lielus panākumus. Neskatoties uz vājo Merkūrija stāvokli, jums būs spēks, lai veiktu plānus, bet tas būs upurējot personīgo komfortu, kas jums ir nepieciešams.

Astrologi iesaka Vērsim nereaģēt uz agresīvi domājošu cilvēku uzbrukumiem un ievērot noteikumus. Sakarā ar iekšējo līdzsvaru jūs varēsiet atrisināt visus grūtos jautājumus un problēmas, kas neizbēgamas naudas lietās, un vēlme sasniegtu finanšu stabilitāti. Esi uzmanīgs, lai nepieļautu kļūdas.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment