Horoskops nedēļai no 1. – 7. aprīlim – virzieties uz priekšu!

Horoskopi palīdz izsekot zvaigžņu noskaņojumam. Astrologa padomi būs noderīgi visām Zodiaka zīmēm aprīļa pirmajā nedēļā – spilgtākajā pavasara mēnesī.

Saskaņā ar astrologu prognozēm šīs septiņas dienas būs produktīvas un labvēlīgas. Fakts ir tāds, ka planētas un zvaigznes atradīsies ļoti stabilā pozīcijā un tiks apzīmētas ar harmoniju. Tas ir lielisks laiks, lai virzītos uz priekšu, lai palielinātu aktivitāti jebkurā dzīves sfērā. Protams, var nebūt ļoti pozitīvi mirkļi.

Auns

Aunam būs ļoti pozitīvs laiks jebkuram biznesam. Nav nekādu ierobežojumu. Jūs varat darīt jebko, cik vien vēlaties. Astrologi iesaka šiem cilvēkiem jautāt sev, ko tieši viņi vēlas darīt vai redzēt. Kad atbildes tiek sniegtas, jums ir jāskatās nākotnē, lai sasniegtu vēlamo.

Problēmas ar motivāciju ir maz ticamas, bet, ja tās ir, tad nekas briesmīgs nenotiks, jo mērķa meklēšana šādos periodos ir vienkārša. Svarīgākā nedēļas diena ir 2. aprīlis: planētu darbība būs nedaudz augstāka nekā citos laikos. Šo dienu var veltīt vissvarīgākajiem un visgrūtākajiem gadījumiem.

LASI ARĪ: Kas katram Zodiaka zīmes pārstāvim jāizdara 2019. gada aprīlī: astrologa padoms

Vērsis

Vērsim šonedēļ, astrologi iesaka būt pēc iespējas aktīvākiem. Jāievēro piesardzība finanšu jomā. No 4. līdz 6. aprīlim planētu pozitīvās enerģijas fona skaits nedaudz samazināsies.

Vērsis var atpūsties šonedēļ, un visu laiku varat pavadīt uzņēmējdarbībā un darbā. Nebaidieties darīt to, ko sirds un dvēsele vēlas. Tas ir brīvības laiks, cīņas laiks par laimi un laimes laiks šīs zīmes pārstāvjiem. Jums ir nepieciešams veikt to, kas jums pienākas pareizi.

Dvīņi

Dvīņi var tuvoties sapņa izpildei, bet viņiem šis laika posms nebūs tikpat labvēlīgs kā citām zīmēm. Spēcīgi rituāli palīdzēs piepildīt vēlmes un atrast spēku, lai virzītos uz priekšu. Pat Dvīņiem vajadzētu ieskaut sevi ar jaukiem cilvēkiem, kas varētu viņiem palīdzēt ar labu padomu vai atbalstu grūtos laikos.

Pašpietiekamība ir laba, bet tagad ir laiks kolektīvam darbam. Nedēļa būs ļoti mierīga, bet ne produktīva. Strādājot ar cilvēkiem, ir vērts ievērot maksimālu diplomātiju un veikt koncesijas. Viens nav karotājs šajā jomā, bet ar kopīgiem spēkiem būs iespējams palikt virs ūdens un pat sasniegt panākumus uzņēmējdarbības jomā.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment