Horoskops nedēļai no 1. – 7. aprīlim – virzieties uz priekšu!

Vēzis

Vēzim būs lieliska iespēja uzvarēt savus trūkumus. Planētas būs aktīvas šonedēļ. Pirmdien būs īstermiņa pieaugums, kas palīdzēs uzsākt jaunas lietas un pabeigt vecās. Nedēļa sāksies ar pozitīvu piezīmi, vismaz attiecībā uz enerģiju. Astrologi iesaka pirmdien atbrīvoties no šaubām un bailēm, lai visa nedēļa būtu pēc iespējas produktīvāka.

Mīlestības sfērā un nodarbojoties ar cilvēkiem, ir vērts uzrādīt maksimālu ierobežojumu, bet nepārkāpiet savus principus. Noturība mīlestības lietās ir galvenais panākumu noslēpums no 1. līdz 7. aprīlim. Zvaigznes tagad gaida, kamēr Vēzis sāks virzīties uz priekšu, lai atrastu laimi. No otras puses, tikai paši Vēži tagad izlemj, vai pievērst uzmanību – mīlestībai vai darbam.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops 2019. gada aprīlim – nāksies cīnīties ar pārmērīgu emocionalitāti!

Lauva

Lauva varēs uzvarēt negatīvās vīrusu programmas, kas kavē viņu panākumus. Šonedēļ viss ir iespējams – jums vienkārši jāsāk kustība sapņa vai iecerētu plānu realizācijā. Tas ir ļoti emocionāls laiks, spilgts un neticami svarīgs. Astrologi iesaka jums meklēt, atjaunināt garderobi, Vese***as un garastāvokļa uzlabošanai.

Šī nedēļa ir piemērota darbam, biznesam, iepirkšanās un jaunu zināšanu iegūšanai. Astrologi iesaka Lauvām pozitīvi ietekmēt cilvēku dzīvi, būt laipniem un atsaucīgiem. Protams, jūsu intereses ir svarīgas, bet nevajadzētu aizmirst par saviem draugiem un radiniekiem. Daudziem, Lauvas kļūs par sava veida laimīgu talismans. Šo cilvēku klātbūtne blakus citiem maģiski palīdzēs noskaņoties uz pozitīvu vilni.

Jaunava

Tagad šiem cilvēkiem ir labāk atpūsties no visa, kas tos traucē. Šis periods nebūs viegls, bet Visums neatstās Jaunavas ar barankas caurumu. Jaunavām ir jāiemācās atpazīt likteni. Tam būs nepieciešama uzmanība, kā arī uzticība viņu prezentācijām. Sarežģītās situācijās tas paglābs Jaunavas no fiasko.

Jaunavām jāuztraucas par naudu, panākumiem un finanšu panākumiem kopumā. Lai viss varētu strādāt šajā jomā, jums ir jākoncentrējas uz to, cik vien iespējams. Tāpat astrolog iesaka veikt sadzīves darbus, ja kaut kas no plāna notiek nepareizi un nevēlas palikt darbā. Iespējams, ka Jaunavas iemācīsies kādu svarīgu noslēpumu.

Svari

Svarīgi, ka šī nedēļa būs pozitīva. Viņiem ir jāatsakās no slinkuma un apātijas, lai nekas netraucētu ātru svarīgu mērķu sasniegšanu. Tas būs ideāls laiks, lai veiktu svarīgus pirkumus, lai radītu jaunus paziņas un darītu darījumus. Arī tiesvedība un juridiskie jautājumi var beigties pozitīvi.

Strādājot ar cilvēkiem, jums būs nepieciešama neliela pacietība un miers. Šajā laikā Visums centīsies izveidot saikni starp Svariem un apkārtējiem cilvēkiem. Liktenis dos šiem cilvēkiem jaunas iespējas, meklējot otro pusi un jaunus draugus. Palielināsies nepieciešamība pēc cilvēkiem. Tas ir ideāls laiks strādāt, strādāt kopā un iegūt uzticību.

LASI ARĪ: Retrograda Saturns no 2019. gada 30. marta līdz 17. septembrim: sagaidāma negatīva ietekme!

Skorpions

Skorpions būs laimīgs, būs iespēja iegūt jaunas zināšanas un panākt panākumus finanšu jomā. Apmācība būs ļoti efektīva, pateicoties šīs zīmes pārstāvju paaugstinātajai atmiņai un uzmanībai. Noderīgi mainīsies situācija. Jūs varat doties uz darījumu braucieniem un personīgo dabu. Jūs varat arī plānot atvaļinājumu šai nedēļai.

Vienīgais, ko ir vērts piesargāties, ir nelabvēļi un cilvēki, kas Skorpioniem dod tikai negatīvu rezultātu. Šādās situācijās ir vērts mēģināt atjaunot enerģiju pēc nepatīkamas komunikācijas. Fakts ir tāds, ka jebkuram darbam būs vajadzīgs liela piepūle, jo tas ir ļoti dinamisks laiks, kurā notiek daudzi neparedzēti notikumi.

Strēlnieks

Strēlniekam bieži jādomā nevis par sevi, bet par apkārtējiem cilvēkiem. Arī astrologi iesaka izvairīties no sazināšanās ar Zodiaka egoistiskajām zīmēm. Šonedēļ ir iespējamas biežas garastāvokļa izmaiņas, kuru dēļ var izzust vēlme strādāt vai kaut ko darīt. Lai to novērstu, jums ir jāpieņem jebkādas izmaiņas pareizi, bez satraukuma.

Noderīgi Strēlniekam būs jauni paziņas. Ja šīs zīmes ļaudis nesalauž citus, tad viss būs labi. Jums ir jābūt vēlmei palīdzēt cilvēkiem, nevis kritizēt tos ar vai bez iemesla. Tas būtu jāaktivizē arī darba un uzņēmējdarbības jomā. Ir pienācis laiks atrisināt svarīgākos jautājumus un izaicinājumus.

Mežāzis

Šonedēļ Mežāzim zvaigznes un planētas palīdzēs atbrīvoties no negatīvās attieksmes. Ir pienācis laiks risināt savas bailes, sliktos ieradumus, kompleksus. Tas būs viegli izdarāms. Ir svarīgi iesaistīties dažādos uzdevumos, lai nebūtu noguruši no rutīnas. Iekšlietas palīdzēs mainīt situāciju.

Ir vērts pārbaudīt savus finanšu ietaupījumus un apmaksāt rēķinus, atmaksāt parādus, nopirkt visu, kas jums nepieciešams. Astrologi iesaka arī Mežāzim neaizmirst par savu ģimeni, radiniekiem, dvēseles draugu un vecākiem. Ja šīs zīmes pārstāvjiem tiek lūgta palīdzība, labāk neatteikties.

LASI ARĪ: 2019. gads ir pilns ar pārsteigumiem: sagaidāma liela enerģijas maiņa

Ūdensvīrs

Ūdensvīram var rasties problēmas darbā, bet palīdzēs tās atrisināt citu palīdzība. Šī nedēļa ir ļoti svarīga šiem Zodiaka pārstāvjiem, jo ​​zvaigznes un planētas būs labvēlīgā stāvoklī. Tuvāk nedēļas nogalei jūs varat iesaistīties izklaides un atpūtas pasākumos, bet šī perioda sākumā personīgie prieki jāaizstāj ar atbildību.

Var būt neliela vēlme pēc aizrautības un riska. Jūs varat mēģināt uzņemties risku, bet labāk to darīt tikai tad, ja ir plāns neveiksmes gadījumā. Ūdensvīri būs ļoti motivēti, pilni ar spēku un vēlmi kļūt par labāko. Viņiem ir jāvelk viss spēks, lai sasniegtu mērķus.

Zivis

Zivis varēs iegūt iedvesmu, kas viņus pamudinās pēc iespējas īsākā ceļā uz panākumiem jebkurā dzīves jomā. Attiecībā uz apkārtējiem cilvēkiem astrologi iesaka Zivīm demonstrēt godīgumu un pieklājību. Klusums palīdzēs uzturēt labu garastāvokli un veselību, un tas ir ļoti svarīgi, jo nedēļa var būt ārkārtīgi dinamiska un energoietilpīga.

Par laimi, zvaigznes un planētas tagad atrodas Zivju pusē, jo tās ir radošas un ļoti labā stāvoklī. Uzmanība palīdzēs pārvarēt visus šķēršļus, lai pārvarētu visas problēmas. Radoša domāšana būs arī lielisks palīgs. Vienmēr ir jāpaliek uzticīgam optimismam, jo ​​ir ļoti grūti atbrīvoties no negatīvām emocijām, un pozitīvi izturēties pret visām emocionālajām brūcēm.

avots: dailyhoro

Leave a Comment