Horo***ps nedēļai no 11. līdz 17. februārim – dažus sagaida nopietnas problēmas un pārmaiņas!

Vēzis

Nedēļas sākums un beigas Vēžiem paies diezgan labi. Tas nozīmē, ka visiem galvenajiem darījumiem ir jābūt ieplānotiem tieši šiem periodiem. No 11. februāra līdz 13. februārim ir vērts strādāt, finansēt, veikt pirkumus un ieguldīt naudu savā attīstībā. Sestdienās un svētdienās ieteicams dot priekšroku iekšlietām un saziņai ar radiniekiem un otru pusi. Arī nedēļas nogale ir ideāli piemērota romantikai, flirtēšanai un jaunu attiecību uzsākšanai.

14. un 15. februārī ir iespējamas nopietnas garastāvokļa svārstības. Tās var veltīt smagam fiziskam un intelektuālam darbam, kas prasa maksimālu koncentrāciju.

LASI ARĪ: 14 lietas, kuras nemanāmi izsūc no tevis enerģiju!

Lauva

Šī nedēļa Lauvām būs stresa pilna un ļoti negatīva. Vismaz zvaigznes nevarēs uzturēt drošinātāju šajos cilvēkos. Rēķinoties tikai ar sevi, ir diezgan reāli iziet no situācijas.

Kopumā šīs septiņas dienas ir ideāli piemērotas vientulībai un relaksācijai. Arī labvēlīgas lietas būs iepazīšanās un iepirkšanās internetā. Jūs varat atjaunināt savu garderobi, mēģināt atrast dvēseles draugu vai līdzīgi domājošus draugus, neizejot no mājām. Astrologi iesaka Lauvām nodrošināt, ka viņu personiskajās lietās neiesaistās neviens ārējs. Neatkarība un pašpietiekamība pirmām kārtām.

Jaunava

Jaunavām nevajadzētu risināt citu cilvēku problēmas. No tā var izvairīties, ja neļaujaties emocionālai šantāžai no ārpuses. Lai saglabātu pārmērīgo jutīgumu pārbaudē, Jaunavām būs nepieciešama gribasspēks un paaugstināta interese par personiskajām lietām. Ir vērts padomāt par to, kas prasa maksimālu atgriešanos un uzmanību. Ir jārisina daudzas problēmas, pretējā gadījumā šādas iespējas nebūs.

Šonedēļ viss ir ar racionālu egoismu un koncentrēšanos uz sevi. Jums ir jāmācās pateikt „nē”, bet tajā pašā laikā palikt pieklājīgiem un nevienaldzīgiem pret citu cilvēku nepatikšanām.

Svari

Šajās dienās planētas būs ļoti mierīgas un stabilas Svariem. Šo produktīvo periodu ir labāk veltīt svarīgiem jautājumiem, kas prasa lielus darbaspēka un resursu ieguldījumus. Lai atrastu šos spēkus paši, astrologi iesaka no rīta celties ar pozitīvu. Rīta meditācijas palīdzēs Svariem dienas laikā kļūt produktīvākām.

Šajās dienās nav ieteicams doties garos braucienos un mainīt situāciju. Stabilitāte būs panākumu atslēga. Lieli finanšu izdevumi arī neradīs neko labu. Labāk ir būt uzmanīgiem šajā jomā, jo jebkurš neplānots pirkums var būt neveiksmīgs.

LASI ARĪ: 16 patiesības, kas katrai sievietei ir jāzina! Lai nav jāglābj laulība no šķiršanās.

Skorpions

Skorpionam būs jāsaskaras ar problēmām nedēļas otrajā pusē. 14. februārī sāksies biežas garastāvokļa svārstības un sarežģītas dzīves situācijas. Svētdiena ir īpaša diena. Daži svarīgi notikumi nebūs redzami vai taustāmi, bet tas nenozīmē, ka viņi to nedarīs. Astrologi šajā dienā, kā arī 11., 12. un 13. februārī iesaka izmantot intuīciju, kas saasināsies.

Visa nedēļa Skorpionam ir sadalīta divās daļās. Pirmajās trīs dienās jūs varat un būs jātiek galā ar dažādiem kārdinājumiem mīlestības sfērā un pēc tam pievērst visu uzmanību finanšu jautājumiem.

Strēlnieks

Šonedēļ jūs varat meklēt otro pusi. Tas būs lielisks laiks romantikai, attiecību sākumam. Jūs varat izdarīt izvēli un labāk paļauties uz savām jūtām un pieredzi, neklausoties citu cilvēku padomiem. Laikā no 11. līdz 17. februārim jūs varat arī iziet no attiecībām, kas ir izsmeltas.

Noderīgi būs ceļot, mainot situāciju. Tas uzmundrinās un palīdzēs piesaistīt veiksmi. Jūs varat atjaunināt savu garderobi, mainīt savu frizūru, atrast jaunu hobiju un izklaides veidu. Galvenais nezaudēt ticību sev. Šī ir ļoti labvēlīga nedēļa uzņēmumiem.

Mežāzis

Katram no mums ir gaišas un tumšas rakstura puses. Šonedēļ būs svarīgi pozitīvie cilvēka dvēseles aspekti. Ir nepieciešams pierādīt tikai labu citiem. Tas palīdzēs izvairīties no nevajadzīgām tenkām, koncentrēties uz darbu un lietām. Attiecībā uz citiem būs iespējams spriest par savu darbību pareizību.

14.februāri, Mežāža apziņā sāksies jauni uzskati par dzīvi. Tas nozīmē, ka pasaules redzējums, prioritātes un mērķi var mainīties. Lai veiksmīgi pabeigtu gadījumus, astrologi iesaka Mežāžiem palikt patiesiem, mēreni pieticīgiem un nevienam neuzspiest neko.

LASI ARĪ: Jums ir jāpiedod sev par šīm 5 lietām!

Ūdensvīrs

Ir vērts pievērsties mīļlestības sfērai. Mīlestības piesaiste nav vienkārša. Ūdensvīram ir visas iespējas veiksmīgi uzsākt attiecības vai patīkamu laika pavadīšanu ar savu dvēseles draugu. Pozitīvās enerģijas virsotne būs svētdiena – visnopietnākā nedēļas diena. Horizontā var būt jaunas iespējas, kurām ir vērts cieši piesaistīties pēc iespējas ciešāk.

Daudzas problēmas šonedēļ tiks atrisinātas pašas. Svarīgākajos gadījumos jums ir jāpievērš uzmanība mazajām lietām, kas var būtiski ietekmēt iznākumu. Nedēļa ir piemērota finanšu aktivitātēm, dārgiem pirkumiem. Konflikta situācijās ir vērts pierādīt ierobežojumu un diplomātiju. Nevainojamas darbības vislabāk ir pilnībā novērst.

Zivis

Zivīm būs jāizdara izvēle. Sarežģītu lēmumu pieņemšana ir vieglāka, ja enerģija un garastāvoklis ir augstumā. Lai panāktu iekšējo harmoniju, Zivis var pievērsties jautājumam no materiālo sfēru viedokļa, un, piemēram, Fen Šui mājas tīrīšana. Astrologi iesaka izmest visus nevajadzīgos krāmus. Tas palīdzēs likt soli ceļā uz panākumiem un veiksmi. Meklējot laimi, ir nepieciešama miers un drosme.

Zvaigznes var likt Zivīm domāt stereotipiskāk. Tas nav biedējoši, bet pastāv iespēja, ka šāds domāšanas veids un lēmumu pieņemšana padarīs šo cilvēku dzīvi nedaudz grūtāku. Intelektuālajā sfērā var būt arī dažas grūtības. Būs grūtāk iegūt zināšanas un domāt radoši.

avots: dailyhoro

Leave a Comment