Jums ir jāpiedod sev par šīm 5 lietām!

Piedot vienmēr ir grūti. Cilvēki mēdz turēties pie sāpēm un ciešanām. Dažreiz cilvēki nevar atbrīvoties no aizvainojuma, dusmām un visām negatīvajām jūtām. Un viss tikai tāpēc, ka mēs visi aizmirstam vienu vienkāršu lietu – mēs visi esam pelnījuši piedošanu, pat sev piedošanu. Mums var šķist īpaši grūti to izdarīt, bet mums ir jābūt mūsu pašu labā un mūsu pašu labklājībai!

Apspriedīsim dažas lietas, par kurām mums ir jāpiedod sev!

1. Piedod sev par cīņu pret sevis pieņemšanu

Daudzi no mums cieš no nespējas pieņemt sevi tādu, kādi mēs esam, sabiedrības dēļ, kurā jūs uzaugāt, vai cilvēku dēļ, kuri ir ap mums un viņu standartu dēļ. Lai gan mums ir jāstrādā, lai labāk domātu par sevi un pārtrauktu trūkumu meklēšanu, šis process var sākties tikai pēc tam, kad mēs piedodam sev, ka ne vienmēr esam pozitīvi izturējušies pret sevi. Reizēm tas nav tas, ko mēs vēlamies, un tas liek mums ienīst sevi, un mums pašiem ir jāpiedod par to, ka radījām šo sajūtu, kad viss bija slikti.

LASI ARĪ: Mīlestības numeroloģija pēc dzimšanas datuma: kad jūs sastapsieties ar mīlestību un kā attīstīsies attiecības

2. Piedod sev par to, ka meklējāt nepareizo cilvēku apstiprinājumu.

Nu, šim punktam nav nepieciešami īpaši paskaidrojumi. Cilvēkiem, kā sociālajām būtnēm, ir nepieciešams apstiprinājums. Un, ja esam godīgi, tad tajā nav nekas nepareizs. Mēs gribam dzirdēt pozitīvas atsauksmes par sevi, bet tas var būt problēma, ja mēs cenšamies saņemt apstiprinājumu no tiem cilvēkiem, kuri vēlas, lai mēs aizmirstu par sevi un darītu visu, kas ir viņu labā. Dažreiz mēs kļūstam par šīs toksicitātes upuri, bet nevainojiet sevi par šīm kļūdām.

3. Piedod sev, ka neesat pārliecināts par sevi.

Paskatīsimies patiesībai acīs: mēs visi esam cilvēki, un ir ļoti grūti būt pārliecinātiem visu laiku. Reizēm dzīve uzspiež šādas situācijas un pat tādus cilvēkus mūsu dzīvē, kas liek mums apšaubīt visu, pat sevi. Dažreiz mēs to nevaram kontrolēt, bet tas ir normāli.

LASI ARĪ: 5 veidu cilvēki, kas liedz jums enerģiju un veiksmi

4. Piedod sev par to, ko jūs izdarījāt nepareizi.

Cilvēkiem kļūdīties ir dabiski. Jā, jūs bijāt nepareizi, jā, jūs daudz darījāt nepareizi, bet tas ir normāli, neskatoties uz to, ko jūsu smadzenes jums saka. Ir neiespējami būt perfektiem, tāpēc jūs varat mazliet atpūsties. Jūs neesat auto. Domājiet par šīm kļūdām kā mācību procesu. Ja jūs nepieļaujat kļūdas, jūs nemācaties, jūs neaugat. Neviena kļūda neradīs stagnāciju, tāpēc atlaidiet šīs domas. Piedodiet sev un turpiniet dzīvot.

5. Piedodiet sevi, ka jūs īslaicīgi nolaidāt rokas.

Ir patiesi dvēseli satricinoši mirkļi, kad pasaule, šķiet, pārvērš muguru uz mums un viss notiek pret mums. Šie mirkļi noved pie tā, ka mēs esam spiesti atmest visu, par ko mēs sapņojam, kam mēs ticam un tā tālāk. Jums ir jāļauj just savu sirdi. Tas nav pasaules gals, pat ja jūs domājat. Piedodiet sev, par to, ka nolaidāt rokas. Jūs esat tikai cilvēks!

avots: esotericblog

Leave a Comment