Horoskops nedēļai no 14. līdz 20. janvārim – sīkas problēmas var pabojāt harmoniju!

Horoskopi palīdz mums pārvarēt grūtības un atrast veiksmi katru dienu, katru nedēļu un mēnesi. Astrologu padoms dzīvē parādīs pareizo ceļu jebkuram Zodiaka pārstāvim.

Šonedēļ zvaigznes un planētas nedēļas sākumā būs harmoniskas un mierīgas. Galvenās izmaiņas ir paredzamas no 18. janvāra. Pēdējo trīs dienu laikā ir jāuztraucas par problēmām ar enerģiju. Daudzi cilvēki var piedzīvot akūtu spēka trūkumu.

Auns

No 18. līdz 20. janvārim Auna enerģijas daudzums tiks nostiprināts un palielināts. Tas nozīmē, ka jūs varat droši veikt sarežģītākās lietas un projektus mājās un darbā. Galvenais ir neapstāties, cīnīties ar šaubām un nenoteiktību. Globālās un neatgriezeniskas pārmaiņas gaida šīs zīmes pārstāvju 20. janvārī. Tie var būt gan pozitīvi, gan negatīvi. Visums turpinās pats pielāgot šo cilvēku dzīvi.

Nedēļas sākumā ir jāuztraucas par citiem. Runa ir par tuvākajiem cilvēkiem: viņiem var būt nepieciešama palīdzība. Sestdien un piektdien zvaigznes un planētas vēlēsies to pašu, bet vēl vairāk. Astrologi iesaka neatstāt nepatikšanās radiniekus un dvēseles draugu. Tagad draudzībai, mīlestībai un partnerībai var būt nepieciešams izturības tests. Ir ieteicams baidīties no negatīvo programmu izstrādes  – nav nepieciešams meklēt problēmu cēloņus tikai sevī, iesaistoties pašpietiekamības nodrošināšanā.

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, kuras 2019. gadā gaida lielas izmaiņas!

Vērsis

Vērsim, ģimenes dzīvē un mīlestībā šajā nedēļā ir sagaidāms stabils kāpums. Tas būs lielisks laiks, lai nostiprinātu attiecības, bet ne meklētu tās. Vientuļajiem šīs zīmes pārstāvjiem labas veiksmes diena būs piektdiena, kad būs iespējams aktivizēties sociālajos tīklos, iepazīšanās portālos un iepazīt reālo situāciju.

Ir dažas problēmas darba jautājumos. Plānošana vai pabeigšana būs labvēlīga, bet labāk ir atlikt jaunas iniciatīvas. Situācijas maiņa Vērsim neizdosies, lai gan piektdien atkal viss var ietvert labvēlīgu scenāriju šajā jomā. Šī nedēļa var būt psiholoģiski nogurdinoša, tāpēc meditācija, lai mazinātu stresu un nogurumu, palīdzēs šīs zīmes cilvēkiem palikt virs ūdens.

Dvīņi

Dzimušajiem zem Dvīņu zīmes ir labāk būt piesardzīgiem mīlestības jomā, bet finanšu jomā un darbā viņi gūs panākumus. Pirmdiena būs visizdevīgākā nedēļas diena, jo planētas un zvaigznes palielinās enerģiju. Šajā dienā, jūs nevarat sēdēt ēnā – jums ir jārīkojas, un bieži vien ne saskaņā ar plānu, apejot noteikumus. Tā būs Dvīņu uzvaras diena. Astrologi iesaka jums iepirkties un sākt jaunus projektus. Jūs varat mainīt darbavietas vai veikt biznesa iepazīšanos.

Pārējā nedēļas daļa notiks mierīgas un mērenas enerģijas aizbildnībā. Divus vakarus veltot monotoniem darbiem, mācībām, garīgajai praksei vai pašanalīzei, Dvīņi nezaudēs. Tas ir labs laiks pārdomāt visu, kas noticis vai kas notiek dzīvē. Astrologi iesaka izvairīties no strīdiem un konfliktiem ar ģimenes locekļiem un draugiem.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment