Horoskops nedēļai no 14. līdz 20. janvārim – sīkas problēmas var pabojāt harmoniju!

Vēzis

Šī nedēļa izceļas ar planētu mieru un stabilitāti. Viņu spēks ir liels, bet prognozē nav neviena krituma. Tieši tas pats var būt arī Vēžu dzīvē. Šī nedēļa ir lieliska atpūtai, klusam darbam, radošumam, saziņai ar mīļajiem. Jūs varat pulcēties kopā ar visu ģimeni, apmeklējiet attālos radiniekus, uzaiciniet viesus uz mājām, organizējiet nelielas partijas. Labvēlīga būs saziņa ar mīļajiem, bet svešiniekiem var būt daudz negatīva pret Vēzi.

Nedēļas sākums būs maksimālās dimensijas laiks. Arī pirmajās četrās nedēļas dienās zvaigznes un planētas palielinās Vēža intuīciju. Būs iespējams pieņemt svarīgus lēmumus, bet ir vērts baidīties no tukšiem solījumiem. Pēdējo trīs dienu laikā labāk ir rūpīgāk domāt par saviem plāniem un izvairīties no paškritikas.

LASI ARĪ: Kad Visums vēlas, lai jūs piebremzētu

Lauva

Iespējams, ka nedēļas sākumā, īpaši 16. janvārī, zvaigznes un planētas atšķirsies ar ne gluži labvēlīgu mieru. Lauvām tagad ir vajadzīgs spēks un labs garastāvoklis, tostarp līdz nedēļas beigām, piektdienai. Svētdien ir sagaidāmas dažas globālas pārmaiņas visās dzīves jomās. Tas būs neparedzētu nodevību laiks vai, gluži pretēji, laimes sasniegšana. Zvaigznes un planētas centīsies pārsteigt Lauvas.

Nedēļas sākumā Lauvas var būt pārāk sentimentālas, tāpēc labāk nedzīvot pagātnē, bet skatīties uz nākotni. Darbā nevajadzētu uzreiz uzņemt visas lietas. Jābūt konsekventam un piesardzīgam.

Jaunava

Jaunava šonedēļ gūs mieru un lielāku efektivitāti, koncentrēšanos, lielu spēka un enerģijas piedāvājumu. Diemžēl Jaunavas ‘degvielas tvertne’ tiks papildināta ļoti lēni, tāpēc ir lietderīgi iepriekš sakārtot lietas. Pēkšņas izmaiņas un problēmas nav sagaidāmas, bet neviens nezina, kādi tieši ir Visuma plāni.

Jaunavām būtu jāiemācās teikt nē, jo daudziem cilvēkiem no viņu iekšējās loka ir vajadzīga palīdzība, bet astrologi iesaka pievērst uzmanību sev. Tas nav egoisms, bet veselais saprāts, jo resursu izšķērdēšana ir bīstams solis šajā laikā. Ja vēlaties palīdzēt kādam, labāk to izdarīt pirmdien, kad zvaigznes un planētas būs pēc iespējas harmoniskākas, radošākas un aktīvākas.

Svari

Nedēļas sākumā negatīvās vīrusu programmas var pārņemt Svarus. Tās iznīcina panākumus, tāpēc viņiem ir jācīnās ar visiem līdzekļiem. Lai pasargātu sevi, Svariem palīdzēs pareizās pozitīvās vides atrašana, jūsu iecienītāko lietu okupācija, saziņa ar mīļajiem. Visi jautājumi ir jāatrisina bez steigas, ar lielu rūpību un pārdomām. Tas palīdzēs neitralizēt zvaigžņu un planētu negatīvo noskaņojumu.

Piektdien situācija dramatiski mainīsies. Tas būs mīlestības, romantikas un pozitīvs laiks. Šīs zīmes pārstāvjiem vajadzētu rīkoties izlēmīgāk. Nedēļas nogalē un piektdienā nebūs vietas nenoteiktībai: jums ir jāveic visi jautājumi, kurus vairs nevar atlikt. Astrologi iesaka izvairīties no negatīvu emociju uzkrāšanās – jums ir jāmeklē samierināšanās, miers, mīlestība un draudzība.

LASI ARĪ: Atradāt naudu sapnī: ko nozīmē sapnis

Skorpions

Spēcīgi vēlmju izpildoši rituāli palīdzēs Skorpioniem nedēļas sākumā nezaudēt ticību pašiem. Tas nebūs visvienkāršākais laiks, jo zvaigznes un planētas ļaus šīs zīmes cilvēkiem izlemt savu likteni: no pirmdienas līdz ceturtdienai viss atkarīgs tikai no pašiem Skorpioniem. Situācija pozitīvi mainīsies tikai piektdien.

Piektdien planētas vēlēsies redzēt šos cilvēkus ar uguni, ātrumu, noturību un stingrību. Nedēļas nogalē nebūtu par ļaunu būt patiesiem ar apkārtējiem cilvēkiem. Tās ir produktīvas un labvēlīgas dienas, bet to raksturs atšķiras no piektdienas. Piektdiena ir solo diena, un nedēļas nogalēs biežāk ir jābūt tuvu ģimenei un draugiem. Tas ir labs laiks iepazīšanās vai ģimenes sapulcēm.

Strēlnieks

Visu nedēļu Strēlniekam būs planētu mierīgā, konstruktīvā un nomierinošā enerģija. Ir svarīgi, lai tas būtu pozitīvs jūsu iekšienē, lai nebūtu pretstatā planētu noskaņojumam. Nevienam nevajadzētu likt nūjas un dzīvot saskaņā ar stereotipiem. Tas ir viedokļu pašpietiekamības un domāšanas oriģinalitātes laiks.

Strēlnieki gūs panākumus visās dzīves jomās. Galvenais tagad nepārcelt atbildību uz citiem, bet gan domāt pašam par savu biznesu. Nedēļas pēdējā diena atšķirsies no visām pārējām. To var veltīt jebkuram biznesam – pat darbam. Ir svarīgi, lai šīs lietas būtu jautras. Astrologi iesaka Strēlniekam saglabāt konsekvenci visās lietās un nezaudēt spītību.

Mežāzis

Tā būs laba nedēļa gandrīz jebkuram biznesam. Galvenie astrologu padomi attiecas uz Mežāžu aprūpi. Viņiem vajadzētu klausīties un apskatīt visu un ikvienu. Ir nepieciešams piesargāties no greizsirdības impulsiem, negatīvām emocijām kopumā. Tas palīdzēs izvairīties no strīdiem un skandāliem ģimenē. Uzņēmējdarbībā jums ir nepieciešama maksimāla piesardzība. Neiesaistieties piedzīvojumos un netērējiet daudz naudas.

Lielas problēmas būs skaudīgajiem šīs zīmes pārstāvjiem. Šī sajūta ir jāizskauž, kas nedēļas beigās ir vieglāk izdarāma nekā šķiet. Zvaigznes un planētas tiek aktivizētas un palīdzēs Mežāžiem mainīt attieksmi pret sevi, pasauli un apkārtējiem. Jums ir jāpievērš uzmanība mazajām lietām un nepalaidiet garām detaļas.

LASI ARĪ: Kāds būs 2019. gads austrumu horoskopa zīmēm – dažs atradīs vietiņu saulītē!

Ūdensvīrs

Šo nedēļu iezīmēs Ūdensvīra uzlabotā empātija. Būs iespējams tikt galā tikai nedēļas nogalēs, kad planētas sāk rādīt pozitīvu aktivitāti. Tas būs ļoti labs laiks socializēties un ceļot, mainot situāciju kopumā. Nedēļas nogalē varat arī mainīt tēlu, nopirkt drēbes, iegūt jaunus paziņas. Daudziem cilvēkiem Ūdensvīrs kļūs par piemēru.

Laiks no pirmdienas līdz piektdienai ir arī darbības periods, bet piesardzīgāks. Nepieciešams darīt labu, būt atsaucīgam un uzmanīgam ar citu cilvēku jūtām. Lai pārietu no iekšpuses, ir galvenais Ūdensvīra uzdevums. Mainot sevi un savu attieksmi pret pasauli, jūs varat mainīt pasauli.

Zivis

Mīlestības sfērā sabiedriskie strīdi būs visbīstamākie. Tagad nav nepieciešams publiski mazgāt netīro veļu. Nav nepieciešams ignorēt palīdzības pieprasījumus, jo, sniedzot atbalstu tagad, Zivis pēc tam varēs nodrošināt labu veiksmi. Atbildes reakcija būs panākumu atslēga. Šeit pievienojiet Zivju dabisko harismu, un jums ir ļoti produktīvs “kokteilis”. Šis ir kolektīva darba un komandas darba laiks.

Jauns skats uz pazīstamām lietām palīdzēs darbā un biznesā. Radošiem cilvēkiem tagad vajag jaunu pasauli. Tajā pašā laikā ir jābaidās no kontaktiem ar negatīvām personībām. Ja jums neizdodas atteikties no saziņas ar slikta vēlētājiem un ienaidniekiem, labāk ir izmantot vienu no  pieciem amuletiem, kas glābj no negatīvas domāšanas.

avots: dailyhoro

Leave a Comment