Horoskops nedēļai no 17. līdz 23. jūnijam – paļaujieties uz savu intuīciju!

Lauva

Astrologi iesaka Lauvām noregulēties uz pozitīvo vilni. Ja tas netiek darīts, nervu spriedze var liegt viņiem labu veiksmi. Saziņa ar patīkamiem cilvēkiem palīdzēs pārvarēt skumjas un izmisumu. Lauvas kļūs jutekliskākas un kaislīgākas pretējā dzimuma acīs. To var izmantot iepazīšanās vai tikšanās laikā ar draugiem.

Dumpīgo garu ir labāk nomierināt, ļaujoties diplomātijai un elastībai. No 17. jūnija līdz 20. jūnijam zvaigznes un planētas nostāsies tā, lai palīdzētu vientuļajām Lauvām, kas meklē. Nedēļas beigās šīs zīmes ģimenes pārstāvji būs laimīgāki. Astrologi iesaka paturēt ticību.

LASI ARĪ: 7 ikdienas triki, kas palīdzēs jebkurai sievietei ielaist mājās laimi

Jaunava

Jaunavai veiksmi nodrošinās rūpīga domāšana ar plāniem, katra pasākuma novērtējums. Nav jābūt īpaši piesardzīgām, īpaši šādos periodos. Zvaigznes un planētas tām pilnībā nodrošinās, ļaujot viņām izlemt savu likteni bez jebkādas iejaukšanās. Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks pieņemt svarīgus lēmumus, atrast jaunus hobijus un jaunu dzīves ceļu.

Ja kaut kas noiet greizi, tad trīs efektīvi veidi palīdzēs piesaistīt veiksmi. Visvairāk veiksmes var būt vajadzīgs Jaunavai 19. jūnijā, kad planētas būs ļoti aktīvas. Šajās septiņās dienās Jaunava var mainīties no iekšpuses, mainot pašu attieksmi pret dzīvi un sevi. Ir svarīgi saglabāt pozitīvu attieksmi un atcerēties, ka viss ir atkarīgs tikai no tām.

Svari

Šonedēļ Svariem, lai iegūtu to, ko vēlaties, palīdzēs pozitīvās domāšanas spēks. Zvaigznes un planētas neatrodas visizdevīgākajā veidā, bet tas nenozīmē, ka visus sapņus var atstāt aiz sevis. Zodiaka zīmes pārstāvji var būt noraizējušies par nelieliem jautājumiem, un vissvarīgākais ir nepamanīt. Aktuālās problēmas un ikdienas jautājumi neļauj jums redzēt pozitīvo attēlu un pareizi noteikt prioritātes.

Strādājot ar cilvēkiem, labāk ir piesargāties no baumām un tenkām. Nav ieteicams tās izšķīdināt, un labāk neuztvert citu cilvēku vārdus nopietni. Daudzas problēmas tiks atrisinātas pašas, bet tas nenozīmē, ka jums ir nepieciešams radīt jaunas. Atbrīvoties no negatīvisma, noguruma un darba spriedzes palīdzēs pirkumi. Iepirkšanās ir labākais medikaments mīlestības drāmām.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 17. līdz 23. jūnijam – strīdi var uzliesmot no nulles!

Skorpions

Skorpioniem ir sarežģīta nedēļa, jo zvaigznes nerunā par saviem plāniem. Nav jēgas gaidīt no tām svētības, tās ir relatīvā miera stāvoklī un dod priekšroku palikt neitrālām. Neatlaidība palīdzēs sasniegt labākos rezultātus kādā no Skorpionas apgabaliem.

Labvēlīgi sadzīves darbi, tīrīšana, iepirkšanās. Īpaša uzmanība jāpievērš privātumam. Astrologi iesaka nevienam nepaziņot par plāniem un neatklāt kārtis. Lai saglabātu mīlestību, draudzību un uzticamas attiecības, ir vērts atbildēt uz palīdzības pieprasījumiem: cilvēki jūnija vidū būs ļoti pateicīgi par atbalstu. Tie, kas rāda augstprātību un egoismu, ir labāk nekavējoties atteikties no tiem, nevis tērēt laiku. 

Strēlnieks

Strēlniekam ir ideāls laiks finanšu operācijām, darba un biznesa jautājumu, vaļasprieku, iedvesmas avotu meklējumiem. Jūs varat droši veikt dārgas iegādes, organizēt aizdevumus, sākt sagatavošanu remontam, pārvietošanu. Tas ir ideāls laiks jebkuriem liela mēroga gadījumiem, kad var būt nepieciešama radinieku un draugu palīdzība.

Finanšu jomā un uzņēmējdarbībā labāk ir ievērot piecus svarīgus noteikumus naudas piesaistīšanai. Arī astrologi iesaka neaizmirst, ka dažreiz jums ir jādalās ar panākumiem ar citiem. Ir vērts atcerēties tos, kas vienreiz palīdzēja, izstiepj palīdzīgu roku, neieinteresēti pavadīja savu personīgo laiku. Šī nedēļa ir ideāla parādu atgūšanai.

Mežāzis

Mežāzim, nākamā nedēļa būs tālu no visveiksmīgākajiem, bet viņi varēs redzēt pasauli, kā tā ir, bez greznošanas. Daži cilvēki parādīs savu patieso seju, tāpēc jums ir jāizdara nepatīkama izvēle – palikt tuvu viņiem vai turpināt braucienu bez tiem. Dažas grūtības var gaidīt pirmdien vai otrdien, bet tuvāk ceturtdienai planētas un zvaigznes atgriezīs daļu no pozitīvās enerģijas, kas novedīs pie konfliktu un nepatikšanas ātrākās atrisināšanas.

Labas veiksmes rituāli var būt ļoti noderīgi sarežģītās situācijās. Turklāt panākumu avots būs mērena vienaldzība pret nenozīmīgiem jautājumiem. Nepieciešams, lai uzzinātu, kā pareizi sadalīt jaudu. Jūs nedrīkstat uzreiz uzņemties vairākas lietas. Labāk ir koncentrēties uz vissteidzamāko.

LASI ARĪ: Mūsu tikšanās nav nejaušas un tām ir sava nozīme

Ūdensvīrs

Ūdensvīram šonedēļ būs jāsaskaras ar dažādām izmaiņām dzīvē. Tās notiks ar Neptūna vainu, kurš 21.jūnijā sāks kustību. Nedēļas beigas nebūs viegli, tāpēc jums nevajadzētu pasliktināt situāciju ar negatīvu noskaņojumu. 

Astrologi neiesaka doties uz galējībām, lai veiktu apzinātu rīcību, esiet pacietīgi. Neptūna retrograds var paaugstināt uzņēmību pret negatīvu. Nedēļas sākumu iezīmēs palielināta informācijas plūsma. Tas nozīmē, ka tas ir ideāls laiks mācīties, strādāt kopā un apgūt jaunas prasmes.

Zivis

Zivīm jāuztur fiziskā aktivitāte visām septiņām dienām, neaizmirstot par atpūtu. Būs lietderīgi arī iemācīties domāt pozitīvi. Šīs nedēļas moto būs teiciens: „Pasteidzies – lieciet cilvēkiem smieties”. Astrologi stingri iesaka nesteidzīgi pieņemt liktenīgus lēmumus, nemēģināt risināt impulsivitātes izpausmes.

Mīlestības sfērā jūs varat mest ēsmu, cenšoties iepazīties ar personu, kurai patīkat. Iepazīšanās būs viegla un atvieglota. Runājot par Zivīm, kas jau sen ir bijušas attiecībās, ir labāk, ja viņas pilnībā uzņemas iniciatīvu savās rokās, plānojot kopīgu atpūtu un uzņēmējdarbību, atbrīvojot mīļoto cilvēku no sava laika pavadīšanas.

avots: dailyhoro

 

Leave a Comment