Mīlestības Horo***ps nedēļai no 17. līdz 23. jūnijam – atklāsies daudz zemūdens akmeņu!

Mīlestības Horo***ps nākamajai nedēļai ir ļoti polārs: debess ķermeņi sola labu veiksmi dažām Zodiaka zīmēm un mājienus, ka ir pienācis laiks būt stabilākam, bet citiem joprojām ir jāierobežo sava apetīte vai pat jākoncentrējas uz finansēm vai pašrealizāciju.

Ne tikai zvaigznes var piesaistīt veiksmi mīlestībā – lai gan astroloģiskās prognozes izgaismo daudzus apstākļus, kas dažkārt ir paslēpti no skatījuma. Bet ne tikai horoskopi palīdz uzvarēt mīlestības uzvarā. Piemēram, dažas ēteriskās eļļas un pat garšvielas var piesaistīt mīlestību.

Auns

Saskaņā ar mīlestības horoskopu Aunu dzīvē izmaiņas ir iespējamas nedēļas otrajā pusē. Tas nozīmē, ka labāk ir pirmās darba dienas veltīt pašrealizācijai vai finanšu jautājumiem, un labāk ir doties randiņos, izmēģināt kaut ko jaunu ar partneri vai organizēt ģimenes pulcēšanos no ceturtdienas. Piektdiena, vasaras saulgriežu diena, parasti ir ideāla diena šādām idejām. Bet jūs varat meklēt kontaktpunktus ar savu mīļoto, protams, jebkurā datumā.

LASI ARĪ: 7 ikdienas triki, kas palīdzēs jebkurai sievietei ielaist mājās laimi

Vērsis

Astrologi parasti sauc Vērsi par diezgan ikdienišķu, bet Vērsis mīlestībā nav tāds, un no 17. līdz 23. jūnijam daudzi Vērši var justies radoši, iedvesmojoties no mīlestības izmantošanas vai garlaicīgi neparastiem randiņiem. Ir lietderīgi dažādot laiku, kas pavadīts kopā ar partneri, it īpaši, ja pāris jau ilgu laiku ir kopā. Tie Vērši, kuru situācija romantiskajā laukā atstāj daudz vēlama, astrologi arī iesaka radoši vērsties savā dzīvē: mainīt tēlu, domāt par neparastu atvaļinājumu, meklēt negaidītu un interesantu hobiju.

Dvīņi

Tāpat kā Vērsim, Dvīņiem ir vēlams atpūsties no rutīnas, un labāk to organizēt jau no pirmdienas: mainīt atskaņošanas sarakstu, izveidot jaunu frizūru, izveidot neparastu brīvdienu plānu nedēļas nogalē – piemēram, pikniks ar partneri un visu ģimeni, lai izkļūtu dabā. Svarīgs punkts: jums ir jācīnās ar parasto bez ciešanām, nevis piespiežot sevi iziet no komforta zonas ar spēku. Svarīgākās izmaiņas notiks otrdien un trešdien. Lai gan Dvīņi tās uzreiz nepamanīs, drīz tās parādīsies. Vientuļie Dvīņi var apmierināt nākotnes mīlestību.

Vēzis

Ja Vēzis šonedēļ nolemj atkārtoti iekarot partnera sirdi, ieinteresēt kādu personu, kas viņai patīk, vai mainīt mīlestības sfērā nelabvēlīgu situāciju (piemēram, nebūt trešajai personai kompānijā ar jums patīkamu personu), uzsvars jāliek uz intelektuālajām īpašībām un talantiem. Un labāk ir attīstīt sevi bez skaļiem paziņojumiem, pagaidām nenorādot, ka esat nolēmis nopietni sākt „sūknēšanu”. Kad panākumi kļūs acīmredzami un pamanāmi, to novērtēs gan persona, kuru jūs mīlat, gan tie, kas atrodas jums apkārt. Bet pats galvenais, šāda stratēģija būs noderīga ne tikai mīlestībai, bet arī personīgiem panākumiem.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment