Sieviešu horoskops nedēļai no 17. līdz 23. jūnijam – strīdi var uzliesmot no nulles!

Astrologi stāsta par izmaiņām, ko planētu aspekti dos dažādu Zodiaka zīmju pārstāvjiem. Apsveriet viņu ieteikumus, lai iegūtu tikai labāko no šīs nedēļas.

Pirmā vasaras nedēļa beidzas, bet, saskaņā ar astrologu prognozēm, tā iepriecināja daudzas. Neskatoties uz Venēras kustību Dvīņu zvaigznājā, jebkura iniciatīva būs veiksmīga. Ja vēlaties ilgu laiku padarīt savu dzīvi labāku, tad nedēļas sākumā šādi sapņi piepildīsies. Plutona un Neptūna retrogrāda sākums radīs problēmas. Atvērtās konfrontācijas un strīdi var uzliesmot no nulles. Astrologi iesaka palikt mierīgām un būt par aizsargiem, jo ​​šonedēļ var būt daudz neskaidrību, maldu un nepareizu secinājumu.

Auns

Retais gadījums, kad astrologi iesaka Aunam dot priekšroku inercei. Tas ir tāpēc, ka nevispiemērotākā nedēļa sākas darbam, mērķu realizācijai, apmācībai un ceļošanai. Sakarā ar Saules pāreju uz Vēža zvaigznāju 21. jūnijā, Auna pieredze, to stiprās puses un  parastie panākumu sasniegšanas veidi var būt bezjēdzīgi. Speciālisti iesaka nepaļauties uz pagātni, bet pieņemt jaunus spēles noteikumus.

LASI ARĪ: 5 telepātiskās pazīmes, ka viņš domā par jums

Vērsis

Venēra Dvīņos nav vislabākā kombinācija, tāpēc Vērsim ieteicams pārvaldīt emocijas un neļaujiet lietām iziet no kontroles. Īpaša uzmanība būs nepieciešama naudai. Astrologi iesaka jums veikt sava kapitāla uzskaiti un nodrošināt, ka klienti un darba devēji jums maksā savlaicīgi. Uzņēmējdarbības pasākumi var beigties negaidīti, tāpēc vislabāk ir pieturēties pie vislielākā pareizā signāla: novērst jokus un nepietiekamu novērtējumu. Lai mazinātu stresu un papildinātu savu spēku, palīdzēs atvaļinājums, bet, ja līdz tam ir vēl ilgi, tad vislabāk ir uzlabot mājokli, radot mājīgumu un skaistumu. Tas palīdzēs atpūsties.

Dvīņi

Venēra iet caur Dvīņu konstelāciju, tāpēc šīs zīmes pārstāves var justies tā, it kā visa pasaule ir pret viņām. Turklāt 19., 22. un 23. jūnijā var atrast pierādījumus par šo “sazvērestības teoriju”. Spiedienu izdarīs partneri, kolēģi, tuvi un nepazīstami cilvēki, tāpēc sievietēm Dvīņiem būs vai nu jāaizstāv savi uzskati ar cīņu, vai arī jāatdod kaut ko. Galvenais neaizmirstiet, ka laime nekur nepazūd, tā vienmēr būs tuvu, tā ir tikai pamanāma un  piesaistīta laikā.

Vēzis

Neskatoties uz to, ka Vēzī – Saule, Merkurs un Marss – uzreiz tika izvietoti trīs objekti – šīs zīmes pārstāvēm turpinās labi veikties. Tie ir ātri objekti, tāpēc iespējamās grūtības un šķēršļi drīz un gandrīz nesāpīgi aizies. Galvenais ir netērēt spēkus opozīcijai: ir pienācis laiks atteikties no visa, kas ir saspringts, un neved nekur. Astrologi brīdina: viss, kas notiks šonedēļ, ir viegla parauglaukuma versija. Nekas slikts nenotiks, ja Vēzis neturēsies pie pagātnes. Paturiet to prātā un mierīgi ejiet uz jaunu dzīvi.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment