Horoskops nedēļai no 17. līdz 23. jūnijam – paļaujieties uz savu intuīciju!

Nākamās nedēļas horoskops palīdzēs jums izvairīties no visiem šķēršļiem jūsu ceļā, kā arī piesaistīt veiksmi visās dzīves jomās. Pēc astrologu ieteikuma jūs varat pasargāt sevi no problēmām un kļūt laimīgākiem.

Šonedēļ zvaigznes un planētas veidosies tādā veidā, ka sestā sajūta kļūs vēl svarīgāka. Mēģiniet paļauties uz gudrību un pieredzi, bet neaizmirstiet, ka sirds reti maldinās no 17. līdz 23. jūnijam. Īpaši tas attiecas uz mīlestības un pašrealizācijas sfēru.

Auns

Auniem, astrologi un eksperti prognozē ļoti stabilu nedēļu. Visu septiņu dienu laikā planētas un zvaigznes ieņem samērā labvēlīgu vietu. Bīstama darbība netiks novērota. Viens no Auna patroniem ir Saule, un 21.jūnijā būs vasaras saulgrieži. Tas nozīmē, ka Saule sniegs radošumu un veiksmi Uguns elementa pārstāvjiem.

Nedēļas otro pusē labāk ir veltīt partnerim, vecākiem, bērniem un citiem radiniekiem. Tādā laikā ir lietderīgi dot dāvanas, izklaidēties un iesaistīties kopīgās aktivitātēs. Arī šīs septiņas dienas ir labvēlīgas atpūtai. Jūs varat doties atvaļinājumā, ja ir šāda iespēja.

LASI ARĪ: Zodiaka zīmes, kas satiks savu mīlestību 2019. gada vasarā

Vērsis

Vērsis var būt laimīgs tādos jautājumos, kas prasa radošumu. Ja šī Zodiaka pārstāvju darbs ir saistīts ar radošumu un nestandarta lēmumu pieņemšanu, tad šonedēļ viņi būs laimīgi. Iedvesma būs noderīga. Panākumus dos nestandarta randiņi un iepazīšanās, flirtēšana. Tiem Vēršiem, kas jau ir attiecībās, vajadzētu uzmundrināt otru pusi, izdarot viņiem patīkamu pārsteigumu.

Vērsis varēs parādīt saviem mīļajiem, ka viņiem ir daudz. Ne tikai darbiem, bet arī vārdiem būs liela vara. Ir pienācis laiks pasludināt mīlestību, iesniegt laulības priekšlikumu.

Dvīņi

Dvīņiem ir laiks nestandarta izpausmei, laiks cīnīties ar parasto, garlaicību un slinkumu. Šī ir laba nedēļa visiem, kam ir smagi jāstrādā, jāiegūst zināšanas un pieredze. 18. un 19. jūnijā planētas būs visaktīvākās, tāpēc šajās divās dienās jums vajadzētu sagaidīt dažas izmaiņas galvenajās dzīves jomās: mīlestībā, darbos, darbā. Attiecībā uz finanšu darbību labāk to apturēt.

Cīņa par vietu zem Saules, nepārtraukta attīstība un pieredze var novest pie enerģijas noplicināšanas, kas ir ļoti bīstami. Lai to risinātu, jums ir nepieciešama savlaicīga atpūta. Pārāk liels darbs ir sliktākais ienaidnieks labai veiksmei. Tas var atņemt Dvīņiem vissvarīgāko – neatkarību. Kā atpūsties, īsti nav svarīgi; jums ir tikai periodiski jāmaina situācija.

Vēzis

Ir pienācis laiks noregulēt panākumus un vēlmju izpildi. Pašiniciatīvas spēks palīdzēs Vēžiem. Ir vērts uzsvērt trīs spilgtākās un visizdevīgākās nedēļas dienas – 21., 22. un 23. jūnijs. Šajā laikā domāšana par labu un ticība sev vajadzētu būt divkārt biežai, lai vienmēr būtu veiksme.

Vēžu spēks šonedēļ būs inteliģence. Viņi ir laimīgi strādāt, mācīties, iegūt zināšanas. Arī viņu inteliģenci, atjautību  novērtēs pretējais dzimums. Ne pēdējā loma, kāda tai būs iepirkšanās procesā. Vēzis var izspiest sev labu darījumu, gūt panākumus savā darbā, atrast ātrāko veidu, kā atrisināt jebkuru problēmu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment