Horo***ps nedēļai no 18. līdz 24. martam – jāmeklē jauni pamati dzīvē!

Horoskopi palīdz cilvēkiem pārvarēt šķēršļus ceļā un sasniegt labākos rezultātus mīlestības, uzņēmējdarbības un finanšu jomā. Astrologu ieteikumi, kā vienmēr, būs noderīgi visām Zodiaka zīmēm.

Astrologi saka, ka no 18. līdz 24. martam būs noderīgas garīgās praktikas. Cilvēkiem biežāk jāvēršas pie iekšējās balss pēc palīdzības, jāiesaistās pašnovērtējumā un jāmēģina atrast jaunus pamatus dzīvē. Runa iet par iepazīšanos un vaļasprieku meklēšanu.

Auns

Astrologi atzīmē pieaugošo un pozitīvo enerģiju no 21. marta. Nedēļas otrajā pusē Auns būs laimīgs biznesā, kā arī mīlestības sfērā. Šī ir lieliska nedēļa mierīgam darbam, ko ir vērts darīt līdz 20. martam ieskaitot, bet planētas ir mierīgas. Tad sāksies periods, kas piesātināts ar emocijām, jūtām, mīlestību un iekšējo harmoniju.

Nedēļas beigās viss nonāks savās vietās, būs saprotams, skaidrs un pārredzams. Astrologi iesaka šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem nepārvilkt citu cilvēku problēmas uz sevi. Tas nenozīmē, ka vajadzētu kļūt par pilnīgiem egoistiem, nē. Tas tikai runā par to, ka ir pienācis laiks, lai sniegtu iespējamu un savlaicīgu palīdzību trūcīgajiem, radiniekiem, draugiem un mīļajiem.

LASI ARĪ: Kā mainīt savu dzīvi ar domas spēku

Vērsis

Ir pienācis laiks atbrīvoties no negatīvām domām un uzturēt dzīvoklī normālu auru visos iespējamos veidos. Ir septiņas pazīmes par negatīvās enerģijas klātbūtni mājā. Katra no tām palīdzēs Vērsim noteikt, vai kaut ko mainīt, veikt tīrīšanu vai pārkārtošanu. Tiklīdz mājas sienās būs iespēja sasniegt harmoniju, ir vērts pāriet pie sevis.

19. un 21. marts ir šīs nedēļas pozitīvākās dienas, tāpēc šajās divās dienās Vērsim būs jārīkojas. Ir pienācis laiks strādāt pie sevis un savām domām. Jums ir jānosaka jauni mērķi, kas būs ceļš nākamajiem pāris mēnešiem līdz vasarai. Lai mainītu pasauli, jums ir jāmaina attieksme pret to.

Dvīņi

Gaisa elementu cilvēki prasa lielu enerģijas daudzumu. Un, lai gan pieaugums būs 19. martā, pārējās dienās jums būs jātērē savs laiks, lai visā būtu ļoti uzmanīgs. Jums biežāk jādomā par to, kā palielināt enerģiju un vitalitāti. Kādam palīdzēs pastaiga svaigā gaisā, kādam – mīļākie pasākumi.

Planētu enerģija samazinās, tāpēc Dvīņiem vajag vairāk laika, lai pieņemtu pareizos lēmumus. Nesteidzieties, pat ja apstākļi to prasa. Ieteicams ieskaut sevi ar labiem un sapratīgiem cilvēkiem, kā arī nepievērst uzmanību ienaidnieku uzbrukumiem.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment