Mīlestības horoskops nedēļai no 18. līdz 24. martam – izvairieties no rutīnas!

Mīlestības sfēra bieži mainās sakarā ar zvaigžņu iejaukšanos. Uzzināt, ko planētas sagatavojušas jūsu Zodiaka zīmei nedēļā no 18. marta līdz 24. martam, palīdzēs mīlestības horoskops.

Vislabāk, ko mēs varam darīt šonedēļ mūsu personīgajai dzīvē, ir pārtraukt meklēt kaut ko pārdabisku. Attiecības nevar būt statiskas, ir pienācis laiks tās pieņemt kā pašsaprotamas un nebaidieties par savu nākotni. Zodiaka zīmju ģimenes pārstāvjiem tagad ir svarīgi neienirt rutīnā: uzaiciniet viesus, dodieties uz randiņiem, pusdienojiet restorānos, bet neienirstiet sadzīvē. Darba kārtībā – jauns astroloģiskais gads un kā to sagaidīsi un tā ari to pavadīsi.

Auns

Pārejot no Saules uz Auna zvaigznāju, uzticība, apņēmība un iniciatīva atgriežas šīs zīmes pārstāvjiem. Pēc 21. marta Auns var rīkoties tieši un izlēmīgi, par ko neviens tos nenosodīs. Pozitīva pasaules izpratne palīdzēs atrast potenciālu partneri, un pāriem būs iespēja baudīt laimi, kaislību un mīlestību.

LASI ARĪ: Ideālais partneris saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi 2019. gadā

Vērsis

Šonedēļ Vērsim nebūs laika mīlestībai: tos aiztur neatrisināti jautājumi un bažas, ko izraisījis retrograda Merkurs. Tomēr astrologi iesaka atrast līdzsvaru starp ģimeni un darbu un veltīt laiku savam mīļotajam. Ņemot vērā brīvo Vēršu materiālo problēmu fonu, var apmeklēt domas par aprēķina attiecībām. Šajā gadījumā ir ieteicams pamodināt intuīcijas iekšējo balsi un padomāt, vai spēle ir sveču vērta.

Dvīņi

Merkurs ir retrograda kustībā, kas noteikti ietekmēs Dvīņu personīgo dzīvi. Tiks izvirzītas nepabeigtas attiecības, mīlestības enerģijas piesaistes, bijušie mīļākie un pagātnē pieļautās kļūdas. Nedēļa saskaņā ar astrologu prognozēm būs neaizmirstama, taču maz ticams, ka pēc sevis atstās pozitīvas emocijas. Izturēt jūtu pārbaudes palīdzēs godīgums pret sevi.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment