Horoskops nedēļai no 18. līdz 24. martam – jāmeklē jauni pamati dzīvē!

Vēzis

Kopumā nedēļā Vēžiem būs diezgan parasta. Šīs zīmes pārstāvjiem biežāk vajadzētu klausīties viņu intuīciju. Tas īpaši attiecas uz 21. martu – šajā dienā planētas un zvaigznes būs aktīvas un radošas. Harmonija viņu uzvedībā tiks pārnesta uz Vēzi. Šos cilvēkus gaida panākumi mīlestības sfērā un palielināta enerģija kopumā.

Vēži kļūs harizmātiskāki un burvīgāki. Viņi varēs iepriecināt ikvienu, un to var izmantot biznesa sfērā – ir vērts mēģināt izveidot jaunus paziņas un piesaistīt svarīgu cilvēku atbalstu. Kolektīvais darbs būs arī efektīvs. Komandas darbs palīdzēs vēzim izvairīties no kaitinošām kļūdām.

LASI ARĪ: 8 lietas, ko sievietes dara pirmajā randiņā, kas kaitina vīriešus

Lauva

Nedēļas sākumā Lauvām var būt nepieciešama uzmundrinoša palīdzība pret skumjām un izmisumu, lai saglabātu savu noskaņojumu un izvairītos no vilšanās. Jums būs jāatbrīvojas no ilūzijām – jums ir jāpārtrauc gaidīt brīnumus no visiem. Bet 21. martā situācija mainīsies uz pretēju: zvaigznes būs aktīvas, tāpēc daudzām Lauvām paveiksies, tur, kur viņi paši nebūs gaidījuši.

Nedēļas beigas ir piemērotas darbam komandā, socializējoties, uzturoties trokšņainās kompānijās. Astrologi iesaka neaizmirst, ka dažreiz ir jāpieņem cilvēki tādi, kā viņi ir. Neviens nav perfekts, bet tas nenozīmē, ka nav iespējams atrast dvēseles draugu. Nedēļas nogales ģimenes Lauvām ir labāk veltīt ģimenei un draugiem, sadzīves darbiem.

Jaunava

Šonedēļ Jaunavas var būt uzbudināms un drūmas. Jums ir jāiemācās, kā atbrīvoties no negatīviem, aizvainojumiem un nepatikšanām. Dusmas un aizkaitināmība var apglabāt visus panākumus. Papildus šīm emocijām ir vairākas citas lietas, kas iznīcina svarīgo enerģiju un atņem Jaunavai spēkus. Nebaidieties pieņemt darījumus un kompromisus – karš Jaunavām tagad nenāks par labu.

Mīlas lietās šo cilvēku dzīve būs līdzīga melodrāmai. Ir iespējamas šķiršanās, pagaidu pārtraukumi, strīdi, banāli pārpratumi. Jums vienkārši nepieciešams atpūsties un nepiespiest lietas. Astrologi un eksperti iesaka, Jaunavai vieglāk attiekties pret uzbrukumiem pret viņu un neatbildēt uz negatīvu ar negatīvu.

Svari

Svariem sākas finanšu darbības periods. Jūs varat veikt jebkura mēroga pirkumus, palikt darbā ilgāk. Spēka un pacietības rezerve būs liela, bet 19. un 21. dienā tā pārsniegs visus iespējamos līmeņus. Tas nozīmē, ka šajās dienās ir vērts risināt visgrūtākos uzdevumus gan mājās, gan darbā, lai atbrīvotos no tiem uz visiem laikiem.

Ir jūtas un emocijas, kas liedz jums labu veiksmi. Svariem ir jādara viss iespējamais, lai saglabātu pozitīvu sākumu grūtos brīžos. Turklāt šajās jūtās būs jādalās ar citiem. Astrologi saka, ka šoreiz Svari ļaus iegūt jaunu skatījumu uz dzīvi, aplūkot pazīstamas lietas no cita leņķa. Jums jābūt gataviem tam, ka rezultāti var pārsteigt.

LASI ARĪ: 15 soļi uz vīrieša sirdi

Skorpions

Kosmosa ietekme uz Skorpionu būs apšaubāma. Dažas planētas būs radošas, citas – destruktīvas, kas kopumā novedīs pie enerģijas disonanses. 21. martā situācija stabilizēsies un kļūs izdevīgāka, bet nedēļas pēdējā dienā būs lielas un negaidītas pārmaiņas.

Ietekmēt Skorpionu nākotni palīdzēs vārdi un domas. Šonedēļ šīs zīmes pārstāvjiem var šķist, ka viņiem trūkst kaut kas ļoti svarīgs, bet tā nav. Nedēļu iezīmēs pieredze, un vairumam no tiem nebūs nozīmes. Zāles pret visām nelaimēm ir iespēja nodarbināt sevi ar kaut ko patīkamu.

Strēlnieks

Strēlniekam ir laiks, attīrīt sevi no negatīvisma. Tā būs patīkama nedēļa no enerģijas viedokļa. Ir jāmēģina atrisināt visas pamatproblēmas un uzdevumus gan mājās, gan darbā, samierināties ar radiniekiem un draugiem, sakārtot informāciju par atbildības sadalījumu.

Horizontā var būt jaunas iespējas. Bet pēc tām jums nevajadzētu dzīties, jo Visums vēlas redzēt Strēlnieku bez parādiem un neatrisinātām problēmām. Strādāt ar cilvēkiem, šīs zīmes pārstāvjiem palīdzēs sirsnība un pieticība. Ir ieteicams nepalaist garām detaļas un palikt konsekventiem, nevis atkal riskēt.

Mežāzis

Tāpat kā ar daudzām citām zīmēm, 21. marts šonedēļ būs pagrieziena punkts Mežāžiem. Šī ir ļoti svarīga diena visiem, kas dzimuši saskaņā ar šo zodiaka zīmi. Sākot no šīs dienas un īpaši šajā dienā, pie horizonta var parādīties patīkamas pārmaiņas visās dzīves jomās. Mežāžiem jāpošas ceļā, lai labotu pagātnes kļūdas un risinātu nākotni.

Būs noderīgi iepirkšanās braucieni, garderobes atjauninājumi. Jūs varat doties arī uz gariem braucieniem un ceļojumiem, darījumu braucienos. Cilvēki, kas dzimuši zem šīs zīmes, astrologi iesaka mainīt situāciju un censties panākt kaut ko jaunu.

LASI ARĪ: Lūk, kāpēc tevi apskauž saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi

Ūdensvīrs

Dienu piesaistes likums darbosies visu nedēļu. Visas septiņas dienas, astrologi iesaka Ūdensvīriem domāt par kaut ko labu, kā arī jebkādos veidos novērst šaubas un negatīvus no savas apziņas. Liktenis var likt saskarties ar grūtībām. Pārāk sasteigti lēmumi var novest pie letāliem notikumiem jebkurā no jomām.

Jebkurā gadījumā, Ūdensvīram ir jābūt plānam “B” rezervē. Tā nebūs panaceja visām problēmām, bet tā var glābt no dažām problēmām. Ūdensvīrs gribēs pārmaiņas, bet jums nevajadzētu uzņemties visu uzreiz – visām izmaiņām jābūt konsekventām, apzinātām.

Zivis

Zivīm veiksme šajā nedēļā smaidīs mīlestības sfērā. 19. un 21. martā jūs varat atrast dvēseles draugu, iemīlēties, sākt attiecības. Ikviens, kas jau nedēļas vidū ir atradis partneri, būs laimīgs, mēģinot tuvināties saviem mīļotajiem vēl vairāk, ņemot vērā attiecības jaunā līmenī. Zivīm ir jāmeklē veidi, kā viņu dzīvē panākt pozitīvas pārmaiņas.

Neatstājiet pārkāpumus un pagātni. Atveras jaunas iespējas, tāpēc jums vajadzētu sākt mācīties vai citādi paplašināt redzesloku. Obsesīvu citu cilvēku viedokli ir labāk ignorēt. Neiet uz galējībām un neesiet pārāk sentimentāli. Zivīm ir jāpierāda šai pasaule sava dzīve un pozitīvs, lai ikviens tiektos pie viņiem.

avots: dailyhoro

Leave a Comment