Horoskops nedēļai no 21. līdz 27. janvārim – centieties pievērsties pozitīvām vērtībām!

Horoskopi palīdz vienmēr palikt virs ūdens, piesaistot labu veiksmi un izvairoties no problēmām. Ievērojiet astrologu ieteikumus, lai gūtu panākumus katrā no sfērām un nepiesaistītu neveiksmes.

Janvārī, pēc Jaunā gada un Ziemassvētkiem, pienācis laiks, piepildīties ar pozitīvām emocijām un iegūt spēku,  attīrīt savu enerģiju no negatīvā. Tas ir universāls veids, kā dot labumu jūsu dzīvei. Jo mazāk jūs domājat par slikto, jo ​​labāka un vieglāka ir jūsu dzīve. Tas palielina enerģiju un ļauj Fortunai neatiet no jums nevienu soli.

Auns

Aunam veiksme smaidīs nedēļas pirmajās trīs dienās. Tās būs labas dienas, lai mainītu situāciju un jaunus sākumus. 21., 22. un 23. janvārī zvaigznes un planētas kļūs pēc iespējas harmoniskākas un pozitīvākas, tad tās pēkšņi zaudēs šo īpašību. Tas nozīmē, ka visas galvenās lietas mājās un darbā vislabāk ir izdarīt pirmdien, otrdien un trešdien. Ceturtdien notiks zināma transformācija, kuras dēļ astrologi iesaka Auniem būt zemākiem par zāli un gaidīt iespēju, nevis steigties ar notikumiem.

Un, lai gan nedēļas beigās jums tikai jāgaida, tas nenozīmē, ka jums ir jāiet ar plūsmu. Jūs nedrīkstat atkārtoti riskēt un sevi apdraudēt. Astrologi iesaka Auniem tērēt naudu uzmanīgi, nedēļas nogalē un darba nedēļas beigās nesazināties ar nepatīkamiem cilvēkiem un  atbrīvoties no negatīvām domām.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 21. līdz 27. janvārim – emocionālas pārmaiņas!

Vērsis

Vērsim zvaigznes iesaka ar visiem līdzekļiem,  palielinātu enerģiju un vitalitāti. Šonedēļ Visums ir pret bezjēdzīgām kustībām un darbībām, it īpaši pirmdien un otrdien. Šīs divas dienas iezīmēs spēcīgākā disonance planētu uzvedībā. Ieteicams pavadīt tās ar radiniekiem vai draugiem.

Vērsis var būt kaprīzs un depresīvs no 21. janvāra līdz 27. janvārim, un šī iemesla dēļ fiziskajam un emocionālajam tonim būs izšķiroša nozīme mājās un darba lietās. Var būt nopietnas garastāvokļa svārstības, strīdi, konflikti. Īsāk sakot, šajās septiņās dienās ir labāk neiet tālāk par savu komforta zonu un neiebrukt kādas citas personas telpā.

Dvīņi

Šajā nedēļā Dvīņi var kļūt pārāk kritiski, īpaši 23. un 24. janvārī. Astrologi atzīmē iespējamo emocionālās jutības pieaugumu. Attīstīta empātija ir bīstama, tāpēc jums vajadzētu biežāk domāt par saviem mīļajiem, nevis par cilvēkiem ap jums. Mīlestības jautājumos ir pienācis laiks, Dvīņiem būt godīgiem un atklātiem, un monetārajā sfērā, gluži pretēji, saglabāt savus plānus neizpauztus.

Nedēļa var sākties no nepareizas piezīmes, bet jums nevajadzētu slēpt aizvainojumu tiem, kas atrodas jums apkārt un Visumā, jo jebkura notikumu attīstība nākotnē radīs Dvīņiem uzvaru. Ir nepieciešams ne tikai ticēt tam, bet arī izrunāt to kā mantru.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment