Sieviešu horoskops nedēļai no 21. līdz 27. janvārim – emocionālas pārmaiņas!

Nākamā nedēļa dos daudzas iespējas, lai uzlabotu savu dzīvi – to norāda planētu ietekme. Astrologi stāsta, kā gūt panākumus katrai sievietei no 21. līdz 27. janvārim.

Venēras un Jupitera atrašanās Strēlniekā sola brīnišķīgu nedēļu, lai iekarotu jaunas virsotnes – augstākā līmeņa pārliecinātās, izšķirošās un vērienīgās sievietes. Tomēr labāk ir pakāpeniski attīstīt darbību: nedēļa sākas ar Mēness aptumsumu un pilno mēnesi. Šie astroloģiskie notikumi palielinās emocionalitātes un konfliktu līmeni, tāpēc pirmdien labāk ir atlikt svarīgas lietas un sākt darbu un īstenot plānus no otrdienas.

Auns

Marss Aunā virzīs šīs zīmes pārstāves uz izšķirošo soli. Vismaz idejas un plāni būtu jāpārnes uz papīra, lai sāktu dzīvi. Pirmdien, otrdien un trešdien ir aizraujošākās dienas. Šajā laikā sievietēm Auniem vajag atteikties no negatīvām emocijām un jebkādā veidā censties nesabojāt garastāvokli. Marsa aspekti šajās trīs dienās veicinās nervozitāti un nemieru.

LASI ARĪ: Izvēlieties spoguļu skaitļu pāri un uzziniet, par ko Visums vēlas jūs brīdināt!

Vērsis

Venera Strēlniekā mudina Vēršu zīmes pārstāves rīkoties nevainojami, harmonijā ar sevi un apkārtējiem. Tagad nav labākais laiks, censties sasniegt mērķus. Pretējā gadījumā nedēļa var būt diezgan saspringta, īpaši ņemot vērā Mēness aptumsumu pirmdien. Ir svarīgi atcerēties, ka Mēness aptumsums var veicināt spontanitāti un neapdomību. Tikai mierīgs, līdzsvarots un piesardzīgs Vērsis varēs palikt mierīgs un panākt zināmu progresu karjerā un mīlestībā.

Dvīņi

Nedēļas darba kārtībā 24.janvārī ir Merkura pāreja no Mežāža uz Ūdensvīru, kas nozīmē, ka ir ieteicams filtrēt visus ienākošos priekšlikumus un karjeras plānus: daudzi no tiem būs riskanti. Arī astrologi neiesaka sievietēm Dvīņiem sajaukt darbu un personīgo dzīvi. Ir vērts izvairīties no jebkādām izmaiņām un eksperimentiem personiskajā un biznesa jomā: negatīvās sekas ir augstas.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment