Horoskops nedēļai no 21. līdz 27. janvārim – centieties pievērsties pozitīvām vērtībām!

Vēzis

Vēzim Visums parādīs daudzas problēmas nedēļas sākumā. Pirmajās pāris dienās labāk neuzticēties nepazīstamiem cilvēkiem un jāspēj pateikt „nē” ikvienam, kurš lūdz palīdzību. No trešdienas jūs varat droši piedāvāt cilvēkiem informāciju un palīdzību. Uzmanieties, var būt baumas un tenkas, kas var nebūt patīkamas.

Iedvesma darbavietā nekādā ziņā nesekmēs visus Vēžus, taču tas nenozīmē, ka jums ir jādodas galvenajā kārtībā. Astrologi stingri iesaka šīs zīmes pārstāvjiem iepriekš plānot lietas, lai tās nebūtu neveiksmīgas sīkumu dēļ. Mīlestībā zvaigznes atzīmē, ka Vēzis būs gudrāks un piesardzīgāks. Lai saglabātu pozitīvu vilni, varat izmantot piecus vienkāršus ikdienas vingrinājumus. Tas ir ļoti svarīgi, jo pretējā gadījumā plānu trūkums būs daudz biežāks.

LASI ARĪ: 3 atslēgas laimei!

Lauva

Pirmā nedēļas diena Lauvām būs gan vissvarīgākā, gan neparedzamākā. Šīs zīmes pārstāvju noskaņojums steigsies maksimāli. Galvenais ir izdzīvot šo grūto dienu un iegūt maksimālu labumu no tā. Kopumā nedēļas laikā labāk neceļot un nedomāt par situācijas maiņu. Labāk ir ierobežot pirkumus un mazāk sazināties ar svešiniekiem.

Zvaigznes un planētas Lauvā var izraisīt nenoteiktību un šaubas. Šīs problēmas būs jārisina pašiem. Uzņēmējdarbībā labāk ir ievērot konsekvenci un nevajadzētu riskēt. Sakarā ar spēcīgo enerģētisko disonansi, Lauvas var izraisīt strīdus un skandālus ģimenē un darbā.

Jaunava

Šī nedēļa ir stabila: vienīgais enerģijas pārmaiņu vilnis gaidīs Jaunavas 24. janvārī, bet tas būs iekšējo reorganizāciju laiks. Nedēļas vidū jums ir jāveic pašanalīze un garīgie meklējumi, lai atrisinātu emocionālās problēmas un atrastu jaunu ceļu dzīvē, lai iegūtu jaunu spēku un motivāciju.

Šajās septiņās dienās Jaunavai būs intuīcija, kurai var uzticēties kritiskajās situācijās. Kopumā var būt daudz šādu situāciju, bet ir piecas galvenās situācijas, kas skaidri norāda, ka ir pienācis laiks klausīties sirds balsi. Nedēļa ir ideāli piemērota mācībām, jaunu zināšanu iegūšanai, jauniem paziņojumiem un ceļošanai. Astrologi arī iesaka Jaunavām doties iepirkties, atjaunot savu garderobi un iegādāties kaut ko mājām.

Svari

Svariem ir jādara mājsaimniecības darbi. Mēs runājam par tīrīšanu, ko var veikt saskaņā ar Fen Šui noteikumie. Tie paši astrologi un eksperti runā par mēbeļu labošanu, pārkārtošanu. Ikvienam, kas to nevēlas, var dot priekšroku jauniem paziņām un romantikai, kā arī darbam un smagam darbam. Jebkuru darbu ir vērts uzņemties tikai labā garastāvoklī un ar motivāciju.

Strādājot šajās septiņās dienās, tiks izvirzīti visi jautājumi. Jūs varat risināt problēmas vienlaicīgi ar kādu vai atsevišķi. Galvenais ir neatkāpties pēc šaubu uzbrukuma. Šī nedēļa var būt ļoti produktīva un pozitīva šīs zīmes pārstāvjiem, ja jūs ticat sev un virzīsieties uz saviem iecerētajiem mērķiem bez bailēm. Laba veiksme būs tuvu.

LASI ARĪ: Laimīgi cilvēki ievēro šos 4 rituālus!

Skorpions

Skorpioniem pielāgot savus panākumus, palīdzēs iedzimtā harisma. Attiecībās ar citiem saglabājiet atsaucību. Nav nepieciešams ignorēt kolēģu un mīļoto palīdzības pieprasījumus. Palīdzot cilvēkiem tagad, Skorpions iegulda savā nākotnē, kas sola būt gaiša un patīkama. Visums drīz pozitīvi pielāgosies Skorpionu dzīvei.

Nedēļas nogalē labākā nodarbība emocionāli nogurušiem Skorpioniem – tīrīšana, lai gan ne vispārīga, bet vienkārša. Tīra māja un nevajadzīgu lietu trūkums radīs mājā lielisku enerģiju. Vakarā jūs varat uzaicināt tuviniekus, draugus, pavadīt laiku pie galda spēlēm vai sarunām.

Strēlnieks

Strēlniekam pirmās divas nedēļas dienas notiks planētu spēcīgās un radošās enerģijas aizbildnībā. Tās būs brīnišķīgas dienas, lai risinātu svarīgākās problēmas mājās un darbā. Mīlestībā šīs zīmēs pārstāvji arī būs laimīgi – vientuļajam Strēlniekam būs vieglāk atrast dvēseles biedru, un tiem, kas jau atrodas attiecībās, būs vieglāk tās pārcelt uz jaunu līmeni.

Pašiniciatīvas spēks ir  noderīgs, ja jums ir nepieciešama skaidrība par domu un pašapziņu. Nepievienojiet eļļu ugunij ar paaugstinātu skaudības sajūtu. Astrologi iesaka Strēlniekam vairāk domāt par sevi, nevis pievērst uzmanību citu panākumiem. Vēl viens veiksmes ienaidnieks būs greizsirdība, ar kuru ir vēlams cīnīties ar sirsnību.

Mežāzis

Tuvāk nedēļas nogalei Mežāžiem, jādomā par to, kā atbrīvoties no negatīvām domām, jo tās var kļūt tumšākas sestdienas un svētdienas laikā. Negatīvā katalizators būs nogurums, kas uzkrājas nedēļas laikā.

Tajā pašā laikā nedēļas sākumā veiksme līdzās Mežāzim. Jebkuras problēmas var atrisināt tādos periodos, cik vien iespējams. Šīs ir maģiskas dienas, kurās šīs zīmes pārstāvjiem tiek ieteikts veltīt vairāk laika savam pienākumiem un steidzamiem jautājumiem, nevis novirzīt atbildību uz citiem. Mežāžiem būs nepieciešama lielāka pārliecība un izlēmība, īpaši 21., 22. un 23. janvārī, kad šo cilvēku enerģija būs vislabākā.

LASI ARĪ: 7 noteikumi, lai kļūtu laimīgi

Ūdensvīrs

Pozitīvas domāšanas spēks ļaus Ūdensvīram izdarīt to, ko viņi vēlas, savā dzīvē. Pirmās trīs nedēļas dienas būs veiksmīgākās šīs zīmes pārstāvjiem. Tālāk nāk miera un regularitātes periods. Kopumā nedēļa būs pozitīva un ļoti stabila, ko Ūdensvīram vajadzēja ilgu laiku. Nepieciešams noteikt pareizās prioritātes – darīt vissvarīgākās lietas, nevis apmainīties ar sīkumiem.

Lēmumus var pieņemt, pamatojoties uz intuīciju, bet labāk ir vispirms domāt un konsultēties ar cienījamiem cilvēkiem, kuriem uzticas Ūdensvīrs. Lai palielinātu produktivitāti, mērenā paškritika palīdzēs, bet sentimentālitāte būs mīlestībā un darbos pirmais ienaidnieks. Labāk ir pagātnē atstāt pagātni šonedēļ, pretējā gadījumā nevar izvairīties no sliktu domu apskata.

Zivis

Nav nepieciešams uzreiz uzņemt visas lietas. Darbību secība Zivīm ir nepieciešama. No 21. līdz 27. janvārim, šīs zīmes dzīvē nav vieta tam, kur ir haoss, steiga, skaudība, agresija. Nepieciešams rūpīgāk domāt un atrisināt problēmas. Planētas un zvaigznes būs harmoniskas pirmās divas vai trīs dienas, un tad pozitīvā enerģija samazināsies.

Nedēļas sākumā jūs varat remontēt, pārvietot, iepirkties, kā arī doties braucienos un komandējumos. Nedēļa ir ideāla situācijas maiņai. Neparedzētu problēmu gadījumā varat izmantot trīs veidu palīdzību, lai ātri panāktu veiksmi. Astrologi iesaka neveikt neapdomīgu rīcību, rūpīgi izvērtējot jebkuru situāciju visās dzīves jomās.

avots: dailyhoro

Leave a Comment