Horoskops nedēļai no 21. maija līdz 27. maijam – esiet aktīvi

Zinot to, kāda ir planētu ietekme, ir daudz vieglāk plānot lietas. Iknedēļas horoskops sniegs katrai zodiaka zīmei ieteikumu par to, kā nezaudēt laiku, enerģiju un nervus un ko darīt, lai lietas tiktu izdarītas līdz galam.

Maija beigās daudzas Zodiaka zīmes būs spiestas pārveidot sevi jaunā attīstības stadijā: jo tuvāk vasarai kļūst spilgtāka un piesātinātāka dzīve. Protams, ir jāņem vērā jūsu soļi un tālejoši plāni, taču šonedēļ tiks uzsākta aktīva rīcība. Nepalaidiet garām iespēju klausīties astrologu ieteikumus.

Lasi arī: Simbolu nozīme un skaidrojums auto panelī

Auns

Planētas ietekme šonedēļ novedīs Aunu uz uzbudināmību un liks ikvienu neuzmanīgu vārdu, darbību, ņemt tuvu pie sirds. Zvaigznes ziņo, ka jūs varat radīt savus spēkus, cerības vai ciešus cilvēkus. Jebkurā biznesa izšķirošajā brīdī var rasties negaidītas nianses, kas, par laimi, neietekmēs vispārējo iznākumu, bet jūsu nervi ievērojami cietīs.

Lai šajās septiņās dienās gūtu panākumus, jums ir jābūt ātriem, kur jūs varat kaut ko salabot un samierināties ar to, kur ir par vēlu kaut ko darīt. Tuvāk, uz nedēļas beigām, planētas aizstās dusmas ar žēlastību: jūs gaida labas ziņas. Visas pārējās dienas jums būs starp divām ugunīm. Jo ātrāk jūs nokļūsiet līdz saviem mērķiem, jo ātrāk un sekmīgāk atrisināsiet pašreizējās problēmas.

Lasi arī: Konkursā “Tīrai Latvijai!” bērni un jaunieši pārstrādei nodod 35,3 tonnas izlietotu bateriju

Vērsis

Visums nodrošinās iespēju labot iepriekš izdarītās kļūdas. Astrologi iesaka rūpīgi domāt par to, ko jūs vēlētos atskaņot, labot, atdzīvināt. Pat ja visas durvis tagad ir slēgtas, liktenis dos jums zīmi: ir iespējams, ir laiks atdalīties no dažām ilūzijām.

Pašreizējā nedēļa jums nav ļoti veiksmīga. Nemiers, trauksme vai neparedzama notikumu gaita samazinās jūsu efektivitāti un koncentrāciju. Tādēļ ļaujiet sev dzīvot brīdī, īslaicīgi neievērojiet noteikumus un pienākumus. Pateicoties tam, jūsu domu gaita mainīsies: nākamā apgaismība samazināsies, parādīsies noderīgas ziņas un padomi, kas ir ļoti nepieciešami, lai uzlabotu dzīvi.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment