Horoskops nedēļai no 21. maija līdz 27. maijam – esiet aktīvi

Dvīņi

Dvīņiem ir jāpaliek prom no riskiem un piedzīvojumiem. Šī nedēļa ir noderīga, lai analizētu, kas agrāk notika ar jums. Jo lielāks attālums atdala jūs no pagātnes, jo racionālāk novērtēsi sevi, citus cilvēkus un situāciju. Merkura ietekme, mērena Vērsī, var piespiest jūs iesaistīties iepriekšējos darba konfliktos, nokārtot vecos rēķinus, lai sasniegtu taisnīgumu.

Kaut arī nav viegli ticēt brīnumam, tagad tev daudz ir iespējams. Neizslēdziet izvēlēto ceļu, uzlādējiet pozitīvu enerģiju katram iesākumam. Finanšu jomā, pamatojoties uz Merkura ietekmi Vērsī, ir vērts pievērsties bagātības psiholoģijai. Ir vērts nopietnāk uztvert savas domas – pārdomāt savu attieksmi pret panākumiem, mīlestību, nākotni, materiālo dzīves daļu.

Lasi arī: 4 ieteikumi, lai pārī nebūtu strīdu par naudu

Vēzis

Laikā no 21. līdz 27. maijam Vēža zvaigznāja pārstāvjiem ir svarīgi, pēc iespējas vairāk samazināt dzīves prasības un cerības, parādīt piesardzību un uzmanību. Paredzams, ka ambīcijas palielināsies, ko radīs Venēras klātbūtne jūsu zīmē. Negaidiet daudz no sevis, citiem un dzīves vispār. Tas nav labākais laiks pašnoteikšanās un plānu īstenošanai: nepieciešamie kontakti tiks īslaicīgi pārtraukti, un orientieri tiks atiestatīti.

Astrologi iesaka nereaģēt uz provokatīvo planētu ietekmi, nepakļauties momentāniem impulsiem, nepieņemt pārāk ātri lēmumus un necensties mainīt dzīvi. Apkārtējā Venēras uzturēšanās jūsu zīmē papildinās jūs ar ārējās stabilitātes drošību un sajūtu, taču tas nenozīmē, ka jūs varat kalnus gāzt.

Lauva

Šīs zīmes pārstāvjiem ir atļauts atpūsties, atlaist riņķus un iet ar plūsmu. Visums brīdina: nav pienācis laiks skriet uz brīnumu sasniegumiem, kas jums nav vajadzīgi. Uzmanies, kas notiek apkārt, bet nepiedalieties notikumu virpulī. Tagad jums ir svarīgi pieņemt pareizos lēmumus un koncentrēties uz nākotni.

Jums ir jāatzīst, ka dzīve diktē savus noteikumus laiku pa laikam. Saules vidējā ietekme palīdzēs jums meklēt realitāti jūsu pašreizējā dzīvē un turpmākajās izredzēs. Īpašs uztraukums gaida tavu karjeru. Esiet piesardzīgs: galvenā nedēļas daļa var iet uz to, ka par to ir pārāk agri jāuztraucas, vai par to, par ko ir par vēlu jāuztraucas.

Jaunava

Lai gan Merkurs ir atzīmēts ar mērenām aktivitātēm, Jaunavai labāk ir stingri rīkoties situācijā, izvairoties no šaubīgiem piedzīvojumiem un nevajadzīgām slodzēm gan emocionālajā, gan fiziskajā plaknē. Rūpējieties par saviem dzīvības spēkiem. Enerģijas taupīšanas režīma priekšrocība, kuru astrologi jums šonedēļ ieteikuši, var tikt novērtēti tuvāk nedēļas nogalei. Šajā laikā jūsu dzīve var nonākt veiksmīgā notikumu kārtā vai situācijā, ko jūs gaidījāt. Neveidojiet lielas cerības: tā būs diezgan maiga, bet ļoti svarīga, atverot ceļu jums izvēlētajā virzienā.

Ja pirms šī laika jūs bijāt steigā, aizbēguši, bijāt aktīvi, tad šonedēļ mēģiniet palēnināt tempu, paslinkot. Šāda “taktika” būs jūsu rokās.

Lasi arī: Disney On Ice piedāvā Brīnumaino Ledus Festivālu

Svari

Svaru zīmes pārstāvjiem jāatspoguļo maksimālais satraukums, reaģējot uz uzbrukumiem no sāniem. Venēra, kas jūs aizsargā, ir Vēzī. Šajā zvaigznājā ir raksturīgi radīt ilūzijas, lai sniegtu jums sāpīgu emocionālo raksturu. Nedēļa var aiziet, gaidot vēl vienu nepatīkamu pārsteigumu vai jaunu problēmu uzbrukumu, taču astrologi ziņo, ka praktiski nav iemesla bažām.

Šīs nedēļas uzsvars tiks novirzīts uz materiālām lietām: resursiem, ienākumiem, aizdevumiem, ietaupījumiem, darba mirkļiem. Pastāv iespēja izmitināt mājokli vai svarīgu finanšu jautājumu. Neaiztieciet konservatīvos un mēģiniet neizvirzīt savu viedokli par cilvēkiem, dot viņiem izvēles brīvību, vārdus un darbības, un tad visums tev atbildēs pats.

Skorpions

Retrograda Jupiters dzīvo jūsu zīmē. Tas nozīmē, ka pašreizējā periodā jums labāk ir dot priekšroku rutīnas gadījumiem un iepriekšējo darbību analīzei. Ne visi notikumi šajās septiņās dienās būs pozitīvas krāsas, un ne visi jūsu panākumi būs veiksmīgi, bet jūs varat pieņemt galīgo lēmumu un saprast, kā rīkoties vienā vai otrā situācijā.

Virzoties uz nedēļas nogali, neļaujiet nekādiem romantiskiem vai biznesa aicinājumiem iet pašiem: tie ietvers kaut ko svarīgu un, ja apstākļi sakritīs, būs viedokļi par ilgtermiņa attiecībām, kas būs piemērotas abām pusēm.

Strēlnieks

Strēlniekiem nav ieteicams pārāk daudz gaidīt no šīs nedēļas. Jaunās idejas var iesniegt sabiedrības tiesā, taču ir pārāk agri plānot zibens sasniegšanu, it īpaši, ja jūs plānojat pāriet uz mērķi saskaņā ar pazīstamu un izpētītu shēmu. Jūsu iniciatīva šajās septiņās dienās bieži radīs šķēršļus. Negaidiet no ģimenes locekļiem, draugiem un līdzīgi domājošiem cilvēkiem palīdzību – šonedēļ jūs paliekat sev.

Tuvāk ceturtdienai, kad Mēness iet uz Svariem, jūs saņemsiet noderīgu informāciju. Jūs varēsiet izveidot savienojumu ar pareizo informācijas kanālu, kura dēļ jūs sapratīsiet savu kļūdu un kļūmju iemeslu. Tā rezultātā jums būs konkrēti plāni nākotnei, ar kuru jūs varēsiet izlemt. Padomājiet vairāk, dariet mazāk – tas ir jūsu devīze nākamajai nedēļai.

Lasi arī: Virtuves dārzs: svaigi garšaugi un dārzeņi pilsētā

Mežāzis

Kamēr Saturns, kas atrodas jūsu zīmē, turpina kustību atpakaļ, jums nav jāuztraucas par liela mēroga izmaiņām un jāparāda pārmērīga aktivitāte. Šonedēļ vairāk nekā jebkādas uzvaras būs miera prāts un materiālā stabilitāte. Noteikumu izņēmums būtu jāpieņem tikai ārkārtas gadījumos un sīkumiem, kuri nepieļauj kavēšanos.

Laikā no 21. maija līdz 27. maijam būs progress, bet tikai informatīvs. Jūs saņemsiet svarīgu apstiprinājumu par jūsu cerībām vai Visuma zīmēm, kas palīdzēs īstenot plānus. Vissvarīgākais ir pamanīt visu nejaušību un dīvainību. Runājot par cilvēkiem, nemēģiniet būt kategoriskiem: meklēt kompromisa risinājumus, iet uz koncesijām.

Ūdensvīrs

Šonedēļ nevajadzētu meklēt veiksmi parastajā saziņas lokā un vecos principus. Pat ja jūs vēlaties palikt uzticīgi savām dzīves pārliecībām, ņem vērā to, ka šonedēļ tās nonāk pret planētu ietekmi. Ir pienācis laiks pārskatīt viedokļus, pārcelt “atbalsta punktu”, aplūkot jūsu dzīvi no cita viedokļa.

Jūs sagaidāt pārmaiņas materiālajā sfērā un attiecībās ar mīļajiem. Nebrīnieties, ja viena no septiņām dienām pārtrauc plānus un aizvērs ceļu uz panākumiem. Var gadīties, ka neviens, izņemot jūs, to nepamanīsiet, bet neesat steidzies sajust – jūsu neatlaidība radīs mazus panākumus, un tie savukārt būs lielas uzvaras. Dodiet vairāk laika savām domām, koncentrējoties uz jauno informāciju, kas tev parādīsies.

Zivis

No 21. līdz 27. maijam dos jums dažus saspringtos momentus, bet jūs varat izvairīties no tiem, ja jums nav gribas uz sevis kūdīšanu. Vidēji aktīvā Mēness laikā jums ir svarīgi kontrolēt sevi. Jūsu patrona pastāvīgās pārejas no zvaigznāja uz zvaigznāju, šonedēļ padarīs jūsu noskaņojumu diezgan neparedzamu.

Šonedēļ jums būs mazliet iespējas rīkoties, taču novērojumiem un secinājumiem būs plašs lauks. Daudzi no jums varēs intuitīvi uztvert perspektīvas, kas atveseļos šo vai citu notikumu, un uzminēs, kā to izmantot ar peļņu sev. Ir ļoti svarīgi kontrolēt savas emocijas un būt pieklājīgiem pret tiem, ar kuriem tas bieži vien ir neiespējami. Neatrisiniet savas problēmas vienatnē – lūdziet palīdzību no tuviem cilvēkiem, kolēģiem, padotajiem.

Avots

Leave a Comment