Horoskops nedēļai no 22. aprīļa līdz 28. aprīlim – radīsies iespējas mainīt dzīvi!

Horoskops ir noderīgu padomu kolekcija no astrologiem. Jebkura Zodiaka zīme varēs saņemt atbildi uz jautājumu, kur un kā šonedēļ meklēt veiksmi. Kādam būs jāpacenšas, bet kāds ies roku rokā ar veiksmi.

Nākamā nedēļa vairumā aspektu būs pozitīva. Tas ir lielisks laiks, lai mainītu dzīvi, atvadītos no negatīva, lai izkļūtu no melnās joslas. Grūtības izzudīs, bet tikai tad, ja mēs visi pieliks mazliet pūļu, atbrīvojoties no mūsu bailēm.

Auns

Aunam jāmācās saprast Visuma pazīmes. Fakts ir tāds, ka šo cilvēku dzīvē būs daudzi dīvaini un neparasti mirkļi, kas var likt viņiem ieņemt citu ceļu. Astrologi stingri iesaka nevienam neizpaust savas kārtis – nerunājiet par to, kas bija paredzēts, un nedalieties ar nodomiem. Tas ir tas pats laika periods, kad Aunam vajag maksimālu neatkarību.

Šai uguns Zodiaka zīmes cilvēkiem būs vieglāk pielāgoties jauniem apstākļiem. Jūs varat mainīt darbavietas, doties garos braucienos, satikt jaunus cilvēkus. Galvenais ir tas, lai darbības nav kļūdainas. Visam ir savs mērķis, savi noteikumi. Citu personu obsesīvs viedoklis ir labāks, ja to neuztver nopietni.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 22. aprīļa līdz 28. aprīlim – diezgan sarežģīta nedeļai!

Vērsis

Vērsim būs jācīnās ar sentimentalitāti visu nedēļu. Cilvēkus no šīs zīmes var aizskart pagātnē, domājot par kaut ko nepatīkamu. Vēlamā piesaiste ir iespējama tikai ar pozitīvas domāšanas spēku, tāpēc jums ir jārisina negatīvs ar jebkādiem līdzekļiem. Laiks atpūtai, komunikācijai ar draugiem un izklaide palīdzēs.

Daudzās situācijās būs nepieciešams demonstrēt ierobežojumu, īpaši no 24. līdz 26. aprīlim, kad planētu enerģija būs negatīva. Šajās dienās Vērsi var pārņemt sajūtas, piemēram, dusmas, apātija, greizsirdība. Nav nepieciešams pāriet uz visu šo. Jums ir jākontrolē sevi šajās trīs dienās. Ir labāk mēģināt atrisināt visas galvenās problēmas un sarežģījumus pirmdien, kamēr planētas ir ļoti aktīvas. Nedēļas beigās nav ieteicams atstāt neko.

Dvīņi

Dvīņiem ir jāaizsargā sevi no ārējās negatīvās enerģijas. Lai to izdarītu, ieteicams biežāk sazināties ar patīkamiem cilvēkiem, nevis iesaistīties konfliktos un polemikā. Tā būs visstabilākā un klusākā visu nedēļu. Zvaigznes ne tikai kļūs neitrālas, bet arī zaudēs visu dinamiku. Dvīņiem nav nepieciešams uzreiz uzņemt visu – labāk ir veikt uzdevumus savukārt, pakāpeniski.

Šonedēļ katru dienu enerģija būs identiska iepriekšējai. Tas nozīmē, ka ir laiks izklaidēties un izklaidēt sevi. Pēkšņa iedvesmas rašanās vai ļauno domas kaudze nav paredzēta – vienkāršs, bet svarīgs darbs tiks darīts vislabāk.

Vēzis

Vēžiem nedēļas vidū būs negatīva ietekme, un tās sākums un nedēļas nogale būs stabila un labvēlīga. Trešdien, ceturtdien un piektdien astrologi iesaka Vēžiem, izmantojot jebkādus pieejamos līdzekļus, izvairīties no izmisuma, apātijas un negatīvām domām.

Vēžiem būs jāiemācās teikt nē. Tagad nav laika, lai palīdzētu citiem, ir tikai iespēja realizēt savus sapņus. Tāpat nav iespējams doties uz galējībām – pilnīgs egoisms nebūs izeja un problēmu risinājums. Ir jāpalīdz tiem, kas lūdz, bet ne visu pārvērst par upuri un atteikties no saviem plāniem.

LASI ARĪ: 3 lietas, kuras jūs nekad nepanesat attiecībās, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Lauva

Labs laiks sākas tām Lauvām, kuri vēlas sākt jaunu dzīvi. Tas 22., 23. un 25. aprīlī ir visvieglāk izdarāms. Jums ir jāmēģina pārvērst šo pasauli otrādi, lai paņemtu savu. Neejiet uz galējībām – tas ir galvenais nosacījums stabilai kustībai.

Šo nedēļu iezīmēs mīlestības veiksmes pieaugums. Lauvas varēs atrast dvēseles draugu. Ģimenes pārstāvjiem no šīs zīmes būs jāorganizē nelieli svētki mīļajiem. Jūs varat dot dāvanas un pavadīt laiku kopā ar bērniem, mīļoto, vecākiem. Darbā galvenais ir darīt visu bez steigas, lai netīši netiktu sabojāts jūsu darbs.

Jaunava

Jaunavām ir jākoncentrējas uz jaunām zināšanām. Astrologi iesaka viņām palikt iesaistītām visā iespējamā. Šie cilvēki varēs izpildīt visus svarīgos uzdevumus un darīt tos, kas prasīs maksimālu koncentrāciju. Ņemot vērā, ka planētas būs ļoti mierīgas, Jaunava var sākt pavasara skumjas periodu.

Jaunavai nevajadzētu ieiet pašpārbaudē, pašizrakt sev bedri. Tāpat ir labāk aplūkot kritiku no cilvēkiem, cik vien iespējams viegli. Neskatoties uz to, ka nedēļā enerģija būs ārkārtīgi stabila, labāk ir radīt atkāpšanās ceļus jebkurā situācijā, tikai gadījumā, ja jūs domājat par savām darbībām dažus soļus uz priekšu.

Svari

Svari var mainīt dzīves principus, uzskatus par pasauli un cilvēkiem, par notikumiem. Tas ir ļoti spilgts laiks šiem cilvēkiem, kuri galvenokārt dzīvo ar jūtām, nevis loģiku. Var notikt nelielas garastāvokļa svārstības, bet tas nav liels risinājums. Nāvējoši notikumi, kurus nevar mainīt, nav paredzami, bet labāk vēlreiz neriskēt, lai nebūtu vīlušies sevī un cilvēkos.

Laimes laukumi palīdzēs izdzīvot šīs nedēļas nepatīkamos mirkļus, kā arī pārvarēt šķēršļus ceļā, neiztērējot daudz enerģijas. Mīlestībā, jums būs jāņem aizsardzības pozīcijas, jo tuvi cilvēki var kļūt prasīgāki pret Svariem. Cilvēkiem no šīs zīmes ir jāsaglabā sava morāle un entuziasms, lai viņi netiktu kavēti savā ikdienas darbā.

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, kas ir visvairāk atkarīgas no mīlestības

Skorpions

Skorpioniem vajadzētu atbrīvoties no dusmām un aizvainojumiem. 25. aprīlis – pozitīvā virsotne. Šajā dienā šī Zodiaka zvaigžņu pārstāvji palīdzēs palielināt morāli, kas viņiem būs ļoti vajadzīgi biznesā, mīlestībā un citās jomās.

Šonedēļ jūs varat tērēt naudu mājas uzlabošanai, mēbeļu, būvmateriālu iegādei, remonta vai pārvietošanas sākumā. Ja Skorpioniem šajos septiņās dienās ir kādi grandiozie plāni, tad labāk ar tiem nedalīties ne ar vienu citu. Panaceja par iespējamām problēmām un neskaidrībām tiks domāta un vēlme pēc pašpietiekamības.

Strēlnieks

Astrologi iesaka Strēlniekiem ieiet radošās darbības ceļā. Ir nepieciešams palīdzēt radiniekiem un draugiem darīt labu darbu. Šonedēļ viss būs salīdzinoši mierīgs, bet Strēlniekā var pamosties vēlme pēc greizsirdības.

Vajadzētu biežāk pāriet no vārdiem uz rīcību, maldinot nevienu vai nesniedzot tukšus solījumus. Daudzās finanšu un darba lietās ir nepieciešams vairāk nekā parasti aukstasinības. Tas ir tāpēc, ka planētas var izraisīt nenoteiktību. Mīlestībā valda augstākā vēlēšanās strādāt kopā. Var būt nostalģija, kas nozīmē atmiņas par pagātni.

Mežāzis

Pozitīva zvaigžņu noskaņa palīdzēs aktivizēt finanšu plūsmas. Mežāzis varēs veikt pirkumus, parakstīt svarīgus dokumentus, organizēt aizdevumus. Protams, ir nepieciešama piesardzība, bet zvaigznes būs Mežāžu pusē, lai tās spētu tikt galā ar jebkādām problēmām savā ceļā. Problēmu risināšana būs vieglāka pirmdien un otrdien, kad planētas būs ļoti aktīvas.

Grūtās situācijās būs vajadzīgs samērīgums. Klusums neitralizē šaubas, bailes un negatīvo. Būs vieglāk doties uz izlīgumu ar kolēģiem, draugiem un radiniekiem.

LASI ARĪ: 5 Zodiaka zīmes, kuras 2019. gada aprīlī būs vislaimīgākās!

Ūdensvīrs

Nedrīkst runāt par saviem plāniem šonedēļ. Ir ieteicams arī būt piesardzīgiem pret enerģijas vampīriem, ienaidniekiem un ikvienam, kas liek jums iet nepareizi. Pārpilnība nesniegs labu, un nav vērts censties arī nodoties pilnīgā vientulībā. Sazinoties ar cilvēkiem, jums ir nepieciešams vairāk sirsnības un zelta vidus ceļa.

Ir jābūt kārtībai mājās, lai pozitīvie enerģijas viļņi varētu brīvi cirkulēt. Mīlas sfēra atiet fonā, bet neaizmirstiet par romantiku un otrās puses meklēšanu. Mīlestībā un starppersonu attiecībām jābūt piesardzīgām pret stereotipisku domāšanu.

Zivis

Zivis šajā nedēļā var iegūt daudz skaudīgu un aizvainojošu cilvēku. Labāk ir saglabāt pārliecību un vēlmi virzīties uz priekšu. Nav nepieciešams baidīties no problēmām, jo ​​astrologi apgalvo, ka tie var būt vairāk bezdarbības un gļēvības gadījumā. Nepieciešams biežāk ieklausīties intuīcijā, bet neaizmirstiet arī par loģiku.

Greizsirdība var radīt jaunas problēmas horizontā. Aprēķināšana un viltība šādos periodos nebūs lieka. Dažos gadījumos pieticība būs izārstēt problēmas. Zivīm ir iespēja mīlēt sevi un savu dzīvi vēl vairāk – jums ir nepieciešams atpūsties un aizmirst par nodarījumiem.

avots: dailyhoro

COMMENTS

  • <cite class="fn">Надя</cite>

    Познакомлюсь с парнем!
    М︍е︍н︍я︍ з︍о︍в︍у︍т︍ ︍Надя, м︍н︍е︍ ︍23,︍ с︍т︍р︍о︍й︍н︍а︍я︍,︍ в︍е︍с︍е︍л︍а︍я︍ и︍ с︍о︍в︍с︍е︍м︍ н︍е︍ ︍с︍к︍р︍о︍м︍н︍а︍я︍)︍)︍
    Ф︍o︍т︍о︍ и︍ т︍е︍л︍e︍ф︍о︍н︍ в︍ ︍а︍н︍к︍е︍т︍е︍ —->> http://18pops.com

Leave a Comment