Horoskops nedēļai no 25. līdz 31. martam – izmaiņas viss iespējamos aspektos!

Vēzis

Ir labs laiks, lai pārbaudītu mīlestības saderību ar savu partneri. Arī tuva persona var parādīt savu patieso seju dažās neparastās situācijās. Labāk ir rūpīgi aplūkot draugus un kolēģus, jo starp tiem var parādīties arī potenciālie nodevēji un egoisti.

Neatkarīgi no tā, kas notiek tagad, labāk, ja Vēzis nemēģina parādīt savu neapmierinātību, šaubas, nervu spriedzi un aizdomas. Ienaidnieku un nelabvēļu modrību var iemidzināt ar mieru un viltību. Ļaujiet nepatīkamiem cilvēkiem turpināt domāt, ka viss ir kārtībā. Tas palīdzēs Vēžiem nākotnē veidot līdzīgi domājošu cilvēku loku.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 25. marta līdz 31. martam – bīstami! Esiet uzmanīgas!

Lauva

Fakts ir tāds, ka paaugstināts emocionālais fons var negatīvi ietekmēt spēju pieņemt labi pārdomātus un pareizus lēmumus. No otras puses, labākā zvaigžņu un planētu ietekme būs patiešām noderīga mīlestības sfērai. Vislabāk tieši uz to ir koncentrēties Lauvām.

Šīs zīmes pārstāvji būs zem veiksmes spārna visu nedēļu. Viņi spēs izkļūt no neskaidras situācijas, lai atrisinātu visas viņu galvenās problēmas. Daudziem cilvēkiem jākoncentrējas uz mājsaimniecības darbiem, jārūpējas par savu veselību un darbu un jāpalīdz saviem mīļajiem tikt galā ar viņu problēmām.

Jaunava

Jaunavām ir labāk koncentrēties uz finanšu jautājumiem. Panākumi būs sasniedzami no 28. marta, kad planētas atkal būs labvēlīgā pozīcijā Jaunavām. Jūs varat doties iepirkties, risināt jautājumus, kas saistīti ar māju vai dzīvokli. Nestāstiet savus noslēpumu marta beigās. Jaunavas tagad ir neaizsargātas pret nepatīkamiem cilvēkiem. Jo mazāk cilvēku zinās Jaunavas plānus, jo labāk tām būs.

Ceturtdien un piektdien, jūs varat veikt svarīgus darījumus, kā arī risināt juridiskās problēmas. Strīdos un konfliktos labāk ir ieņemt novērotāja pusi. Jums jāmēģina izvairīties no jaunām paziņām, pat ja pieaug komunikācijas un uzmanības nepieciešamība. Astrologi iesaka jums mācīties un iegūt zināšanas, jo atmiņa darbosies labāk.

Svari

Šī ir ļoti pozitīva nedēļa Svariem. Vienīgais, par ko ir vērts uztraukties, ir nedēļas nogales nogurums. Planētas veicinās faktu, ka Svari ātrāk nogurst, tāpēc vakarā viņiem vajadzētu izmantot meditāciju labam miegam. Tas palīdzēs atbrīvot atmiņu no negatīvām domām. Nedēļas beigās būs noderīgi ceļojumi vai komandējumi, braucieni un atmosfēras maiņa Jūs varat mainīt tēlu un atjaunot skapi.

Iespējams, ka šīs zīmes pārstāvji bieži un dramatiski mainīs savu noskaņojumu. Tas var palēnināt svarīgus lēmumus un pat progresu darba jomā. Svari ir jāaktivizējas, jārada jauni paziņas un jānostiprina kontakti. Nedēļas nogalē būs lietderīgi veikt tīrīšanu un svarīgus mājsaimniecības darbus.

LASI ARĪ: 4 zodiaka zīmes, kas ir visvairāk nervozē pirms pirmā randiņa

Skorpions

Radīt harmoniju Skorpionam palīdzēs izmaiņas mājās. Pozitīvu garastāvokli ietekmēs mēbeļu pārkārtošana, tīrīšana, atbrīvošanās no atkritumiem. No 27. marta līdz 29. martam šī Zodiaka pārstāvjiem būs ļoti pozitīvs laiks, kurā parādīsies vairāk iespēju un ambīciju un motivācijas. Tās ir lieliskas dienas personiskām lietām.

Pārējā laikā astrologi iesaka tuvoties tuviniekiem, plānot pirkumus, kopīgus braucienus un darbu. Nedēļas nogales ir ideāli piemērotas izklaidei, personīgam baudījumam. Vienīgais, kas ir jāaptur, ir vēlme pēc piedzīvojumiem. Cilvēki dos Skorpionam motivāciju, un Visums pat veicinās jaunu vēlmju un mērķu rašanos dzīvē.

Strēlnieks

Strēlnieku var pārsteigt straujas pārmaiņas. Iespējams, ka tās atnāks nākamajā mēnesī, bet šonedēļ jums ir jābūt labi sagatavotiem un jābūt pilnībā bruņotiem. Zvaigznes un planētas uzlabos Strēlnieku uzmanību, iedvesmos viņus un palīdzēs veiksmīgi sākt jaunas svarīgas lietas.

Strēlniekiem jākoncentrējas uz mājsaimniecības darbiem, uz darbu, uz viņu veselību. Zvaigznes un planētas vēlas redzēt godprātību un godīgumu tavās darbībās, un tad Visums palielinās šīs Zīmes pārstāvju produktivitāti, palīdzēs iegūt vairāk veiksmes tavā dzīvē. Strēlnieks būs laimīgs mīlestībā un laulībā, ģimenes lietās. To enerģija palielināsies, uzlabosies viņu garastāvoklis.

Mežāzis

Pozitīvais periods sāksies 27. martā. Planētu maksimālā aktivitāte saglabāsies līdz 30. martam, bet pēdējās nedēļas un marta dienas būs arī ļoti pozitīvas enerģijas ziņā. To var veltīt ģimenes pulcēšanās, socializēšanās, apmeklējuma un izklaides pasākumiem. Ģimenes cilvēkiem būs jārūpējas par savu partneri.

No 27. līdz 30. martam jūs varat saskarties ar otrās puses meklēšanu, jauniem draugiem un līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Romantika, mīlestības deklarācijas būs noderīgas. Arī šo periodu var raksturot neatgriezeniski notikumi, kas nekādā veidā nebūs atkarīgi no Mežāžiem. Ir svarīgi satikt šos likteņa pagriezienus ar optimismu: viss Visumā ir pārdomāts – jums tikai jāuzticas tam.

LASI ARĪ: Visdedzīgākās Zodiaka zīmes sieviešu vidū!

Ūdensvīrs

Psiholoģiskie paņēmieni palīdzēs Ūdensvīriem savās dzīvēs panākt to, ko viņi vēlas. Tie būs visefektīvākie no 27. līdz 29. martam, kad planētas ir tik aktīvas, cik iespējams. Nedēļas nogalē var būt nepatīkami notikumi, kas sabojā garastāvokli. Tā būs dinamiska nedēļas nogale, tāpēc labāk ir palikt mājās un nogaidīt vētru tur.

Ir pienācis laiks pašpārbaudei un garīgajai meklēšanai. Nedēļas vidū planētas sniegs daudz pozitīvu domu un emociju Ūdensvīra dzīvē, tās dos viņiem labu veiksmi. Būs nepieciešams pašiem noteikt jaunus mērķus, analizēt pagātnes kļūdas. Nedēļas beigās situācija var mainīties uz pretējo – pastāv risks, ka būs garīgais haoss un apjukums.

Zivis

Kopumā šis periods būs stabils Zivīm notikumu ziņā. Tiesa, 28. un 29. martā Zivis var zaudēt uzticību radinieku, draugu vai kolēģu acīs. Šonedēļ var notikt negaidītas izmaiņas Zivju ideoloģijā. Pašnovērtēšanas process būs sarežģīts, jo būs vēlēšanās izrādīt greizsirdību un izrādīties. Apkārtējiem cilvēkiem būs vieglāk atšķirt Zivju rakstura tumšās un gaišās puses.

Šī nedēļa būs labvēlīgs process jaunu centienu veidošanai. Zivīm var būt jauna motivācija, iedvesma. Pieaug šīs zīmes pārstāvju intelektuālās spējas. Tas palielinās Zivju harismu un šarmu, kā arī viņu intuīciju.

avots: dailyhoro

Leave a Comment