Ko pagatavot sagaidot Jauno 2019. gadu: 3 ēdieni, kas piesaistīs veiksmi un labklājību

Jaunajā gadā ikviens no jums spēs piepildīt savus sapņus realitātē un sākt dzīvi no jauna, taču šim nolūkam jums ir nepieciešams palutināt 2019. gada talismanu. Svētku galdam ir jāpiedāvā dažādi ēdieniem, jo ​​ar viņu palīdzību jūs varēsiet piesaistīt veiksmi un labklājību.

Katrai ģimenei ir savas ģimenes tradīcijas, kas saistītas ar Jaunā gada svinēšanu, un daudzējādā ziņā tas attiecas uz pārtiku. Daudzi cilvēki nevar iedomāties Jaungada galdu bez tradicionāliem ēdieniem, taču tas nenozīmē, ka tie patiks jaunajam patronam. 2019. gada simbols ir Dzeltenā Zemes Cūka, un ir svarīgi ņemt vērā tās gaumi un vēlmes, lai nākamais gads būtu veiksmīgs. Eksperti iesaka dažādot svētku galdu ar trim jauniem ēdieniem, kas palīdzēs piesaistīt laimi un labu veiksmi.

Cūka nav izvēlīgs dzīvnieks, tāpēc viņu nebūs tik grūti iepriecināt. Bet ir vērts atcerēties, ka gada patronese mīl ēst, tāpēc lielākoties viņas uzmanība tiks vērsta uz svētku galdu.

Lasi arī: 2019. gada horoskops no astroloģes Andželas Perlas – pārmaiņu gads, daudziem būs iespēja atbrīvoties no problēmām un iegūt mieru!

Karstie ēdieni Jaunajam 2019. gadam

Daudzi cilvēki dod priekšroku gaļai vai mājputniem kā karstajam ēdienam, bet 2019. gadā šie produkti ir jāizslēdz no svētku ēdienkartes. Pirmkārt, cūkgaļa ir aizliegta, jo, redzēdams šo ēdienu uz galda, cūka var saskumt, un tas jums draud ar briesmām.

Ja vēlaties, varat cept vistu vai tītaru, lai gan tā nav labākā ideja. Šajā gadījumā veiksme var no jums aizlidot jau Jaungada naktī, kas nozīmē, ka 2019. gadā jums būs jāsaskaras ar jaunām grūtībām.

Jau tagad daudzi cilvēki dod priekšroku gaļas ēdieniem ar zivīm, atsaucoties uz to, ka tas ir vieglāks produkts. Turklāt zivs ir pārpilnības un harmonijas simbols, kas nozīmē, ka pateicoties šim ēdienam, jūs varēsiet piesaistīt finansiālos panākumus un labklājību. Dzeltenā cūka arī izbaudīs šo cienastu, bet tikai tad, ja tas nav pārāk liess. Mēs vēršam jūsu uzmanību uz vienu no vienkāršākajām un ātrākajām zivju receptēm.

Jums būs nepieciešams:

  • zivju fileja (pēc garšas) – 1 kg;
  • sīpoli – 2 gabali;
  • burkāni – 2 gabali;
  • siers – 250 grami;
  • majonēze, sāls, garšvielas – pēc garšas.

Lasi arī: Jaunais 2019.gads: Cūkas gads – kā ģērbties un ko pagatavot

Zivju fileju vajadzētu labi mazgāt un pēc tam viegli noslaucīt ar salvetēm vai papīra dvieļiem.

Sakārtojiet filejas cepšanas traukā, pēc tam pārberiet sāli un piparus.

Sīpolus sagriež mazos gredzenos un izklāj tos uz zivīm.

Sarīvējiet burkānus uz rupjās rīves un pēc tam uzklājiet sīpolam virsū. Apsmērējiet ar majonēzi.

Pēdējais slānis ir rīvēts siers.

Zivju fileju gatavo ne vairāk kā stundu. Ja vēlaties, gatavo ēdienu var dekorēt ar zaļumiem.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment