Horoskops nedēļai no 29. oktobra līdz 4. novembrim – nāksies atbrīvoties no visiem krāmiem!

Astrologu padomi šai nedēļai palīdzēs jums sasniegt labu veiksmi savā dzīvē un parādīs pasaulei to, ko jūs spējat. Katrai no Zodiaka zīmēm eksperti ir sagatavojuši ieteikumus visiem gadījumiem.

Daudziem cilvēkiem šīs nedēļas vissvarīgākā vieta būs mājvieta. Radītu labvēlīgu enerģiju – tas ir galvenais uzdevums. Pirmdien ir ieteicams atbrīvoties no atkritumiem un nevajadzīgajām lietām, nevēlams darīt to nedēļas nogalē. Vislabāk ir darīt visu pakāpeniski, lai puse dienas netiktu pavadīta darot to, ko varēja izdarīt agrāk.

Auns

Nedēļa būs ļoti nestabila garastāvokļa ziņā. Jūs varat labot situāciju, uzaicinot draugus un radiniekus uz tēju uz jūsu mājām. Jūs varat uzprasīties ciemos pats, bet ne uz ilgu laiku. Centieties visiem stāstīt par savu dzīvi tikai tad, ja kāds to jautā.

Holotropā elpošanas tehnika arī palīdzēs paaugstināt jūsu garastāvokli. Neatstājiet to avārijas gadījumiem – labāk to lietot biežāk. Zvaigznes un planētas var dziļi pielāgot mīlas dzīves sfēru. Tās var būt gan pozitīvas, gan ne. Uzņēmējdarbībā un darbā viss būs diezgan neparedzams, un dažreiz cilvēki šķiet pārāk spītīgi.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze 2018. gada novembrim

Vērsis

Zvaigznes var padarīt Vērsi pārāk strauju. Lai to neitralizētu, Vērsim savā dzīvē radīsies vairāk novitātes. Jūs varat doties iepirkties, nopirkt sev jaunas drēbes, mainīt stilu, mainīt savu frizūru. Dekorācijas maiņa dos labumu šī Zodiaka pārstāvjiem.

Darbā un biznesā – svarīgu kolēģu un partneru priekšlikumu saņemšana. Finansiālās iespējas paplašināsies, ja Vērsis būs atvērts jauniem piedāvājumiem. Neierobežo sevi komforta zonā. Tas ir labs laiks strādāt, atrast jaunus vaļaspriekus un strādāt. Pārāk tālu uz priekšu ir labāk neielūkoties, bet koncentrējieties uz aktuālajiem notikumiem, nemainot dzīves principus un prioritātes.

Dvīņi

Dvīņi var domāt par bezcerīgumu un trulumu. Ir pienācis laiks mainīt likteni, un šajā Dvīņiem palīdzēs astrologu un  speciālistu ieteikumi. Astrologi iesaka tuvināties mierīgiem un līdzsvarotiem cilvēkiem, kuri var sniegt noderīgus padomus grūtā situācijā.

Uzņēmējdarbības un mīlestības dzīves jomās var rasties nozīmīgas pārmaiņas. Uztvert tos piesardzīgi nevajag, tāpat nevajadzēt steigā pieņemt lēmumus. Ieteicams atcerēties jebkuras pakāpes sekas – tas uzturēs Dvīņos ticību sev un gaišajai nākotnei.

Lasi arī: Astroprognoze 2018. gada novembrim – labas iespējas pavadīt šo mēnesi veiksmīgi!

Vēzis

Nedēļas sākumā Vēžiem labāk ir pārkārtot mēbeles mājās, jo viņu sienas kļūs par īstu cietoksni viņiem. Tad mājas darbs nesīs prieku, un veiksmi ienesīs mīlestībā. Situācijas maiņa mājā palīdzēs paaugstināt jūsu garastāvokli un radīt enerģijas līdzsvaru. Zvaigznēm un planētām tagad ir nelielas nesaskaņas, tāpēc brīvajiem Vēžiem vajadzētu atlikt otrās puses meklēšanu.

Nevajadzētu noraidīt labprātīgus un godīgus cilvēkus, kas centīsies sniegt palīdzīgu roku. Vienīgi, tikt galā ar visām problēmām, nebūs tik vienkārši, tāpēc nebaidieties no tām izvairīties. Kamēr cilvēki ir draudzīgi, mēģiniet uzņemt no viņiem maksimāli pozitīvu enerģiju.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment