Horoskops nedēļai no 29. oktobra līdz 4. novembrim – nāksies atbrīvoties no visiem krāmiem!

Lauva

Nedēļas laikā var rasties strīdi un skandāli personīgajā dzīvē. Darbā var rasties arī konflikti un strīdi. Ceļš uz harmoniju Lauvām ies tikai ar attīrīšanos no aizvainojumiem un dusmām. Ja tas netiek darīts, cilvēki pastāvīgi atbildēs šīs zīmes negatīvajiem pārstāvjiem ar vēl lielāku negatīvu. Lauvām nav vēlams pieprasīt mīlestību no draugiem, radiniekiem un otrās puses. Labāk ir dot vairāk savas mīlestības, lai jūs par to novērtētu.

Tie, kas joprojām ir vieni, var flirtēt un mēģināt veidot jaunas paziņas, taču labāk neplānot tikšanos darba dienās – jums ir jāatstāj tās sestdienai vai svētdienai. Tiem, kas jau ir attiecībās, labāk neesiet greizsirdīgi pret mīļoto un dodiet viņiem iespēju izjust brīvību.

Lasi arī: Horoskops 2018.gada novembrim – dzīve dažās sfērās būs neparedzama!

Jaunava

Visums mēģinās padarīt Jaunavas vairāk greizsirdīgas. Tas ir saistīts ar lielo enerģijas disonansi starp zvaigznēm un planētām. Īpašnieciskums ir galvenais mīlestības un draudzības ienaidnieks oktobra beigās un novembra sākumā.

Nedēļa nebūs progresīva karjeras ziņā. Jaunavām nāksies samierināties ar to, bet nezaudē cerību par gaišu nākotni. Ir jāuzņemas atbildība un uzdevumi, kurus vairs nevar atlikt. Astrologi iesaka jums nedot tukšus solījumus un ļoti uzmanīgi tērēt savu spēku, jo to atjaunošana nebūs viegla.

Svari

Lai sasniegtu mērķus, šajā nedēļā var iztērēt mazāk laika un piepūles. Laime pati iekritīs viņu rokās, bet tas nenozīmē, ka jūs varat uzņemties jebkuru darbu. Labāk ir iepriekš noteikt, kāda dzīves joma jums būs jāattīsta un jāvirzās uz priekšu. Šoreiz būs lielisks tramplīns mīlestības vai biznesa sasniegumiem. Neaizmirstiet par pārējo, kas būs ļoti noderīgi visu nedēļu, ne tikai nedēļas nogalēs.

Svariem pašiem būs tiesības izlemt, vai viņi strādās smagi vai atpūtīsies. Tagad galvenais ir noskaidrot negatīvās programmas. Nedomājiet sliktu par sevi un nešaubieties sevī. Efektīva meditācija palīdzēs uzveikt šādas domas. Sarežģītos brīžos ir vērts pagriezties atpakaļ un novērtēt, cik daudz jums bija jāiet uz šo brīdi.

Lasi arī: Finanšu horoskops 2018. gada novembrim – būs jāpieliek gribasspēks, lai pārvarētu likstas!

Skorpions

Pāreja no oktobra līdz novembrim būs noderīga un veiksmīga Skorpioniem. Tas ir lielisks laiks radošam darbam, kā arī neparastu lēmumu pieņemšanai mīlestībā un darbā. Zvaigznes veicinās Skorpionu labklājību un noskaņojumu. Šajā nedēļā jūs varat atpūsties un nedarīt neko, vai, gluži pretēji, mesties cīņā, tērējot visu savu spēku tai.

Tas ir lielisks laiks iepirkšanās, mācīšanās un izglītošanās procesam. Jūs varat droši sākt kaut ko jaunu, izmēģināt neparastas lietas un vietas. Vienīgais trūkums šajā laikposmā ir tas, ka zvaigznes var piespiest Skorpionus tērēt pārāk daudz naudas. Šeit būs nepieciešama piesardzība un uzmanība, pretējā gadījumā viņi riskē palikt bez naudas.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment