Horoskops nedēļai no 4. līdz 10. martam – bīstamas izmaiņas nedēļas vidū!

Vēzis

Vēzim ir jārūpējas par savu labsajūtu un garastāvokli. Galvenais ir nepārtraukt uzskatīt, ka viss ir iespējams. Ja ņemam vērā planētu noskaņojumu, tad vienīgā viduvējā un patiešām sarežģītā diena var būt tikai pirmdiena. Visas pārējās dienas, jo īpaši no 7. līdz 10. martam, ir spēka dienas Vēzim.

Nedēļas beigās intuīcija palielinās, parādīsies neticama veiksme darbos un mīlestībā. Būs arī radošs potenciāls, kas būs jāīsteno vienā no sfērām. Tas var būt darbs un varbūt mīlestība, kurā izgudrojums un entuziasms arī atrisina daudz. Neparasti randiņi palīdzēs Vēzim ieskatīties ekstravagantāko un burvīgāko cilvēku acīs.

LASI ARĪ: 3 metodes, lai atrastu harmoniju

Lauva

Lauvai ir jācīnās ar  enerģijas izsīkumu, jo notikumi var griezties ļoti ātri. Viss būs ļoti neparedzams un nesaprotams. Lai gan nebūs stingri negatīvu vai pozitīvu dienu, visu nedēļu var saukt par ļoti dinamisku. Draugi, partneri un biedri var parādīties un pazust ārpus horizonta.

Lauvām vajadzētu būt tikai pašiem un nebaidīties, liekt savu līniju. Tas ir tikai resursi, kuri nebūs jāizmanto visi uzreiz, bet jātērē spēki pakāpeniski, mērāmi un uzmanīgi. Tas attiecas ne tikai uz fizisko piepūli, bet arī uz garīgo. Nepieciešams kļūt pacietīgākam, lai iepriekš pieņemtu pienācīgi pārbaudītu informāciju un nenonāktu apkārtējo cilvēku viedokļu ietekmē.

Jaunava

Ir svarīgi sasniegt mērķi, kas var novest pie panākumiem. Entuziasms un riski vien neko neizraisīs – šāds panākums būs ļoti īslaicīgs un nesniegs gandarījumu. Ir svarīgi, lai nekļūt labākiem par visiem citiem, bet pārspēt sevi, uzlabot esošās prasmes un apgūt jaunas.

Nedēļa ir ideāli piemērota mācībām, pašanalīzei un paškritikai. Bet apkārtējiem cilvēkiem norādīt uz viņu kļūdām nav vērts. Tagad strīdi un konflikti ir bezjēdzīgi: tie atņems daudz spēka. Nedēļas pirmās dienas enerģētikas ziņā viss ir gluds, bet tad planētas sacelsies, un sāksies haoss. Pārdzīvot palīdzēs ceļa vējš un ticība sev.

Svari

Svariem ir jāatbrīvojas no negatīvām domām. Planētas un zvaigznes var iegremdēt šīs zīmes pārstāvjus depresīvā stāvoklī, tāpēc jums nevajadzētu vadīties ar šaubām, kompleksiem, bailēm, pārkāpumiem. Jums jāmēģina darīt visu tieši pretējo. Ja kāds mēģina aizvainot Svarus, tad viņiem ir jāizveido garīga barjera no šīs personas, lai sevi nebarotu ar negatīvām emocijām, kas iznīcina veiksmi visās tās izpausmēs.

Ir nepieciešams uztvert citu cilvēku rīcību pēc iespējas vienkāršāk un draudzīgāk, lai izprastu pat nepatīkamākās situācijas. Tātad jūs varat izglābt draudzību un mīlestību, kā arī likt citiem cienīt jūs.

LASI ARĪ: 5 pārsteidzošas lietas, kas notiek, kad jūs izšķiraties ar savu dvēseles draugu

Skorpions

Skorpioniem jāmācās uzticēties iekšējai balsij, kas palīdzēs 5. martā, visdinamiskākajā dienā, palikt virs ūdens. Visums “pagatavos” vislielāko “gardāko” kumosu šīs nedēļas pirmajās divās dienās. Bet tad Skorpionam var sākties dažas nepatikšanas. Pārdzīvojumi parādīsies, nervi kļūs saspringti. Visums var atklāt nepatīkamo patiesību par citiem cilvēkiem vai dažiem procesiem.

Skorpioniem būs jāmācās pieņemt un runāt patiesību. Nav iespējams sasniegt panākumus ar maldināšanu un viltību, un, ja kādam no šīs zīmes pārstāvjiem izdodas to izdarīt, tad pozitīvs rezultāts būs īslaicīgs. Jums ir jāuzticas sev un savai dzīves pieredzei, neņemot padomu no cilvēkiem.

Strēlnieks

Ir vairākas situācijas, kurās var klausīties intuīciju. Šonedēļ sestā sajūta palielināsies 7., 8. un 9. martā, kad planētas būs neticami aktīvas. Kopumā šis periods būs pozitīvs un piemērots, lai atrastu otro pusi, noslēgtu līgumus un parakstītu svarīgus dokumentus. Ir pienācis laiks izšķirošiem soļiem, drosmīgiem paziņojumiem un godīgumam.

Strēlnieks var būt pats. Tas ir ļoti svarīgi, jo šie cilvēki ir apmierināti ar savu lomu. Jūs varat pierādīt savu pašcieņu un laupītāja pacietību. Šonedēļ Strēlnieks varēs saņemt to, kas ir likumīgi. Visums jums pateiks, kur atrast veiksmes atslēgu, veiksmi un labu noskaņojumu.

Mežāzis

Visums neatstās Mežāzi bez uzvednēm, jo ​​īpaši 6. martā, kad planētas un zvaigznes vienkārši pārspēs ar neticamu spēku un dinamiku. Laimes zīmes palīdzēs Mežāzim atklāt nenovēršamu panākumu pazīmes jebkurā dzīves jomā. Šajā dienā ir jāatceras par uzmanību detaļām. Pat šķietami banālas lietas nedrīkst aizmirst.

Šis ir laiks, kurā var uzticēties savai intuīcijai. No 7.marta, sestā sajūta būs vienīgais labais palīgs jautājumos, kas saistīti ar risku un lielāku atbildību. Nav nepieciešams kaut ko novelt uz citu cilvēku pleciem – visu ir vērts izlemt pašiem. Tikai šādā veidā nebūs iespējams ciest no fiasko.

LASI ARĪ: 5 parastas lietas, kas jūsu dzīvē piesaistīs laimi

Ūdensvīrs

Zvaigznes mēģinās nogādāt virspusē visus iespējamos Ūdensvīra trūkumus. Tas notiks 6. martā un turpināsies līdz nedēļas beigām. Šī perioda pirmās divas dienas var uzskatīt par ļoti pozitīvu un produktīvu no jebkura viedokļa. Šonedēļ astrologi iesaka, Ūdensvīram nebaidīties strādāt vairāk un mēģināt mainīt pasauli apkārt, jo pēc tam viņi visticamāk nevarēs to darīt.

Ūdensvīriem galvenā uzmanība tiks pievērsta darba jomai, bet neaizmirstiet par mājsaimniecības darbiem, mīlestību un uzmanību radiniekiem. Ir vērts palīdzēt saviem bērniem, vecākiem, vecvecākiem. Nedēļas nogalē, astrologi iesaka savās mājās uzaicināt draugus vai tuviniekus, lai pavadītu laiku. Ir svarīgi uzturēt komunikāciju ar patīkamām personībām.

Zivis

Zivīm jāpievērš uzmanība mīlestības valstij. Visas dienas, izņemot pirmdienas, ir ideāli piemērotas, lai iepazītos, jauniem paziņojumiem un romantikai. Būs noderīgi gan īsie romāni, gan nopietnas attiecības. Mīlestības saderības pārbaude palīdzēs noteikt, cik labi viena vai otra persona ir piemērota otrās puses lomai.

Arī Zivis būs noderīgas mājsaimniecības darbiem, tīrīšanai. Vietējās sienās varat atpūsties vai strādāt. Tam būs nepieciešama pozitīva enerģija, kas palīdzēs piesaistīt pilnu kārtību un harmoniju. Kopumā šī nedēļa būs ļoti produktīva, tāpēc neaizmirstiet par vienu lietu.

avots: dailyhoro

Leave a Comment