9 interesanti fakti par meiteni ar čigānu dvēseli

Iespējams, tu neesi saticis ar šādu meiteni. Un satikt tādu kā viņa, visticamāk, tev vairs nepalaimēsies. Šāda meitene ir neaizmirstama. Un neticama. Viņa noteikti būs īpaša tev. Maz ticams, ka viņa būs kā tava bijusī.

Viņas noslēpums tevī pamodinās dziļas jūtas. Viņa tev būs neiespējami pievilcīga un interesanta. Tevi vienkārši aizrauj viņas apbrīnojamā kaislīgā mīlestība un slāpes pēc dzīves.

LASI ARĪ: Ir pierādīts, ka, ja jūs izdzerat vismaz vienu glāzi dienā no šī piesātinātā dzēriena…

Tas, kam jūs kopā iziesiet, būs lielisks piedzīvojums tev. Viņa vienmēr paliks tavā dvēselē. Lai gan sākumā viņa būs nedaudz piesardzīga un noslēpumaina. Bet pēc tam, kad pavadīji mazliet laika ar viņu, tu pamazām sāksi atklāt viņas personības noslēpumus.

1. Viņai ir brīvs un nesalaužams gars.

Viņa vienmēr dzīvos pēc saviem noteikumiem. Viņas dvēsele alkst neatkarību. Dari to, kas viņai patīk. Viņa nebaidās no grūtībām un asiem pagriezieniem dzīvē. Viņa pilnībā atdod savu aizrautību un ziņkārību.

2. Viņa izrāda savas jūtas ar drēbju palīdzību

Tev var šķist, ka viņa ir pārāk nepraktiska ar drēbēm, bet viņa neuztraucas. Viņai praktiskums nav galvenais. Un komforts – arī. Viņas mērķis ir pašizpausme.

3. Viņa apzinās, ka viņas aizrautības mēdz viņu pilnībā aizturēt

Viņa ir ļoti kaislīga un zina, ka tā ir viena no viņas labākajām iezīmēm. Un viņa nekad nevēlas to mainīt sevī. Pat saprotot, ka dažreiz tā vienkārši “aiznes”. Viņa to uzņem un dzīvo ar prieku.

4. Viņa vienmēr izliek sevi maksimāli

Viņa nav pilnīgi apmierināta ar savu personību. Viņa vienmēr centīsies panākt labāko. Viņa dodas uz pēdējo. Viņa ir tā, kas vienmēr centīsies būt augstāka, labāka, spēcīgāka…

5. Viņa respektē bezbailīgos un drosmīgos cilvēkus.

Drosme viņai ir ļoti svarīga. Viņa lepojas ar šo funkciju. Un viņa novērtē arī cilvēkus, kuriem ir šī funkcija. Viņa nebaidās neko, jo zina, ka personīgā izaugsme sākas ārpus komforta zonas.

LASI ARĪ: 4 zodiaka zīmes, kas ir visvairāk nervozē pirms pirmā randiņa

6. Viņa uzskata sevi par ļoti neatkarīgu

Un tā tas ir. Tu neredzēsi, ka viņu uzspiež sevi vīrietim, no kura viņa ir atkarīga. Viņa zina, kā pastāvēt par sevi un kā izdzīvot šajā pasaulē. Viņa spēj rūpēties par sevi.

7. Viņa veido savu likteni.

Viņa vienmēr dejo ar savu mūziku. Viņa neseko pūlim. Viņa necenšas iekļauties. Un tu neredzēsi viņu atbalstām sabiedrības viedokli, lai viņu uzskatītu par normālu. Viņa pieņem lēmumus par savu dzīvi.

8. Viņa vēlas izpētīt nezināmo

Tā ir viņas vēl viena spēcīga kaislība. Viņai patīk atrasties jaunās un atšķirīgās situācijās no savas iepriekšējās pieredzes. Viņa zina, ka tas ir vienīgais veids, kā viņa var augt kā cilvēks. Tāpēc viņa vienmēr ir atvērta jaunām perspektīvām.

9. Viņa redz dzīvē katru iespēju piedzīvot jaunas sajūtas.

Viņa mīl dzīvi. Viņa apbrīno viņas dažādību un dažādās iespējas. Viņa sagaida visus šos gaidāmos piedzīvojumus un tāpēc jūs nekad neatradīsiet viņu sūdzamies par dzīvi vai garlaikotu. Viņai nekad nav garlaicīgi … Tik spožā pasaulē!

avots: esotericblog

Leave a Comment