Iebraucu pagalmā ar apvidus auto, bet tur staigā mana bijusī ar savu jauno puisi

Šodien bija labākā diena manā dzīvē!

Stāvu autobusu pieturā, gaidu savu autobusu. Pēc brīža piestāj apvidus auto, bet iekšā sēž vīrietis zolīdā uzvalkā. Viņš man jautā kā nokļūt līdz Jaunatnes ielai 31.

Es kā reiz dzīvoju netālu no norādītās adreses. Sāku vīrietim izskaidrot ceļu, bet viņš man saka: “Draugs, brauc ar mani. Parādīsi ceļu”. Piebraucam pie mājas un es redzu, ka tur staigā mana bijusī meitene ar savu jauno puisi. Protams, gribētos šajā brīdī izskatīties ļoti svarīgam un nopietnam. Un tad es izkāpju no mašīnas.

Viņa tūlīt pienāk man klāt un jautā, no kurienes un kā vispār tiku braukt ar tādu mašīnu? Vīrietis ar savu auto vēl nebija aizbraucis un vēroja notiekošo. Būdams labā garastāvoklī, viņš izdomāja, ka varētu man piespēlēt un pēc mirkļa man saka: “Boss, man Jūs pagaidīt, vai Jūs pēc tam pats aizbrauksiet kārtot biznesa lietas?” Un viņš man pameta mašīnas atslēgas…

Lasi arī: Vīrietis cēla prasību tiesā par 13 000 ASV dolāru pēc tam, kad pirmo reizi ieraudzīja savu sievu bez grima

Šajā brīdī es reāli apjuku… Sveta asarām acīs aizskrēja prom, viņas puisis skrēja viņai pakaļ, es stāvēju šokā, bet vīrietis ar auto histēriski smējās. Jums vajadzētu redzēt viņu sejas tajā brīdī.

Morāle pavisam vienkārša – palīdziet cilvēkiem!

COMMENTS

Leave a Comment