Vīrietis cēla prasību tiesā par 13 000 ASV dolāru pēc tam, kad pirmo reizi ieraudzīja savu sievu bez grima

Vai viņš apprecējās tikai ārējā izskata  dēļ?

Mūsdienās meitenes ir apguvušas vizāžista mākslu līdz pilnībai. Un turklāt viņām nav vajadzīgi stilista vai profesionāla grima mākslinieka pakalpojumi, jo viņas patstāvīgi var radīt brīnišķīgu tēlu.

Nav noslēpums, ka grims liek sievietei justies par savi pārliecinātākai. Tomēr reizēm grims var izspēlēt ļaunu joku, ja ar to pārspīlē.

Lasi arī: Atcerieties 8 gadus veco zēnu, kurš pats apkopa slimu māti? Šodien viņam jau ir 23 gadi

Mūsu stāsta varonei bija problemātiska āda, un šo nepilnību viņa apslēpa ar kosmētikas palīdzību. Ar laiku grims kļuva par neatņemamu viņas dzīves sastāvdaļu. Viņa neizgāja ārpus mājas bez nopietnas kosmētikas kārtas. Un, kad viņa iepazinās ar savu topošo vīru, viņa arī nemitīgi nēsāja grimu, tā arī neuzdrošinoties viņam parādīties dabiskā izskatā.

Jā, un arī pēc kāzām viņš redzēja savu sievu vienmēr ar ideālu grimu.

Tomēr reiz meitene kļuva neuzmanīga. Mājās viņa vienkārši atslābinājās un aizmirsa par grimu. Nelaikā atgriezies vīrs bija šokēts. Viņš ieraudzīja mājās svešu sievieti, pat nodomāja, ka viņa ir zagle. Bet, kad uzzināja, ka tā ir viņa sieva, viņš jutās apmānīts.

Lasi arī: Kuru zodiaka zīmju pārstāvji ir labākie tēti: “Ekstrasensu cīņu” uzvarētāja Mehdi versija

Vīrietis iesniedza tiesā prasību pret sievu, lai tā izmaksā viņam kompensāciju – 13 000 dolāru. Turklāt viņš gatavojas iesniegt arī šķiršanās prasību. Pagaidām tiesa vēl tikai izskata šo lietu.

 

COMMENTS

Leave a Comment