Iedarbīga metabolisma diēta! Notievējiet par 25 – 30 kg!

Tievēšana noris trīs etapos

1. taukus dedzinošais etaps

Ilgst 2 nedēļas. Uzturā tiek lietoti tikai un vienīgi produkti no 0 grupas. Ēst nepieciešams četras, piecas reizes dienā, pēdējā ēdienreize 3 stundas pirms gulētiešanas.

2. normalizējošais etaps

Var ilgt, sākot ar 2 nedēļām līdz pat pāris mēnešiem. Ēst nepieciešams piecas reizes dienā: no plkst. 8.00 līdz 10.00 jāēd produkti no 4 ballu grupas, no plkst. 11.00 līdz 15.00 – no 2 ballu grupas, no plkst. 16.00 līdz 18.00 produkti no 1 balles grupas, pēc plkst. 18.00 tikai un vienīgi produkti no 0 ballu grupas.

3. nostiprinošais etaps

Šis etaps nav ierobežota ilguma. Ēst nepieciešams saskaņā ar iepriekšējo etapu, tikai pievienojot katrai grupai pa ballei (t.i. no rīta 5 ballu ēdiens, pa dienu 3 ballu utt.)

Nedēļas ēdienkarte un tās sastādīšana

Jūs paši varat sastādīt savu ēdienkarti. Izņēmums ir tikai pirmais etaps, kad ēdienreizes var kombinēt tikai no vienas grupas. Varat gatavot salātus, olas ar jūras veltēm vai tomātiem, zupas vai sautējumus no vājpiena biezpiena.

Sākot ar otro etapu, varat ēst šādi: brokastīs atļauts ēst ēdienus no 4 ballu grupas. Protams, nav obligāti jāēd tikai produkti no 4. grupas, jūs varat savienot produktus no vairākām grupām.

Lasi arī: Diētas nemaz nav vajadzīgas – uztura speciāliste iesaka, ko ēst, lai izskatītos labāk!

Galvenais, lai produktu grupu summa nepārsniegtu skaitli 4. Lai jūs vieglāk saprastu, shēma ir šāda: “3+1”, “4+0.” Piemēram, olas vai biezpiens no 0 grupas var tikt savienots ar saldu tēju vai kādu citu saldumu. Ēst kopā produktus no 2. un 3. grupas vairs nedrīkst, jo kopējo ballu summa tiks pārsniegta.

Metabolisma diēta patiesībā ir gaužām vienkārša un tā palīdz samazināt ķermeņa lieko svaru tiem, kuri ir gatavi pāris mēnešus veltīt šai diētai.

Avots: fithacker.ru

COMMENTS

Leave a Comment