Iemarinēti sīpoli karstājā marinādē: ļoti gards papildinājums pie jebkura ēdiena

Sagatavošana

1.Vispirms nomizo sīpolus. Ņemiet vērā, ka varat izmantot arī baltos sīpolus vai saldos sīpolus, jo tas neietekmēs garšu. Cita lieta, ka ar sarkanajiem sīpoliem piedeva izskatās daudz apetītlīgāks.


2.Sīpolu sagriež pusgredzenos un liek burkā.

3.Atsevišķā katliņā ielejiet etiķi, pievienojiet cukuru un uzlieciet uz uguns. Varat pievienot krustnagliņas, dažus piparu graudus vai pat lauru lapu. Lai gan arī bez šīm garšvielām marināde sanāk izcila.

4.Uzkarsē marinādi līdz vārīšanās temperatūrai, tad pārlej pāri sīpoliem.

Lasi vēl: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 12. līdz 18. augustam: stabilitāte mīsies ar sarežģītām situācijām!

5.Atdzesējiet burku līdz istabas temperatūrai un ievietojiet to ledusskapī. Gatavs!

Sīpolu marinēšana salātiem etiķī ir tikpat vienkārša kā bumbieru lobīšana, taču pa rokai būs gatava piedeva, kas noteikti garšos visiem, pat ja jūsu ģimenei sīpoli ne visai garšo.

Ēdiens izrādās aromātisks, mēreni salds un ļoti kraukšķīgs. Tādus sīpolus labprāt ēdu ne tikai ārā ar kebabiem, bet arī mājās ar siļķi.

Daži cilvēki uzskata, ka šie marinēti sīpoli ir ideāla piedeva salātiem, bet citi tos ēd pat ar maizi. Jebkurā gadījumā tie izrādās garšīgi.

Leave a Comment