Kā pasargāt sevi no lāstiem un ļaunas acs saskaņā ar jūsu dzimšanas datumu

Lai kāda būtu jūsu zvaigžņu zīme, jūs vienmēr varat saskarties ar lāstiem vai ļaunu aci. Neviens nav pasargāts no tā, taču zvaigžņu speciālisti pastāstīja par to, kā jūs varat ievērojami samazināt iespējamību satikt cilvēku, kurš var jums kaitēt.

Sākumā eksperti iesaka iemācīties diagnosticēt lāstus un ļauno aci. Izraisītas negatīvisma pazīmes jums palīdzēs šajā jautājumā. Fakts ir tāds, ka cilvēki bieži maldīgi uzskata, ka viņu dzīves nepatikšanām ir maģisks pamats, lai gan patiesībā viss ir viegli izskaidrojams ar zemu pašcieņu, maigu prasmju trūkumu vai banālu neveiksmi.

Auns

Viss, kas Aunam nepieciešams, lai viņus nepārņemtu lāsti vai ļauna acs, ir tikai piliens miera. Šiem cilvēkiem ir nepārspējams talants iegūt ienaidniekus jebkurā laikā un vietā. Zvaigžņu eksperti iesaka šīs zīmes pārstāvjiem retāk šķērsot ceļu visiem, jo ​​starp šiem cilvēkiem var būt diezgan bīstamas personības.

Vērsis

Vērsis var pasargāt sevi no ļaunas acs un lāstiem mājās. Ja šie cilvēki jūt negatīvisma uzplūdu vai izjūt Vese***as problēmas, viņiem vienkārši jāpaliek mājās un pienācīgi jāatpūšas un jāatpūšas. Vietējo sienu spēks var palīdzēt viņiem tikt galā ar ļauno aci un citām problēmām.

Lasi arī: Merkurs Ūdensvīra zīmē no 2023. gada 11. februāra līdz 1. martam: ekspertu prognozes šim laikam

Dvīņi

Dvīņi praktiski nav pakļauti negatīvai maģiskai ietekmei no ārpuses. Fakts ir tāds, ka viņu pārliecība ir nesatricināma un viņi ir optimisti. Tumšā maģija un ļaunā acs tos vienkārši neuztver un nespēj daudz kaitināt. Tomēr viņiem joprojām ir jābūt uzmanīgiem, strādājot ar toksiskiem cilvēkiem.

Vēzis

Vēži var būt pārliecināti, ka lāsti un ļaunā acs viņiem nekaitēs, ja viņi būs tuvu savai ģimenei. Brāļi, māsas, māte un tēvs – šo cilvēku enerģija pasargās viņus no jebkādas negatīvas ietekmes no ļaundariem. Ir svarīgi tikai laikus lūgt palīdzību.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment