Informācija iPhone un Samsung lietotājiem – slepeni kodi, kas no jums ir tikuši slēpti

No mums ir slēpta ļoti svarīga informācija, taču  kādu laiku internetā plūst dažādi informācijas avoti, kuri vēsta par telefonu slepeno kodu esamību un to lietojumu.

Ikvienam ir skaidrs, ka mūsdienās viedtālrunis ir teju katram, pat mazam bērnam, kurš iet pirmajā klasītē. Lielie telefona ražotāji uzskata, ka mēs esam parasti viedtālruņa lietotāji, taču gadiem ilgi mums nebija ne mazākās nojausmas, ka ar pāris taustiņu un kombināciju palīdzību mēs varam iegūt informāciju, kuru nemaz neesam gaidījuši uzzināt.

Lielākā daļa no šiem kodiem esot nonākuši parasto cilvēku rokās hakeru dēļ, kuri kodus ieguvuši negodīgā veidā. Protams, jāņem vērā, ka šie kodi ir ļoti noderīgi un izmantojami vairākos nolūkos. Mūsdienās esot kodi, ar kuru palīdzību varot uzzināt, vai jūsu telefons tiek noklausīts, taču šie kodi internetā nav tik brīvi pieejami.

*#21# – Šis kods ļauj iegūt informāciju par ieslēgto pāradresāciju – dažādiem zvaniem, ziņām un daudz citiem datiem. Ļoti vienkāršs veids, ja vēlaties pārbaudīt, vai jūs netiekat izspiegots.

*#06# – Šis kods ļaus iegūt jūsu unikālo IMEI kodu. Šis kods nepieciešams gadījumos, ja jūsu telefons ir nozagts. Ar tā palīdzību var izsekot, kur atrodas jūsu telefons, līdz ar to ieteicams izmantot šo kodu un uzzināt telefona unikālo IMEI kodu.

*#62# – Pateicoties šim kodam, jūs varēsiet uzzināt, uz kādu numuru tiks pāradresēti jums ienākoši zvani.

*#30# – Šī kombinācija nekavējoties noteiks informāciju, kurā parādīsies ienākošo numura zvani, kā arī to skaits.

##002# – Pilnībā izslēdz telefona pāradresāciju. Šādā veidā jūs saņemsiet ikvienu zvanu, kas paredzēts tikai jums.

*#33# – Šis kods ļauj iegūt informāciju par bloķētiem, kā arī izejošajiem pakalpojumiem. Piemēram, ja esat pasūtījis kādu pakalpojumu, tad, atverot šo kodu, jūs momentā redzēsiet, par kādiem pakalpojumiem jums nāksies maksāt.

3001 #12345#* – Šis kods ir viens no īpašākajiem. Šeit ir iespēja atrast informāciju par SIM karti, kā arī kartes signāla līmeni. Tostarp atradīsiet informāciju par visiem saņemtajiem mobilo signālu datiem. Vai nav vienreizēji?

*#43# – Šis kods parāda visu nepieciešamo informāciju par konkrētam kontaktpersonām, kā arī to, cik ilgi katrai kontaktpersonai notiek zvana gaidīšana.

Lasi vēl: Lūk, kā tu vari uzzināt, kurš tevi ir IZDZĒSIS no saviem Facebook draugiem!

#*#3646633#*#* – Šis kods darbojas jebkuram Android sistēmas viedtālrunim. Ar šo koda palīdzību jums būs iespēja tikt pie viedtālruņa čipa datiem.

Tālāk esošie kodi darbojas tikai Samsung viedtālruņos

*#1234# – Ar šī koda palīdzību ir iespējams pārbaudīt telefona pilno programmatūru un visas ar to saistītās lietas.

*#0*# – Ar šī vienkāršā koda palīdzību jums ir iespēja pārbaudīt telefona izšķirtspēju, telefona skaļruņus, mirgošanas lampiņas.

*#0228# – Pateicoties šim kodam, jums būs iespēja uzzināt telefona akumulatora statusu, tā temperatūru, spriegumu un pat jaudu.

*#12580#*369 – Šis kods darbojas tikai dažiem Samsung modeļiem, bet, ja tas darbojas, tad jūs uzzināsiet visu būtiskāko un svarīgāko informāciju par jebkuru telefona modeli, kurā ievadīsiet šo kodu.

Avots:

Leave a Comment