Kaut kas nebijis – mīlestības rituāls, kas palīdzēs iemīlēt SEVI!

Kad mēs iemīlamies paši sevī, dzīve kļūst vienkāršāka un daudz jautrāka. Svarīgi ir tikai saprast, ka mīlestība pret sevi ir mūsu pašu izvēle, kuru veikt nav nemaz tik grūti. 

Mīlestība pret sevi ir kā muskulis, kas ir jādarbina, lai tas liktu par sevi manīt. Tieši tādēļ mēs tev esam sagatavojuši rituālu – pašmeditāciju, kas palīdzēs “iemīt taciņu” uz sevis mīlēšanu un cienīšanu.

Šo rituālu tev nāksies izpildīt regulāri – cik vien bieži vari un vēlies.

RITUĀLS

Apsēdies kādā klusā un mierīgā vietā, kur vari atrasties vienatnē. Ļauj domām “iet” cauri prātam, nepievēršot tām pārāk lielu uzmanību – fokusējies uz dziļām ieelpām. Līdzko sajūti, ka sāc pārāk koncentrēties uz domām, atkal centies no tām atbrīvoties, pievēršot uzmanību elpošanai un ķermenim.

Pēc tam koncentrējies uz savas sirds čakru, kas atrodas tieši starp krūtīm. Parasti mēs visvairāk uzmanības pievēršam acu zonai (jo redze ir viena no aktīvākajām maņām), tādēļ tavs uzdevums ir novirzīt šo uzmanību zemāk līdz krūšu zonai.

Lasi vēl: Rituāls, ar kura palīdzību tu spēsi piesaistīt naudu – pavisam vienkārši!

Iztēlojies, ka elpo caur sirds čakru – iedomājies stikla bumbu, kas tikai aug augumā ar katru tavu dziļo ieelpu un izelpu. Ar katru ieelpu tu uzsūc sev apkārt esošo enerģiju. Pildot šo rituālu, tu vari domāt par lietām, dzīvniekiem vai cilvēkiem, kurus patiešām mīli no sirds. Tāpat tu vari vizualizēt lietas, kas tevī rada prieku un enerģiju. Kad esi nonācis līdz šim enerģijas stāvoklim, izrunā šos vārdus:

“Pasaule ir pārpilna ar mīlestību,

Es esmu pārpilns ar mīlestību.

Es sevi redzu kā mūžīgu dvēseli, kāda es patiešām esmu,

Es zinu, ka šajā pasaulē spēlēju svarīgu lomu.

Dod man vadlīnijas, kas palīdzēs ieraudzīt manu ceļu.

Dod man skaidru prātu, kas palīdzēs saredzēt manu vērtību.

Es esmu dievišķa radība un es mīlu sevi pilnībā.

Es esmu citu cilvēku mīlestības vērts,

Paldies par to!”

Izrunājot katru no šiem vārdiem, dari to no visas sirds, saprotot, ko tas viss nozīmē un cik tas ir svarīgi. Elpo mierīgi, centies nenovērsties no domas un nedomāt par lietām, kas varētu traucēt šim rituālam.

Atkārto rituālu, cik bieži vien vari, un diezgan ātri saredzēsi izmaiņas sevī!

Avots: wiccanspells.info

Leave a Comment