Īpaša taukus dedzinoša zupa. Mīnus 10 kilogrami tikai divās nedēļās!

 

Taukus dedzinoša zupa – pagatavošana:

Smalki sagriez dārzeņus un aplej ar aukstu ūdeni 1 cm virs dārzeņu masas.
.
Vāri zupu uz nelielas uguns aptuveni 15-20 minūtes. Ļoti svarīgi ir neļaut dārzeņiem pilnībā izvārīties. Lai dārzeņi ir nedaudz kraukšķīgi, tad tie saglabās savu aromātu un nezaudēs garšas īpašības.

Kad zupa ir gandrīz gatava, pievieno garšvielas, sasmalcinātu ķiploku, sagrieztus zaļumus, tomātu sulu vai tomātu biezeni. Ja ir vēlme, var pagatavot zupu purē. Var pievienot pākšu pupiņas, baklažānus, spinātus, ķirbi. Var izmantot dažādu veidu kāpostus – ziedkāpostus, brokoļus, Briseles kāpostus.

Lasi vēl: Divi vienā – zaudē svaru, uzlabo metabolismu. Garda dzēriena recepte, ko dzert katru dienu!

Nedēļu lieto uzturā svaigus augļus, svaigus un tvaicētus dārzeņus, kā arī šo brīnišķīgo taukus dedzinošo zupu. Zupu nepieciešams lietot 3-4 reizes nedēļā. Galvenais noteikums – neēst divas stundas pirms gulētiešanas.

Nedēļu pēc šāda uztura ēdienkartē var iekļaut olbaltumvielas – liesu gaļu, olas, zivis, atstājot tajā arī zupu. Divi šķīvīši kāpostu zupas veicinās pakāpenisku notievēšanu. Papildus ieteicams lietot dzērienus, kas aktivizē tauku dedzināšanu.

Cilvēki, kas regulāri rīko atslodzes dienas pēc šādas shēmas, izskatās lieliski – daudz jaunāki par saviem gadiem. Pamēģini arī tu šo iedarbīgo līdzekli. Ar pilnu pārliecību var teikt, kas rezultāts būs iespaidīgs!

 

Arī interesanti: Dārzeņu zupa vielmaiņas uzlabošanai un tievēšanai! SPIED ŠEIT 

Avots: “makataka.ru”

Leave a Comment