Īpašs sāls rituāls, kas izdzēsīs no dzīves visas problēmas

Sāls tiek izmantota maģiskos rituālos kopš seniem laikiem. Visbiežāk aizsardzībai un attīrīšanai. Sāls maģiskās īpašības ir zināmas visiem burvjiem, taču, lai to lietotu, nav jābūt īpašām zināšanām. Ir vienkārši rituāli, kurus varat veikt pats. Un šodien mēs jums pastāstīsim par rituālu, kas palīdzēs atbrīvoties no problēmām un kaitēm.

Daudziem sāls asociējas ar asarām un skumjām. Un šis rituāls piedāvā no tā visa atbrīvoties, vienkārši izšķīdinot ūdenī. Rituālu var izmantot, lai atbrīvotos no kaut kā, kas jūs traucē. Tā var būt jebkura problēma vai Sli**ba.

Visi atbrīvošanas rituāli jāveic dilstoša Mēness laikā. Un šis nav izņēmums. Pārbaudiet Mēness kalendāru un izvēlieties tam piemērotu dienu. Tam vajadzētu būt arī laikam, kad neviens tevi netraucēs. Ir svarīgi pilnībā koncentrēties uz rituālu.

Jums ir jāņem šķīvis un jāuzber uz tā sāls. Paņemet tādu šķīvi un tik daudz sāls, lai varētu uzrakstīt, no kā vēlies atbrīvoties. Piemēram, ja vēlaties atbrīvoties no problēmām, vienkārši ierakstiet sālī “problēmas”.

Lasi arī: Ekstrasenss lika šo lietu nolikt zem gultas, lai melnā līnija dzīvē beigtos

Pēc tam paņemiet glāzi tīra ūdens. Virs ūdens saki: “Izšķīdini manas bēdas un izšķīdini manas problēmas. Manā mājā mājo laime, prieks un Vese***a.” Tagad jums tas jālej uz sāls un jāmaisa, līdz sāls ir pilnībā izšķīdusi. Maisot sāli, sakiet vienus un tos pašus vārdus atkal un atkal.

Kad sāls izšķīst, izlejiet šo ūdeni kopā ar sāli izlietnē. Pēc tam skaļi sakiet: “Tā tam būs būtu.” Ar šiem vārdiem pabeidz rituālu.

Pēc tam jūsu dzīve sāks uzlaboties. Bet atcerieties, ka bez piepūles un tiekšanās uz mērķi nekādi rituāli nepalīdzēs. Sāls maģija palīdz arī citos rituālos. Turklāt tikai viena karote sāls var atcelt visu jūsu ienaidnieku ļaunos plānus. Izmantojiet to saprātīgi un savā labā. Veiksmi jums!

Leave a Comment