Istabas ziedi Zodiaka zīmei: izvēlieties augu-talismanu

Vēzis

Vēžiem vienmēr ir daudz plānu, bet vissvarīgākais viņiem ir miers un mīļoto laime. Šajā gadījumā viņiem ir nepieciešams universāls talismans, kas ir piparmētra. Tas palīdz piesaistīt mīlestību un naudu. Tomēr šis augs ļauj jums aplūkot nākotni, kas pragmatiskajiem Vēžiem būs ļoti noderīgi.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada martam

Lauva

Lauvām kā ideāls talismans ir ziedi aizsargi. Šie cilvēki viegli zaudē savu temperamentu, zaudē koncentrāciju un pārtrauc ticēt veiksmei. Jebkurš zieds-aizsargs būs ļoti noderīgs Lauvām. Tie ietver vijolīti, papardes, bambusu. Mājās un darbā jūs varat droši glabāt kaktusus, lai viņi pasargātu no negatīvās ienaidnieku enerģijas.

Jaunava

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji bieži piedzīvo negatīvas emocijas, paša šaubas vai pārdzīvojumus. Negatīvās domas aizdzīs  monstere. Daudzi saka, ka to nevar turēt mājās, bet tas attiecas tikai uz tiem, kam nav problēmu ar pašnovērtējumu. Bet šaubīgajām Jaunavām monstere palīdzēs atrisināt iekšējo satricinājumu, atrast mieru un palielināt gara spēku.

Svari

Svariem ir lieliska enerģija, bet tam ir nepieciešams atbilstošs aizsardzības līmenis. Svariem mājā ir nepieciešams kaktuss. Labāk ir novietot to prom no izejas – uz palodzes telpā vai virtuvē. Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti atkarīgi no vides enerģijas, un kaktuss izvada negatīvo no mājas.

LASI ARĪ: Karmu var labot!

Skorpions

Skorpions – cilvēki, kam papardes palīdz piesaistīt veiksmi. Šo augu ne vienmēr ir ieteicams turēt mājās, bet tas dod Skorpionam īpašu spēku. Tā asina intuīciju, atvieglo patiesības pieņemšanu, lai pārvarētu grūtības. Labāk ir novietot papardes, kur ir vislielākā telpa – dzīvojamā istabā vai gaitenī, zālē.

Strēlnieks

Strēlnieks – ļoti riskanti cilvēki, kuri nebaidās šķērsot ceļu visiem bez izņēmuma. Viņu talismana augi ir tie, kas aizsargā pret ļauno aci un lāstiem. Strēlniekam, kurš bieži vien visu slikti padomā un ir pārlieku pārliecināts par sevi un savām spējām, eksperti iesaka turēt citronu koku mājās.

Mežāzis

Viena no galvenajām Mežāžu prioritātēm – finanšu nozare. Tie ir vērsti uz panākumiem un naudu, uz zināšanām un pieredzi. Tur palīdzēs dolāra koks vai naudas, ​​kas citādi pazīstama kā krasulas. Tas ļauj jums aktivizēt finanšu plūsmas mājā, palīdz koncentrēties uz svarīgiem jautājumiem, uzlabo atmiņu.

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, kuras 2019. gadā gaida lielas izmaiņas!

Ūdensvīrs

Ideāls augs šī Zodiaka cilvēkiem ir hlorofīti. Ūdensvīram ir neticami daudz zināšanu un eksperimentu. Viņi biežāk nekā citas zīmes nodarbojas ar intelektuālo darbu, un hlorofīts uzlabo uzmanību, uzlabo atmiņu un palīdz labāk absorbēt informāciju.

Zivis

Zivīm nepieciešams izārstēt stresu. Ievērojami izturas pret negatīvām emocijām un noguruma pelargonijas. Šis zieds arī palīdzēs Zivīm piesaistīt mīlestību radošajos centienos. Pelargonijas palīdz atklāt talantus un tos atjaunināt. Tā ir arī jaunu centienu, motivācijas augs, kas Zivīm nāks tikai par labu.

avots: dailyhoro

Leave a Comment