Horoskops 25. februārim – iespējamas nepatīkamas ziņas attiecībās!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 25. februārim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Ar draugu vai biznesa partneru palīdzību jūs varat saņemt pievilcīgus piedāvājumus, kas palīdzēs jums atrast jaunus ienākumu avotus vai mainīt darbības jomu. Tas būtu ļoti labi jāpārdomā un detalizēti jāizplāno: nebūs tik vienkārši panākt panākumus.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 25. februāra līdz 3. martam – bagāta ar jauniem atklājumiem un svaigām idejām!

Vērsis

Jums ir apskaužams pašapziņa – jums būs laiks daudz darīt. Zvaigznes pozitīvi vērtē īpašuma iegādi, uzkrāšanu, naudas ieguldīšanu. Var būt nepieciešams pienācīgi sagatavoties savu plānu īstenošanai tuvākajā nākotnē.

Dvīņi

Labvēlīga zvaigžņu atrašanās vieta sola veiksmi profesionālās darbības jomā. Jūs varat darīt divreiz vairāk nekā parasti. Iespējams, ka uzlabosies finanšu stāvoklis. Varbūt jums ir jādodas vai jāizlemj nosūtīt sevi biznesa braucienā, kas aizpildīs jūsu budžetu. Lielisks brīdis sākt darbu jaunā amatā.

Vēzis

Paaugstināta vitalitāte, bet iespējama Vese***as pasliktināšanās vai nepatīkamas ziņas prasīs, lai jūs būtu ļoti savākti. Attiecībās ar mīļoto var būt sarežģījumi. Nevajadzētu steigties vai pārtraukt diplomātiskās attiecības – ļaujiet visam iziet uz priekšu savā gaitā, intuīcija rosinās pareizo lēmumu.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada martam – dramatiskas izmaiņas visās dzīves sfērās!2019

Lauva

Pastāv iespēja uzlabot savu finansiālo stāvokli vai izvairīties no pretinieku mahinācijām. Pēcpusdienā jūs varat justies sliktāk, depresija, galvassāpes. Iespējams, ka jums būs jāsaskaras ar nelielām finansiālām problēmām un mājsaimniecības darbiem. Nelietojiet ļaunprātīgi alkoholu.

Jaunava

Aktīva, radoša diena, kas saistīta ar kosmiskās enerģijas iegūšanu. Netiek izslēgti negaidīti likteņa pagriezieni. Šodien Jaunavas sievietes saskaras ar kaut kādu satraukumu vai nepieciešamību veikt apgrūtinošus pienākumus. Vīriešus-Jaunavas gaida interesanti priekšlikumi, kas liks uzrādīt maksimālu aktivitāti un efektivitāti, bet noslēgtie līgumi un nolīgumi, visticamāk, nesniegs vēlamos rezultātus.

Svari

Enerģijas ieguves diena, jaunas zināšanas, iekšējā brīvība. Dzīves potenciāls ir augsts. Laba diena harmoniskām laulības attiecībām, jautrībai, atbrīvošanai. Šodien ir labāk darīt tikai parasto darbu sev. Laba veiksme komerclietās. Lai panāktu lielāku panākumu iespējamību, jums ir jāiegūst spēcīgu patronu vai partneru atbalsts.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada martam

Skorpions

Iespējams, finanšu stāvokļa uzlabošanās vai lietas veiksmīga pabeigšana. Tomēr planētas neiesaka zaudēt proporcijas sajūtu. Pievērsiet vairāk uzmanības ģimenei: vadībā, jūs varat zaudēt savu pamatu un būt pilnīgi vieni. Jums drīz būs nepieciešams pārskatīt plānus vai mainīt taktiku.

Strēlnieks

Enerģiski spēcīga diena. Nestandarta pieeja biznesam jebkurš uzņēmums, pat riskantākais, beigsies labi. Iespējams, ka mīlestība vai ļoti priecīga tikšanās. Diena ir labvēlīga iegādei: jūs varat veikt noderīgus pirkumus, sākt remontu mājā.

Mežāzis

Diena iet cauri mērķa sasniegšanas zīmei, ievērojot principus, seksuālās enerģijas transformāciju. Labvēlīgi biznesa kontakti, aicinājumi sabiedriskajām organizācijām un valsts aģentūrām. Pastiprināta pārliecināšanas un intuīcijas dāvana. Iespējams, šodien jūs jutīsiet nepieredzētu spēka piepūli. Viss, neatkarīgi no tā, ko jūs uzņematies, strādās, un pat vissarežģītākās situācijās, kuras jūs varat saņemt, varēsiet gūt labumu.

LASI ARĪ: Kā katrai Zodiaka zīmei pabeigt ziemu: astrologu padoms 2019. gada februārim

Ūdensvīrs

Labvēlīga diena cilvēkiem, kas veic uzņēmējdarbību un tirdzniecību. Šodien jūs varat saņemt labu ziņu vai vilinošu piedāvājumu piedalīties kopīgā projektā. Neaizmirstiet dot piekrišanu: lieta prasīs maksimālu laiku un pūles.

Zivis

Līdzsvara diena, kad saņem kosmisko enerģiju, sevis padziļināšanās, personīgās dzīves uzlabošana. Jūsu burvība un neatlaidība palīdzēs jums sasniegt augstus rezultātus, taču jums nevajadzētu piespiest lietas – jūsu panākumi ir atkarīgi no lēna progresa mērķa sasniegšanā.

avots: vedmochka

Leave a Comment