Izejot no mājām uz ilgu laiku, es nekad nelaižu ūdeni tualetē, dzīve man iemācīja šo triku

Vēl viena kļūda, ko pieļauj gandrīz visi, dodoties atvaļinājumā. Izlej ūdeni no tualetes tvertnes un izslēdz ūdeni. Tātad mūsu saimniece rīkojās tieši tāpat. Un tā, kad viņa ieslēdza ūdeni un tvertne sāka piepildīties ar ūdeni, viss ūdens sāka plūst tualetē.

Izrādījās, ka blīve tvertnes iekšpusē vienkārši bija izžuvusi un sadrupusi. Protams, nekas neturpinās mūžīgi, un, pastāvīgi lietojot tualeti, zīmogs, atrodoties ūdenī, var arī sabojāties. Bet ūdens trūkums tikai paātrināja procesu.

Kas jādara pirms došanās atvaļinājumā

Protams, īrējām šo dzīvokli, mainījām tvertnes iekšpusi, atbrīvojāmies no smakas. Citu negaidītu pārsteigumu dzīvoklī nebija, un mēs ar meitu tajā dzīvojam ļoti labi. Bet mēs arī atcerējāmies dažus noteikumus visu atlikušo mūžu. Tāpēc pierakstiet to, lai neaizmirstu, kad dodaties atvaļinājumā vai komandējumā.

Noteikti atslēdziet dzīvoklī ūdeni un gāzi, kā arī atslēdziet elektrību. Ledusskapī nedrīkst palikt pārtikas produkti, kas ātri bojājas. Un, ja izslēdzat gaismu, tur vispār nevajadzētu būt ēdienam. Pārliecinieties, ka mājā nav palikušas lietas vai izstrādājumi, kas pazudīs un sāks sadalīties.

Lasi arī: Mans vīrs arvien biežāk kavējās darbā un nedēļas nogalēs devās pie drauga, es nepievērsu uzmanību, kamēr nebija par vēlu

Lasi arī: Tests, kas beidzot atbildēs uz jautājumu, kas tu patiesībā esi: intraverts vai ekstraverts

Neiztukšojiet tualetes tvertni. Tas pasargās tās iekšpusi no izžūšanas. Lai aizsargātu ūdens blīvējumu savās kanalizācijas caurulēs, pārklājiet tās ar papīra lapu. Pārbaudiet, vai visi logi un balkona durvis ir cieši aizvērti. Iznesiet visus atkritumus, lai dzīvoklī neatrastos jauna dzīvība atkritumu tvertnē.

Leave a Comment