Mans vīrs arvien biežāk kavējās darbā un nedēļas nogalēs devās pie drauga, es nepievērsu uzmanību, kamēr nebija par vēlu

Nav noslēpums, ka reālajā pieaugušo dzīvē gan sievas, gan viņu vīri, ne visi, bet jā, tas notiek, dodas “pa kreisi”.  Nevajag aizklāt muti ar plaukstu un neizpratnē grozīt acis. Šāda cilvēku uzvedība ir bijusi zināma burtiski visā cilvēces vēsturē. Neviens nevar mainīt šo lietu stāvokli. Hormoni, jūtas un vēlmes ir spītīgas lietas. Tomēr ir sievietes un pat vīrieši, kuri nekrāpj.

Tātad, kuri no tiem netiek apkrāpti? Kāds ir šīs preferenciālās attieksmes iemesls? Nauda, ​​skaistums, slava? Patiesībā pa druskai no visa. Bet, pirmkārt, tas, protams, ir raksturs. Cilvēki ar spēcīgu raksturu neskrien pēc citiem, nelūdzas ar visu savu izskatu pēc uzmanības un netraucē. Vienmēr ir interesanti, aizraujoši būt kopā ar tādiem cilvēkiem, un jūs vēlaties būt viņu tuvumā pēc iespējas ilgāk. Bet diemžēl ne visi no mums var lepoties ar pietiekamu harizmas un pašapziņas līmeni. Tāpēc mums vajadzētu būt uzmanīgākiem par saviem vārdiem, lai, runājot, nekristu uz deguna.

Kurus nekrāpj

Kas var būt sliktāks par ģimenes zaudēšanu diezgan nobriedušā vecumā? Es pat nezinu, kā to aprakstīt, bet mana situācija ir tāda. Šķiet, ka es vēl neesmu gluži veca, tikai 53 gadus veca, bet vīrs mani vairs neuzskata par sievieti. Turklāt viņš malā atrada kādu citu. Es nekad nedomāju, ka nonākšu līdz šim punktam, bet man steidzami nepieciešama palīdzība un atbalsts. Citādi nevaru izturēt. Dzīvot četrās tukšās sienās, un priekš kam?!

Lasi arī: Kad izeju no mājas kaut uz minūti, es atgriežos pie kaķa ar atvainošanos, citādi tas nav iespējams

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023.gada decembrim, gaisa stihijas pārstāvjiem: ļoti saspringts laiks, daudzus sagaida spēcīgi satricinājumi!

Mūsu dēls jau ir pilngadīgs un pats gatavojas kļūt par tēvu. Neskatoties uz viņa ģimenes apstākļiem, mēs dažreiz sazināmies. Dažreiz viņš dod man padomu, un kaut kur es viņam kaut ko saku, tā mēs dzīvojam. Cenšos nejaukties viņa dzīvē ne ar kādiem norādījumiem, jo ​​viņš pats jau ir pilngadīgs. Nu viņa tēvu šī stepe nekad pat nevilka. Mans vīrs vienmēr teica, ka cilvēkiem jābūt neatkarīgākiem. Un viņš nekad nelaida garām iespēju kārtējo reizi man pārmest neorganizētību un kūtrumu. Tāds viņš ir.

Mīļotais vīrs

Lai gan neslēpšu, ka joprojām mīlu savu vīru, lai vai kā. Viņš par mani rūpējās visu manu dzīvi. Izveda mani no mazas pilsētiņas un parādīja pasauli. Palīdzēja vecākiem bez pārmetumiem. Pateicoties viņam, es kļuvu par to, kas esmu tagad. Kamēr visi mani draugi sūdzas par savu grūto dzīvi, garlaicīgo darbu, sliktu veselību, es neko no tā nejūtu. Pat ar dēla audzināšanu man palīdzēja citi: auklītes, apkopējas utt. Tā ka jā, man šajā ziņā nav absolūti nekāda pamata sūdzēties par likteni.

Tāpēc visu šo gadu laikā es pieķēros savam vīram, savam vīrietim. Viņš vienmēr bija piemērots, spēcīgs, mērķtiecīgs. Ar citiem sazinājās pārliecinoši, bet ar pienācīgu cieņu. Tāpēc viņam joprojām ir daudz lojālu draugu, un nekad nav bijušas darbinieku sūdzības par atalgojumu vai sliktu attieksmi. Vīrs man pat iemācīja braukt ar mašīnu, lai gan citi atteicās. Tāpēc es ticēju, ka mūsu savienība tika apstiprināta debesīs un nekad nesabruks. Bet tie bija tikai sapņi.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment