Izrādās, ka zobu pasta atrisina daudzas problēmas – 10 noderīgi ieteikumi!

Zobu pastas izmantošana Vese***as uzlabošanai

Herpes ārstēšanai

Herpes vīruss ir visīstākais murgs. Nepietiek vien ar to, ka šī Sli**ba jāārstē gan iekšķīgi, gan ārīgi, tā rada arī ļoti sāpīgus un vizuāli nepievilcīgus ādas bojājumus. Herpes gadījumā ir ļoti veselīgi uzklāt pa nakti zobu pastu tieši virsū pūslīšiem, jo zobu pasta padara ādu daudz sausāku, izveidojot arī caurspīdīgu plēvīti pāri pūslīšiem, kas pavisam drīz sāks izžūt un vēlāk vienkārši nonāks nost.

Ātrai pušumu un zilumu ārstēšanai

Ja tas ir vaļējs pušums, tad zobu pasta palīdzēs apstādināt asiņošanu un paātrinās dzīšanas procesus. Ja tā ir hematoma (citiem vārdiem sakot – zilums), tad neliels daudzums zobu pastas palīdzēs samazināt un uzsūkt zemādas As**s izplūdumu. Tāpat zobu pastu var klāt virsū tulznām, taču ar nosacījumu, ka tās nav pārplīsušas.

Nagu balināšanai

Ja jūsu nagi no dažādām nagu lakām ātri paliek dzelteni, tad to balināšanai izmantojiet zobu pastu. Uzklājiet to uz naga plātnes un ar zobu birstītes palīdzību ieberzējiet tajā. Tas ir ļoti labs un pārbaudīts paņēmiens.

Kukaiņu kodumu gadījumā

Ja jums iekodis ods vai kaut kāds cits kukainis, tad uzklājiet šai vietai pa virsu zobu pastu. Tas noņems pampumu un niezi.

Pumpu un piņņu noņemšanai

Tas ir sens un pārbaudīts paņēmiens. Ticiet vai nē, bet zobu pasta spēj daudz veiksmīgāk tikt galā ar lielām zemādas pumpām, nekā to dara, piemēram, salicilskābe. Ja redzat, ka pumpa tūdaļ sāks veidoties, tad nekavējoties apsmērējiet to ar zobu pastu – tādā veidā tiks pārtraukts iekaisuma process. Lai noņemtu jau lielas un nogatavojušās pumpas, uzklājiet uz tām zobu pastu un atstājiet pa nakti iedarboties. Jau no rīta redzēsiet, ka pumpas kļuvušas daudz mazākas.

Lasi vēl: Viņa lika meitai izspiest visu zobu pastas tūbiņu – tevi šokēs tas, kādēļ!

Zobu pastas izmantošana ikdienas darbu atvieglošanā

Pannu tīrīšanai

Ja izmantojat čuguna pannas, tad noteikti esat saskārušies ar kvēpiem un rūsu. Uzklājiet uz netīrajām zonām zobu pastu un ļaujiet tai 30 sekundes iedarboties. Pēc tam ar švammi pārtīriet šo vietu, un tā būs tīra.

Ja ir aizsvīduši stikli

Ja jūsu peldēšanas briļļu stikli nemitīgi aizsvīst, tad zobu pasta ir lielisks risinājums cīņā ar šo problēmu. Uzklājiet mazliet zobu pastas uz abiem stikliņiem, rūpīgi iesmērējiet to tajā un pēc tam nomazgājiet. Tikai pārāk stipri neaizraujieties ar zobu pastas ieberzēšanu stikliņos, jo abrazīvie elementi var tos saskrāpēt.

Ādas priekšmetu balināšanai

Balinošās zobu pastas īpašības izmantojiet baltu priekšmetu tīrīšanai, tajā skaitā arī savu apavu. Vienkārši uzklājiet zobu pastu uz apaviem, mazliet ieberzējiet tajos un pēc tam noskalojiet – tas arī viss.

Mājas uzkopšanai

Pulējošās zobu pastas īpašības varat izmantot ne tikai saviem zobiem, bet arī mājas uzkopšanas darbos. Ar zobu pastas maisījumu var lieliski attīrīt hromētās virsmas, izlietnes un krānus. Tāpat ar zobu pastas palīdzību iespējams notīrīt uz sienām esošos zīmuļu, pildspalvu vai flomasteru zīmējumus.

Nepatīkamu aromātu noņemšanai

Ja jūsu rokas nepatīkami smird pēc zivīm vai kaut kā cita, tad nomazgājiet tās ar zobu pastas palīdzību. Tāpat ar zobu pastu var mazgāt pudeles, lai atbrīvotos no tajās iepriekš esošās dzēriena smakas.

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment